Şimdi Ara

Castlemu 1.03n+season II (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: espresto

yoo elemant uydurdugumuz dei lyazimi ii oku istersen sezon2+sezon ııı diyorum koreceide turceide cevirdik ve yeni harita larda var 7 adet sanirim bunu sezoon ıı e birlesitrmek istiyoruz
    full sezon ııı wepzenin cikarcagi zaten 2008 den once gelmiyecektir. bunlar paket bizde bir seyler yaparak guzel seyler ypamayi calisioz.

ayrica hizli yazdigimdan dolayi harf hatalar yapabilirim. vala anlayisi gıt olan arkadas onu anlamaz.

Yazına yine kendi yazınla cevap vereyim.

quote:

casltemu sezon III calismalari yapior.

Season III skinleridir bunlar.
    Zaten Season III'ün kendisini kuramazsınız.
    ilk tanıtılacak yerhttp://www.muonline.co.kr

Ben de hızlı yazıyorum. Ama harf hataları yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamunaptra -- 19 Temmuz 2007; 18:19:16 >

• evt sezon ııı clismalari yapiyoruz sanki biliomusun gibi konusuosun.biz yeni bir verisyon yapsak adina sezon ııı komayiz. sezon ıı +paket sezon ııı yapmaya calisioz arkdasim.cevabi tam okursan sevinirim....tartismaya ve post kasmaya gerek yok...
  • quote:

evt sezon ııı clismalari yapiyoruz sanki biliomusun gibi konusuosun.biz yeni bir verisyon yapsak adina sezon ııı komayiz. sezon ıı +paket sezon ııı yapmaya calisioz arkdasim.cevabi tam okursan sevinirim....tartismaya ve post kasmaya gerek yok...

Yuıkarıda yazılanları iyi oku.
    Sen kendin dedin. Season III çalışmaları yapılıyor diye.
    Bu ne demek iyi düşün. Season III kuruyoruz demek.

Sizin yaptığınız şey ise
    1.03N Season II + Season III skins.
    Başka da birşey değildir.

En baştan bu şekilde desen laf söylemem.
    Tahsin bende cevap bitmez. Biliyorsun ki senden daha çok bilgiliyim...
  • sen kim olduunu aciklarsan anlariz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamunaptra

quote:

evt sezon ııı clismalari yapiyoruz sanki biliomusun gibi konusuosun.biz yeni bir verisyon yapsak adina sezon ııı komayiz. sezon ıı +paket sezon ııı yapmaya calisioz arkdasim.cevabi tam okursan sevinirim....tartismaya ve post kasmaya gerek yok...

Yuıkarıda yazılanları iyi oku.
    Sen kendin dedin. Season III çalışmaları yapılıyor diye.
    Bu ne demek iyi düşün. Season III kuruyoruz demek.

Sizin yaptığınız şey ise
    1.03N Season II + Season III skins.
    Başka da birşey değildir.

En baştan bu şekilde desen laf söylemem.
    Tahsin bende cevap bitmez. Biliyorsun ki senden daha çok bilgiliyim...

sezon ııı calismasi ypailior ve altinada sezon 2+s3 dioz kardesim yani sezon paket olur 3 mesajimdada dedim. vede biz trde cevirdik.
    ayrica wepzen 2008 den once cikarmaz. seozn ııı full cilentini ...oke?

• quote:

sen kim olduunu aciklarsan anlariz...

işine bak
    Season III çalışması yapıyoruz diye millete yanlış bilgi verme.
    Zaten günde 3-5 kez season III diye başlık açan manyaklar var.

