Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tam da arkadaşın araç için Castrol EDGE 5w/30 4lt tam sentetik sipariş edecektim. Kredi kartı numarasını almak için aradığımda "Şaşmazda'yım, 85 TL'ye "Mobil1 ESP Formula 5w/30 4lt tam sentetik" buldum dedi. Castrol ise 77 TL idi, fiyat çok iyiydi.

Nasip değilmiş. Nasipse sonraki bakıma ben Castrol Edge 5w40 tam sentetik alırım artık. Denemeye değer.

Şimdi alıp stok yapayım desem o da mantıksız. Zira motor yağının raf ömrü için 1 yıl diyen de var, 2 yıl diyen de var. Zaten aldığımız yağların çoğu en iyi ihtimalle rafta 1 yıl beklemiş oluyor.

Arkadaşa az daha üretim tarihi Ekim-2010 olan yağ satmaya kalmışlar mesela... Eğer verilen bilgileri doğruysa o yağ hiç kullanılmadan orjinal paketinde rafta bile bekleseydi maksimum Ekim-2012'ye kadar dayanacaktı. Şurada ekim ayına 6 ay kaldı. Rafta 2 yıl bekleyebilen ürünü 1,5 yıl sonra motora katsan ne olur katmasan ne olur.

16:25

EKLEME:
    Motor yağı raf ömrü ile ilgili MOBİL1 ve bir kaç bilgilendirme sitesinde bazı cevaplar buldum. MOBİL1 diyor ki: "Uygun koşullarda saklandığında 5 yıla kadar dayanır"
    Genel olarak ise 2 ile 5 yıl arası deniliyor. Motor yağının en iyi serin rutubetsiz ve çok soğuk olmayan ortamda saklanması gerekiyormuş.

http://www.mobiloil.com/USA-English/MotorOil/Car_Care/AskMobil/Shelf_Life_Collection.aspx
    http://www.mobiloil.com/usa-english/motoroil/car_care/askmobil/Mobil1_Shelf_Life.aspx
    http://wiki.answers.com/Q/Does_motor_oil_have_a_shelf_life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 11 Nisan 2012; 16:25:59 >

• Ulaş-ım Merhaba.
    Castrol ile Mobil aynı yağ değil bu bir.Normal şartlarda zaten castrol mobil den daha pahalı bir ürün. İkincisi ise zaten bizim sitedede Castrol Edge 5w-30 4 LT 77 TL. Madeni yağda raf ömrü uzundur. Gıda yada itriyat malzemesi gibi 2 yıl süreli kısa değildir.

Sipariş veren herkese ürünleri kargolanmıştır. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm eergun,

bp visco 7000 5w30'un 1 litrelik ambalajı da var mı acaba? 4+1 5litre almak istiyorum.Bir de litreliğin fiyatı ve yağların üretim tarihini söyleyebilirmisiniz.
  • castrol edge turbo diesel 5/40 sipariş vermiştim. bugün elime geçti. özenle paketlenmiş, tşk.
  • Teşekkürler Altay bey ;) Memnun kaldığınıza sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhands -- 11 Nisan 2012; 16:07:03 >
  • toyota corolla 1.6 xei 97 model + lpg li hangi marka yağı tavsiye edersiniz?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eergun

Ulaş-ım Merhaba.
    Castrol ile Mobil aynı yağ değil bu bir.Normal şartlarda zaten castrol mobil den daha pahalı bir ürün. İkincisi ise zaten bizim sitedede Castrol Edge 5w-30 4 LT 77 TL. Madeni yağda raf ömrü uzundur. Gıda yada itriyat malzemesi gibi 2 yıl süreli kısa değildir.

Sipariş veren herkese ürünleri kargolanmıştır. Teşekkürler

Haklısınız.

İnternette derinlemenesine araştırınca, mesela MOBİL1 sitesinde " motor yağı raf ömrü maksimum 5 yıla kadardır" diyor. İdeal iklim koşullarında saklanınca 5 yıla kadar çıkabiliyormuş.
    Onun dışında bir kaç siteye daha baktım. Oralarda da maksimum 5 yıl, en kötü şartlarda bile 2 yıl diyorlar.

• merhaba ergun bey,
    bugun öğle saatlerinde castrol edge 5w-40 sipariş ettim ne zaman elime ulaşır acaba ?
  • Aynı gün kargoya veriyoruz ürünleri. Kargocu en geç 2 günde ulaştırır elinize. Teşekkürler
  • bir siparişte ben verdim. 5 ay var daha aracın yağ değişimine ama olsun
  • benim araç focus II tdci. 200.000 km de..acaba hangi yağı önerirsiniz? 5-30 10-40 0-30..şehiriçi 30km günlük kullanım ağırlıklı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 11 Nisan 2012; 23:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

benim araç focus II tdci. 200.000 km de..acaba hangi yağı önerirsiniz? 5-30 10-40 0-30..şehiriçi 30km günlük kullanım ağırlıklı olarak.

Benim arabamda focus tdci kullanmaniz gereken ag 5/30 tam sentetik olnlardan tercih edin bp visco 7000 veya castrol edge tavsiye ederim ben ergun ardasamizdan aldim fiyatlari iyi ve gayet ilgili
  • Teşekkürler. ;)
  • Merhaba,

Bmw E36 320i araç için fabrikanın önerdiği yağ cinsi 10/40 bunun yerine 5/40 edge kullansak sıkıntı yaşar mıyız eksiltme falan?
    Teşekkürler.
  • Üretim modeli tam bilgileri yazarmısın.
    www.castrol.com.tr adresinden hangi araca hangi ürün kısmındanda doğru bilgiyi bulabilirsin.
  • Hard Merhaba.
    Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 öneriyor seninkine buradan alabilirsin
  • Castrol Edge Turbo Dizel 5W/40 Motor Yağı 4 Lt
    Castrol Edge Turbo Diesel 5W/40 Motor Yağı 1 Lt

Benim araç 4,8litre yağ alıyor.
    Bu ikisi için uygun bir paket fiyat yapsanız dizel araç kullananlar epey (bende dahil) epey alır.
    Dizel arabaların çoğu 4 litreden fazla yağ alıyor çünkü.

• Ben de dün itibariyle 4+1 Catsrol Edge 5W/40 aldım. Bekliyorum :)
  • Sayın eergun ,

Elinizde 5w-30 FST EDGE 4 litre yağ mevcutmu? Mevcut ise fiyatı nedir?

http://castroledge.com.tr/castrol-edge-%C3%BCr%C3%BCn-portf%C3%B6y%C3%BC/5w-30

Saygılar,
    coldasice73
  • hakan_80 merhaba. Zaten sitede en çok bu yağa talep var. Fiyatıda diğer yerlere göre uygun.
    hotblastmain ürünün kargolandı. Hayırlı olsun sms ile aras kargo takip kodunun çoktan gelmesi lazım.
    coldasice73 Castrol 5W-30 FST 1lt var. Castrol Edge 5w-30 4lt elimde mevcut.
    Tüm sipariş verenlere ürünleri kargolanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.