dostum herkes orda takılıyor bende takılır giibi oldum az etrafa bakınca kendiliğinden çözdüm ama inan aklıma gelmyor ama illaki aklına gelen birisi yardım eder
Oyunu şu an oynamaktayım PS3 te. Son yıllarda yapılan oyunlar arasında parasını sonuna kadar hak eden birkaç oyundan biri olmuş. Oyna oyna bitmiyor 5 saatte biten oyunlardan sonra böyle 20 30 saat süren bir oyun oynamak gayet iyi geldi bünyeye. Bundan önce de Yakuza 3 ü 80 saatte bitirmiştim maşallahı var böyle uzun süren güzel oyun yapsınlar ciğerimizi yisinler. Afferim.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
dostum herkes orda takılıyor bende takılır giibi oldum az etrafa bakınca kendiliğinden çözdüm ama inan aklıma gelmyor ama illaki aklına gelen birisi yardım eder
geçtim geçtim sonunda, şu chaptera gelmişim hala kontrollerine alışamışım demek ki oyunun, gülüyorum sadece kendime şu an
quote:
Orijinalden alıntı: NevNiyaz
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
geçtim geçtim sonunda, şu chaptera gelmişim hala kontrollerine alışamışım demek ki oyunun, gülüyorum sadece kendime şu an