Şimdi Ara

Assassin creed unity kapanma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oyunu aldım indirip kurduktan sonra yüklenen Türkçe yamayla beraber yarım saat kadar oynanıktan sonra oyundaki cinayet kısmından sonra yükleme ekranında kaldı ve çalışmayı durdurdu hatası verdi bundan sonra da oyuna giriş yapıyor fakat hikaye kısmı açılmıyor konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

• Kardeş bir şey bulabildin mi bende de aynı yerde takıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanset

Kardeş bir şey bulabildin mi bende de aynı yerde takıldı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_99168996/tm.htm

quote:

EĞER MÖSYÖ DE LA SERRE'İN ÖLÜMÜNDEN SONRA OYUNDAN ATIYORSA:

Birkaç defa yazıldı ama son yazılanı aynen alıntılıyorum. Korsan oynayanlar okusun.
    ""Mösyö De La Serre" nin ölümünden sonra oyundan atma sorununun çözümü"

Bu çözüm oyunun RELOADED versiyonu içindir.Orjinal oyun sahibi olanlar ana konudaki yönergeleri takip etsin.

- Önce Yamanın yayınlandığı sitedeki sayfanın en altında "DataPC.forge" (298mb) dosyasını indirmeye koyun.Siz diğer işlemleri yaparken o kenarda ine dursun.

- Sonra "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasörü içindeki "RLD!" klasörünü yedekleyin.Sonra bu klasörü oradan silin.

- Ardından Denetim Masası - Program Ekle Kaldır'dan Assassin's Creed Unity'yi ve Türkçe yamayı kaldırın.

- Belgelerimdeki "Assassin's Creed Unity" klasörünüde silin.

- Assassin's Creed Unity RELOADED - 1.2 - 1.3 - 1.4 Patchleri (Reloaded versiyonu patchler) sırasıyla yükleyin.Sadece en son 1.4 patchin crack'ini yapın.

- "Bilgisayar - Yerel Disk C: - ProgramData - Orbit - 720" klasöründeki yedeklediğiniz "RLD!" klasörünü aynı yere yerleştirin.

- Sonra oyunun kurulu olduğu dizine gidip "DataPC_patch_01.forge" dosyasını silin.

- En başta indirmiş olduğunuz "DataPC.forge" dosyasını buraya yapıştırın.

- "ACU.exe" ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve keyfinize bakın.İyi oyunlar. "

• çok teşekkür ederim çözdüm sağolun
  • arkadaşlar bütün yazılanları uyguladım fakat yine aynı sorun devam edior cinayet kısmından sonra attı hala oyuna devam edemiyorum sorunu çözen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
  • subzero61 S kullanıcısına yanıt
    Eğer her şeye rağmen yamayı kuramıyorsanız. Buradaki dosyayı indirip içindeki DataPC.forge dosyasını oyun klasörünüze atın ve oyun klasörünüzde DataPC_patch_01.forge dosyası varsa o dosyayı silin.

Güncelleme: 1.5.0 sürümü ile çalıştırmak için de DataPC_patch_01.forge dosyasını silmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 18 Ocak 2018; 13:42:35 >
  • HOCAM DEDĞİN DOSYALAR GÖRÜNMÜYOR .

KAFAYI YİYECEM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı yerde sıkıntı yasıyorum ve herşeyi denememe ragmen düzeltemedm. yardımcı olabilecek kimse varmıdır ??
  • arkdaşlar oyun cinayet yerinde atıyor lütfen yardım edınnnnnnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.