Şimdi Ara

Castlevania Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Castlevania Lords Of Shadowda chapter 5teyim oynadığım bölümü youtubeda izlediğimde oynayan adamda gabriel'ın kanatları vardı darksidersdaki gibi zıplayınca çıkıyor bende bu özellik yok nereyi atladım acaba neden yok bende bir yerden açmam mı gerekiyordu nereyi kaçırdım ?

• Benim de kanatlarim olsa...

Hocam saka bi yana ben uzuun zaman önce oynamistim ve sanirim kanatlari Vampir Cadinin tekinden aliyorduk..
  • İleride açılacak.
  • Kanatlanıp uçsam uzaklara beni hatırlayabilirmisin?
    Çok uzaklarda öyle bir yer var neresi bilirmisin?
    Uçun kuşlar uçun desem , havalandığında görebilirmisin?
    Gabriel , sevdiğine koşarak değil uçarak gidebilirmisn?

Soruyorum sana kanatların olsa sen ne yapardın ey oyuncu
    Şaka bi yana ilerde açılacak o özellik
  • Ileride acilacak degil. Adam ileride acilmadan adamda kanat var neden diye merak etmis.
    Adam oyunu bitirince ikinci oyuna basladiginizda daha ilk chapterdan baslayarak ilk oyunda kazandiginiz tum ozellikleri ikinci oyunun her saniyesinde kullanabiliyorsunuz. Buna kanatta dahil.
  • 2.kez başlanınca evet ama ben ilk oynanışta dedi sandım ki okuduğumu anlamayınca öyle olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Haziran 2011; 1:29:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanadı aldıktan sonra o bölümü tekrar etmiştir ya da mesela?
    Sağı solu kaçırdım diye üzülmeyin o kadar her bölümü tekrar edebiliyorsunuz.(Yani fark etmişsinizdir tabi de ben gene söyleyeyim dedim.)
  • Farklı oyuncuların walkthrough larını izledim vardı hep o bölümlerde ama dediğiniz gibi oyunu bitirip baştan başlamışlar demekki sağolun ilginiz için.Bir de sürüm farklılıkları mı var acaba örneğin bende yaratıkların artında sağlık barları görünmüyor o oynayanlarda görünüyor ve bir kaç efekt eksikleri var bende onlara oranla
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOG4E

Farklı oyuncuların walkthrough larını izledim vardı hep o bölümlerde ama dediğiniz gibi oyunu bitirip baştan başlamışlar demekki sağolun ilginiz için.Bir de sürüm farklılıkları mı var acaba örneğin bende yaratıkların artında sağlık barları görünmüyor o oynayanlarda görünüyor ve bir kaç efekt eksikleri var bende onlara oranla

o dediklerini tam olarak seçenekler kısmından ayarlayabiliyorsun tam olarak yerini hatırlamıyorum ama karıştırırsan bulursun zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.