Şimdi Ara

Castrol 10W40 Sadece 54,99 TL ! Kaçırma ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
13.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanarım yanarım 130 tl ödediğime yanarım 5*30 mobil 1 yağa özel serviste....
  • Yağlar yeni tarihli mi ve neden 2 tane aynı anda alamıyoruz? Sistem müsade etmiyor illa 2 kargo mu ödeyeceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 245 45 18 icin (2 adet) fiyat verebilir misiniz?

Tesekkurler
  • Otostart'dan 4-5 alışveriş yaptım hepsi de sorunsuz olarak tamamlandı. Son alışverişimde yine bu mobil 1 esp 5w30 almıştım, ağzını koli bandıyla sarmışlar, balonlu poşetle ambalajlamışlar, karton kutuya koyup göndermişler ancak yaklaşık 200-300 ml akmış olarak elime ulaştı. Belki iade etsem onu da sorunsuzca kabul edeceklerdi ama uğraşmak istemedim. Bu probleme bir çözüm bulmaları lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

yanarım yanarım 130 tl ödediğime yanarım 5*30 mobil 1 yağa özel serviste....

Dun 90a aldim ben de..

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Mümkün olduğunca çok kişinin faydalanması için her siparişte sadece 1 adet alınabiliyor.
  • carli C kullanıcısına yanıt
    Seat - volkswagen grup aracı ( vw seat skoda audi )

Dolayısıyla filtre seti var
  • elisa38 E kullanıcısına yanıt
    Keşke müşteri hizmetlerimize bildirseydiniz.
    Elimizden geleni yapardık.

Yağ sevkiyatlarında MNG ile çalışıyor olmamıza rağmen kargo şirketinden kaynaklı %3-5 arası sorun olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Mümkün olduğunca çok kişinin faydalanması için her siparişte sadece 1 adet alınabiliyor.

kargo ücreti ne kadar 4 lt yağ için
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    200 TL ve üstüne kargo bedava.
    200 TL 'nin altındaki siparişlerde kargo 6,25 TL
  • otostart_com 165/65R13 de en uygun lastik fiyati nedir yardim lutfen

• Benim aracım 6.5lt yag alıyor, bu şekilde bir çok araç var, limiti en azından 2 yapmalısınız diye düşünüyorum

• Yağı yeni değiştirdim,alıp bir köşye koysam zararı olur mu?Herhalde 1 sene sonra ancak kullanırıım.
  • otostart_com kullanıcısına yanıt
    Şunu acilen 2 adetle sınırlayında sip.verelim yarına kadar, sanki her motor fiks 4lt yağ kullanıyor da, +1lt alsak manası da olmuyor, 0,5 lt için ızdırap çektirmeyin bana
  • Mobil1 New life 0-40 ta kampanya gözüküyor mu. Astra dizel aracımda partikür filtreli olmadığı için ve mobil1 esp 5-30 da da opel gözükmediği için alamıyorum maalesef.
  • Punto evo aracim icin hangi yagi almaliyim ?
    1000km sora bakima sokucam arabayi. 1ay yani. Simdiden alsam fena olmaz gibi.

• Mobil 2000 10W40
    39,90 TL

kampanya bitti mi ?
  • chatlaxs kullanıcısına yanıt
    Yeniden başladı.
  • otostart_com kullanıcısına yanıt
    2011 model TOYOTA COROLLA mızın üzerinde fabrika çıkışı "DUNLOP SP SPORT (Made In Japan)" 4 mevsim lastik geldi.
    Baştan beri biraz gürültülü ve komforsuzdu. Lastik masrafına girmemek için değiştirmedik ve katlandık. İlk 2 sene bunları dışında ciddi problem problem yoktu
    Ancak 2,5 yılı bile göremeden lastikler bir sertleşti ki sormayın. Yolda giderken çıkan uğultular artmaya başladı.
    İnanmakta zorlanabilirsiniz, TAM 5,5-6 MM (önler-arkalar) DİŞ DERİNLİĞİ VARKEN DAYANAMAYIP LASTİKLERİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIK!
    Bir lastiğin faprika çıkışı diş derinliği genelde 8 MM
    Ömrü bittiğinde 3MM
    Biz önler 5,5mm ve arkalar 6mm olan lastikleri atmak zorunda kaldık!!!
  • garanti bankasının mtv ödemelerinde verdiği %20 pirelli indirimi sizin sitede geçiyormu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.