Şimdi Ara

Castrol 10W40 Sadece 54,99 TL ! Kaçırma ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
13.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim 2008 Corollamızda da aynı lastik var...Geçen yıl muayeneye girdim,dişler 4 mm.idi...Halen kullanıyorum sert mert...
    Kısmet olursa seneye değiştireceğim...
  • Tabii ki geçmiyor. Garanti'nin kampanyası Pirelli'nin tabelalı bayilerinde geçerli bildiğimiz kadarıyla.
    Üstelik MTV'de bu sene Yapı Kredi ile işbirliği yaptık.

Bu arada Pirelli ile ilgili bir indirimin % değerine değil de o yüzde değeri sonucunda ortaya çıkan fiyatı kıyaslamanızıo tavsiye ediyoruz.

Kaç lira üzerinden %20 indirim yapıldığı çok önemli.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bizim 2008 Corollamızda da aynı lastik var...Geçen yıl muayeneye girdim,dişler 4 mm.idi...Halen kullanıyorum sert mert...
    Kısmet olursa seneye değiştireceğim...

Aldıktan 2 sene sonra iyice sertleşiyor. Kalitesiz!!! DUNLOP SP SPORT ses yapıyor ama değil mi? Bir de çok konforsuz. Aracı çok sarsıyor.
    Biz Michelin Energy Saver Plus a geçince kızgın kumlardan serin sulara dalmış gibi rahat ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemALACA81 -- 26 Temmuz 2013; 16:13:58 >
  • CemALACA81 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...Acayip sertleşti...Bir de ben havaları 34 yapıyorum,gel de zıplama...

Güle güle kullanın...İnşallah ben de parayı bulunca serin sulara atlarım...
  • otostart_com kullanıcısına yanıt
    sayın otostart şu 5*30 a bi indirim yapsanız çok makbule geçer.bekliyor olacağım haberinizi......
  • good ride markahttp://www.otostart.com/lastik/index.php?lastik=lastik-tyre-175-65-r14-364529 şu lastiği kullanan var mı? memnun musunuz?
    bi bayram kampanyası yapmanız mümkün değil mi şu 5*30 mobil 1 yağlarda?

aracımıza bayram kıyafeti alamıyoruz bari yağ alalım.
    Kısa süre için

Mobil 10W 40 Motor Yağı Sadece 39,99 TL. Üstelik bu yağ ile birlikte Anti Far Gözlüğünü de birlikte alırsanız Anti Far Gözlüğü sadece 2,99 TL.

http://www.otostart.com/

Castrol 10W40 Sadece 54,99 TL ! Kaçırma !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostart_com -- 12 Ağustos 2013; 17:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Kısa süre için

Mobil 10W 40 Motor Yağı Sadece 39,99 TL. Üstelik bu yağ ile birlikte Anti Far Gözlüğünü de birlikte alırsanız Anti Far Gözlüğü sadece 2,99 TL.

http://www.otostart.com/

Castrol 10W40 Sadece 54,99 TL ! Kaçırma !

honda civic için filtre setiniz yok mu

• Mobil Super Fe 5W/30 4 Lt ve garantili bakım için takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.