Bari season III skin'leri de...
  • solede ogrenelim kim oldguun bilgilimisin bide ya alala

sezon ııı full cilent 2008 den once cikmaz.
    suan yapilan ve cikanlar sezon ııı benzeerleri yama ve paketlerdir.
    harita item kanat vesayre....
    arica bir turk evladi isterse istedigini yapar.
    ppremium kodlaymazlarda dediler 3 cesit yaptik vede en ufagina kadar biz kodladik. server onlie sayimiz bir cok servera gorede esit denilemektedir geciolardir bile. ve serveimiz 1 hafta oldu.. reklam ise sadece burda ve forumtrdir vede bunlar reklamin 100de 1 idir.neyse
    kalite ve guven belli olyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

serverda donate item satisi yoktur.
    premuum devree girebilir kodlamalari yaptiktan sonra.

dieyeceklerim:;

Castlemu kalici,uzun ,durust, adeletli, bir server olacaktir.....
    vedde para amacimiz yoktu olsaydi doante . item satisaina baslardik .
    ayrica flood gibi basit seylerle server ofline yaptirmayiz...

SAygilar..

Adminin öyle demiyor ama
    Ben bu server'i para kazanmak amaçlı açtım diyor. Bugün birileriyle msn'deki konuşmasını iyi hatırlasın.

3 gün öncesine kadar adamın yaptıklarına tepki gösteriyordun. 3 gün sonra o adamı savunuyorsun.
    3 gün önce GM Zeus o adamdan duyduğu rahatsızlığı belirtiyordu. 3 gün sonra onun server'inde GM oldu.

Gerçi o kişi adamdan sayılmaz, orası da ayrı bir konu.
    Savundukça batıyorsun Tahsin.
    Ya hiç tükürmeyin, ya da tükürdüğünüzü yalamayın.

1.Zeus çarı bana aitir.benbu carla 4 senedir kingmuda adminlik yada gm lik yaptım..1.si yukardaki yazıyı hangi akıllı yazdıysa o yazıları ona iade ediyorum.Zeus u herkes tanır ve nasıl adminlik yaptığını tüm kingciler bilir.ben asla "dönek deilim" .yukardaki şahsı muhterem 3 günönce ondan şikayetçi idi şimdi orda gm demiş.şunu unutmasın ki.sorunsuz yada problemsiz kimse yoktur.herkesin herkesle ufak tefek sorunu olur ki bu da sevgiyi,dostluğu yada paylaşımı perçinler yada mahveder.
    2.si benasla kimseyi savunmuyorum ve çoğu beni iyi tanırki; ben her zaman haksızlıklara karşıyım.bunu enbaşta evren kardeşimede söylemiş olmama rağmen yineliyorum :eğer beni dinleyip hostu satın alıp üzerine kaydetseydin şimdi hiç bir günahım olmamasına rağmen benimde buralara bu yazıları yazmak zorunda kalmazdım.sen tut 4 senedir bu server için harca onca zamanını serverin iyiliği için çalış.kalsın dengesiz birileri bana"dönek "desin ağır itamlarda bulunsun.o yazıyı kim yazdıysa onun gerçek ismini mümkünse istiyorum.
    Demek ki insalar böle değişiyormuş.işine gelince dayı işine gelmeyincede maydonoz.ben bana yardımcı olan tüm kardes ve arkadaslarımı desteklerim.başkaları arasında olan kişisel sorunlar beni alakadar etmez.herkes kendinden mesuldur.benim kişiliğimi iyi niyetimi kullanıp hiç kimse başkaları üzerinde yaptırım yada kişisel çıkarlar gütmesin sakın.Beni yani Hunterr'i 4 senedir tanıyan tanır.Aynı zamanda Zesu carımıda.alnım tertemizdir.

Alıntı:

3 gün önce GM Zeus o adamdan duyduğu rahatsızlığı belirtiyordu. 3 gün sonra onun server'inde GM oldu.

