Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam Almaya niyetlendim fiyatlar yükselmiş yeniden eski fiyatlardan satış yapmanız mümkün mü.
  • iyileştirilmiş fiyatlarla kampanya yapılırsa takipteyim:D
  • Tamam arkadaşlar fiyatı ay sonuna kadar sabit 69 Tl den yapıyorum kargo ücreti yine bana ait önemli olan müşteri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Aracım 1.5 dci nissan note Dpf li. 5w30 mu 5w40 mı almam lazım? 4lt castrol edge FST ye ihtiyacım var. Bir de 5w 30 un fiyatı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yağımı yeni değiştirdim yanına da bir seferlik daha yedek aldım ama açıkçası nasıl olsa ileride mecburen alacağım diyerek tekrar sipariş vermeye karar verdim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eergun

Tamam arkadaşlar fiyatı ay sonuna kadar sabit 69 Tl den yapıyorum kargo ücreti yine bana ait önemli olan müşteri :)

ilginiz için teşekkür ederim
  • Merhabalar. Ben de yağı yeni değiştirmeme rağmen, ilk kaçan kampanyanın, ikincisini kaçırmamak adına, 4 + 1 Edge FST 5w/40 siparişini az önce verdim. İnşallah, yarı sentetikten tam sentetiğe geçmenin avantajlarını görürüm.

Sayın Ergun bey, Siparis Numaram : 2527867
  • Siparişleriniz alındı bugün gönderilecek. Yeni site çok yakında hizmetinizde olacak.
  • Ergun bey Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 Motor Yağı 4 Lt fiyatı artmış 85 TL olmuş vede 1 lt de kalmamış, turbo diesel olmayanı gibi fiyatta bir iyleştirme yapmayı düşünüyormusunuz. Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 Motor Yağı 1 lt stoklara tekrar gelecekmi.
  • Merhaba.
    Her iki üründe stoklarımızda mevcuttur. Ayrıca ürünler kampanyalı fiyatı eskisine göre artmış olsada.Ürün linkleri aşağıdadır.

https://www.tummakina.com/1804-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-1-lt-satinal.html
    https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eergun bey kargom dün geldi ilginize teşekkur ederim BİZE HER YER TRABZON
  • rica ederim görevimiz.
  • 25 Nisan sipariş tarihim. 27 Nisan sabah, aras kargo kapıda teslim etti. Teşekkürler eergun bey. Güzel alışveriş, iyi fiyat, hızlı gönderi. Hayırlı işler dilerim.
  • Hasan bey bende memnun oldu. İyi günler. Yakında yeni web sitemiz ile karşınızdayız. Konuyu sabit yapacağız.
  • Arkadaşlar merhaba. 1 tane daha site açtım site adresiwww.madeniyag.net bu adresten kampanyalı ürünleri güvenle alabilirsiniz
  • 2004 Model Renault Clio Symbol 1.4 8V Authentique modeli için hangi yağı kullanmalıyım.
    Castrol ün sitesinden araba modelimi bulamadım...
  • Merhaba.
    Aslında motor ustanıza sorsanız daha iyi olur
  • Ergun Bey aldıgım yagı bugun kargoya vermıssınız tesekkurler ancak ben sıze bısı danıscam, bazı sıtelerde bu formda da bır mıktar yag mıktar mazot ıle motorun ıcı temızlenecegı yazıyor bu konu hakkında bı bılgınız var mı?
  • merhaba uabb konuyu biraz daha açıklarmısın. Motorun temizlenmesinimi istiyorsun. Ben kesinlikle motor yağlarına katık koymamanızı tavsiye ediyorum
  • sımdı eskı yagı bosaltıyoruz tamamen sonra 1 lıtre sıradan ucuz yag 1 lıtre de mazotu karıstırıp motorun yag haznesıne bosaltıp arabayı 2 dak rölanti de calıstırıyoruz ve tekrar yagı bosaltıyoruz sonra yag filtresini de değiştirip yenı yagı dolduruyoruz . Bu ıslem uygulandıgınında motorun ıcınde kı kurum vb. pıslıklerın temızlenmesıne yarıyormus, bu yontemı yenı duydum mazotun yağ cozucu ozellıgı oldugu bılınen bısı ama emın olamadım sızınde bılgınızı alıyım dedım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.