Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eergun

Merhaba.
    Castrol Edge 5w-30 FST 4 lt olan ürünün fiyatı şu anda 77 TL. Kargo bedeli ücretsiz. Hepsiburadacom fiyatı 140 tl diğer sitelerde 110 tl civarında. Dikkatinizi çekerim. Ay sonu bu kampanyalarda bitecek. Ürün yeni ambalaj ve yeni üretimdir.

keşke 5w-40 yerine bunu alsaydım diyorum. Aracım için önerilen yağ bu çıkıyordu. Bakmadan aldım. Artık 15bin km sonra 5w-30 a geçerim. Hayırlı satışlar. Fiyat mükemmel bu arada.
  • sağol teşekkürler
  • sayın, eergün. castrol edge 0w40 sitenizde göremedim 0w30 un fiyatında daha önce indirim yapmışmıydınız?
    şuanda fiyatı baya artmışda. bu arada diğer yağ fiyatlarınız çok iyi.
  • Merhaba
    Castrol Edge Sport 0w-40 linki aşağıdadır. Her ay bell, kampanyalar oluyor. Bu üründede böyle uygun bir fiyat var.

https://www.tummakina.com/1814-castrol-edge-sport-0w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html
  • Common Rail dizel aracım için 5w-40 , 5 litre yağ lazım.

4 litrelik üründe Fst logosu var, yalnız 1 litrelik olanda yok. 1 litrelik olanda tereddüt yaşadım.

Fiyat gerçekten çok iyi
  • arkadaşlar benim 2004 toyota lpg li terra aracım var bu yag işlerinden pek anlamam benim aracım için en uygun yag hangisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat77 -- 18 Nisan 2012; 16:41:24 >
  • 07 note merhaba. Castrol Edge 5w-40 4 lt motor yapının üstüde fst yazıyor ama 1 lt üzerinde yazmıyor. Bunu fabrikaya sordum ve bana her iksininde aynı özlelikleri olduğu belirtildi. Zaten aralarında 2 aylık bir üretim farkı da var.

pusat77 merhaba. Castrol Magnatec 10w-40 yada castrol edge 5w-40 kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

07 note merhaba. Castrol Edge 5w-40 4 lt motor yapının üstüde fst yazıyor ama 1 lt üzerinde yazmıyor. Bunu fabrikaya sordum ve bana her iksininde aynı özlelikleri olduğu belirtildi. Zaten aralarında 2 aylık bir üretim farkı da var.

pusat77 merhaba. Castrol Magnatec 10w-40 yada castrol edge 5w-40 kullanabilirsin

Syn ergün sitenizden 2 adet 4 lt Fst olanından aldım.
  • bu arada konuyu yeni gören arkadaşlar için tümmakina yı herkese öneriyorum gerçekten 10 üzerinden 10 numara iş yapıyorlar her konuda çok ilgililer , hiçbir kuşku olmadan alışveriş yapabilirsiniz , ben şahsen bundan sonra tüm madeni yağ alımlarımı tümmakina dan almaya devam edeceğim
  • pazartesi günü tümmakina dan sipariş ettiğim 4Lt "Castrol Edge 5w-40 Turbo Diesel" yağımı bugün teslim ettiler. yarın aracımın bakımını yaptırıcam. ben de bundan sonra yağ ihtiyaçlarımı tüm makinadan karşılamayı düşünüyorum. teşekkürler ergün bey...
  • Herkese olumlu düşünceleri için teşekkürler. Uygun fiayata en iyi kaliteye satmaya çalışıyorum. Önemli lan sizlerin memnuniyeti tabiki bizde birşeyler kazanmalıyız ;)
  • ergün bey benim aracım 2001 model polo clasic boluda görev yaparken 10-40 yağ kullanıyordum şu an ağrıda görev yapıyorum kışın gece -48'i gördü yağ seçminde Castrol Edge Sport 0W-40 Motor Yağı mı yok sa Castrol EDGE 5W/40 Motor Yağımı kullanalım ona göre sipariş verelim şimdiden teşekkurler
  • quote:

Merhaba.
    Castrol Edge 5w-30 FST 4 lt olan ürünün fiyatı şu anda 77 TL. Kargo bedeli ücretsiz. Hepsiburadacom fiyatı 140 tl diğer sitelerde 110 tl civarında. Dikkatinizi çekerim. Ay sonu bu kampanyalarda bitecek. Ürün yeni ambalaj ve yeni üretimdir.

MERHABA,

BAHSETTİĞİNİZ YENİ AMBALAJ HEPSİBURADA NIN SATMIS OLDUGU ÜRÜNMÜ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/castrol-edge-5w30-4-litre-85c057/ProductDetails.aspx?productId=otm85c057&categoryId=26005

ÜRÜN LİNKİ BU?

• @eergun

2005 VW Caddy 1.9 TDİ araca normalde koyulandan daha iyi yağ almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Ayrıca yağ katkıları marka ve önerilerini almak isterim.
  • iktisatfatihi aracın tam model cinsini yazarsan castorlün sitesinden bakıp söyleyebilirim.

Ancyraa merhaba. Hepsiburada.com un sitesinden koyulan resimle gönderilen ürün aynı değil. Bendeki ürün şekildeki gibi. Ne ise o.

koppa merhaba.
    Castrol Edge Turbo Diesel 5w-40 öneriyor castorl. Ayrıca bu satılan yağlara ek olarak hiç bir katık önermiyorum. Satılan yağa ek olarak yağ katkısı kullanmayın. Motorunuz için zararlı olabilir
  • Ergün bey merabalar,
    sipariş no 4874657. önce havale ile ödeme yapacaktım bu yüzden form size gelmiş olabilir, daha sopnra vazgeçip kredi kartı ile ödedim bilginize, mükerrer kayıt varsa birisini iptal ediniz lütfen...
    iyi çalışmalar...
  • Tamam hallettim mükerrer kayıt eklemişsin. Bu arada arkadaşlar madeni yağ fiyatlarına üretici firmalar zam yapıyor haberiniz olsun

https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam hallettim mükerrer kayıt eklemişsin. Bu arada arkadaşlar madeni yağ fiyatlarına üretici firmalar zam yapıyor haberiniz olsun

https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

turbo dizele uyar mı bu?
  • firma gerçekten iyi siparişimi akşam 17:30 da vermeme rağmen aynı gün yolladılar
    yalnız aras kargo berbat bir firma ki normalde de arasla çalışan sitelerden alış-veriş yapmam
    burdaki yorumlar iyi diye aldım yoksa almazdım
    tümmakinaya teşekkür ederim yalnız kargo olayına 2.ci bir firma alternatif olursa sevinirim
    yurtiçi kargoyla gelen kargolarımda 1 kere sorun yaşadım aras'ınkilerde ise 5-6 defa
    ve dün yollanan ürün bugün sabah ankaraya gelmiş 12 saattir bir hareket görünmüyor bu gidişle haftaya sakaryaya getirir aras kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 20 Nisan 2012; 22:31:59 >
  • Merhaba. Tekrar olumlu yorumlar için teşekkürler. Aras kargo aslında iyi bir firma ama arada sırada böyle işguzarlıkları çıkıyor. Bize gelen siparişleri biz hemen yolluyoruz. Bu arada tüm motor yağlarına %15 zam geldi daha yansıtmadım ama yansıtacağım ister istemez.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.