Gerçi o kişi adamdan sayılmaz, orası da ayrı bir konu.
    Savundukça batıyorsun Tahsin.
    Ya hiç tükürmeyin, ya da tükürdüğünüzü yalamayın.

bu lafları hangi akılı yazmışsa inanıyorum ki büyük cesaret gösterip gerçek isimin bana bağışlayacak ve bende o kişinin nasıl (gerçek karekterini) öğrenmiş olacağım.Ben istediği serverde admin yada gm olurum olmam bu kimseyi ilgilendirmez.ben suan castle mudada admin dim ama deilim oda benim sorunum.Kingmu sansar arkadasımın serveriydi sonra bize verdi saolsun.sonucta bazı sorunlardan kapandı.keşke kapanmasaydı.sonra bir kardesim çıkıp "abi server kuracagım" dedi ki bu kardesim bana ilk asp sitesini karşılıksız hiç bir karsılık beklemeden kuran ve bana asp sistemi öğreten,bende büyük emeği olan yaşı küçük ama yeteneği büyük bir kardeşimdi.bende yardımcı olma adına orda adminliği üslendim ama ufak tefek sorunlardan vazgeçtim.Şimdi siz kalkın size o kadar emek vermiş yardımcı omus birine yardımcı olmayın.bu insanlığa yakışırmı?Bana yakışmaz.ha onun başka kardeşlerşe sorunu olabilir keşke olmasaydı ama o sorun onalrın o sorunları neden bana bağdaştırıyor beni sorunun içine çekiyorsunuz anlamadım.

Benim şahsıma Zeus Yada Hunterr bir daha ağır itham dolu yazılar yada çirkin yazılar yazan birileri olursa çok kaliteli kelimeleri özenle secip,o şahsı muhteremin beynine işleyeceğim.Bu arada yukardaki yazıları her kim yazmışsa onun gercek ismini bekliyorum.bayadır girmiyodum buraya neler kaçırmısım neler.Unutmayın ki her yazı o yazıyı yazanı bağlar ve onun kişiliğini yansıtır.ha bu demek deildir ki güzel yazı yazan iyi hırçın yazı yazan kötü.Ama az çok belli eder.şimdi sonuç olarak;
    Herkes istediği serverde oyansın beni bağlamaz.ben istediğim serverde admin yada gm olurum buda kimseyi bağlamaz.Benim sadece bana yardımı dokunan herkese elimden geldiğince yardımcı olurum.karşılık beklemeden hemde.ama anlamayan varsa Allaha havale ediyorum.ben kimseyi kırmak istemem ama yukardaki yazılar beni çıldırttı.pek yakında çözeceğim onuda.burası kavga yeri deil.diğer konudada yazgığım gibi gerçek adamlar sorunarını birebir halader.buralara yazı yazdığını zannederek deil.yazılarımla gözünüzü yorduğumiçin özür dilerim
    saygılarımla...
    Hunterrr_Zeus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 21 Temmuz 2007; 1:58:27 >

• helal
  • suanda online sayimiz ittikce yukselio emegi gecen herkeze tskler.
  • ben üye olcam bu arada senin msn ney
  • yeg@castlemu.com da iletisim
    veyawww.castlemu.com forumumzdan istediginiz bilgi alabilirsin
  • sağul
  • suan server yedekleme ve dinlenmededir. giremdiysen ...
  • bide o server onarılınca üyeler silincekmi silinirsen yazık olur çok uğraştım
  • hyr kaien charlar bis ypailmaz her emege sayigliyizdir.yedkelemes herzamn ypailir baska pc e de aktarilior. yeni yam koruma tam destek...
  • CASTLEMU ESPRESTO ANIDEN GENE SERVER GITMIS. HAYIRDIR NEDEN OFLINE GENE. ACİLL HALLEDIN SUNU. SORUN NEDIR. HER ZAMAN VAKIT BULAMIYORUZ BAK BU GUNDE TATIL GUNU. ILGII LUTFENNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 22 Temmuz 2007; 9:48:26 >
  • çok çok doğru walla 5 kez denedim olmadı
  • ben daha yeni kaltim yataktan online idi suan:=)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.