Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracım 2006 Fort Focus TDİ. Castrol'un sitesinde kullanılacak yağ olarak 5W/30 olarak görülüyor; yalnız araç turbo olmasından dolayı "Castrol Edge Turbo Dizel 5W/40" kullanmamda herhangi bir artı veya eksi olur mu? Yani "Castrol Edge 5W/30" mu, "Castrol Edge Turbo Dizel 5W/40" mı kullanmalıyım?
  • Castrol Magnatec a1 5w-3 kullanmalısın. Ford araçlara özel bir yağdır.Link aşağıda

https://www.tummakina.com/1809-castrol-magnatec-5w-30-a1-motor-yagi-4lt-satinal.html
  • İyi günler imzamdaki aracımı hep yetkili serviste bakıma sokuyorum. Orada Elf yada Shell 10-40 yarı sentetik koyuyorlar. Kitapçıkta ise 5-40 kullanılabildiği görünüyor..

O yüzden 5-40 Edge alıcam sorum şu senede 2 yağ değişimi yapıyorum.. 2 adet 4lt bidon alsam biri beklese sorun olur mu?

İkincisi şuan bakıma 4-5bin km var (15binde bir bakım) ve 1lt kadar yağ eksilmesi var.. Magnatec 10-40 1 lt de sipariş versem 3-4 ay daha bakıma kadar kullansam olur mu?

3. Bizim bakımlar 15binde bir.. Edge ile bunda bi değişme olacak mı?

Teşekkürler.
  • Merhaba Ergun Bey
    2006 model VW Polo turbo dizel 1.4 aracım ıcın lınkde kı yagı dusundum ama sızın onerıcegınız baska bı yag var mı?

https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-dizel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html
  • Ergun bey sipariş elime ulaştı teşekkür ederim.

Arkadaşlar 3 gün içerisinde siparişim elime ulaştı sizde güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
  • Ergün bey ürün elime 3 gün içerisinde ulaştı.Kaliteli hizmetiniz için teşekkürler.
  • Bende teşekkür ederim memnun kaldıysanız ne mutlu bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eergun

Bende teşekkür ederim memnun kaldıysanız ne mutlu bize

Ergun bey sizden cevap alamayınca bugün sipariş veremedim. Eski yagima magnatec ekleyebilir miyim?
  • Bunu ustanıza sorarsanız daha iyi bilgi verir
  • Hanımın aracının da yağ değişimi yaklaşmış, zam gelmeden 4 litre de ona aldım. :)
    Castrol Edge 5w/30 aldım.
  • Şimdi sipariş verdim ama ne bi mail geldi ne de mesaj.. 3D secure ile aldım finansbank /3 taksit. Edge 5-40 4+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Şimdi sipariş verdim ama ne bi mail geldi ne de mesaj.. 3D secure ile aldım finansbank /3 taksit. Edge 5-40 4+1

hocam merhaba ben de colt sahibiyim forumdan erol. Aynı yağdan geçen ay ben de aldım tümmakina dan. Yarın tatil ama salı günü kargoya verecektir ergun bey çok ilgili bi satıcı. Takip kodu mesaj olarak gelecek. Bizim colta 5-30 öneriyor castrol acaba bi dahaki değişime 5-30 mu alsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Şimdi sipariş verdim ama ne bi mail geldi ne de mesaj.. 3D secure ile aldım finansbank /3 taksit. Edge 5-40 4+1

hocam merhaba ben de colt sahibiyim forumdan erol. Aynı yağdan geçen ay ben de aldım tümmakina dan. Yarın tatil ama salı günü kargoya verecektir ergun bey çok ilgili bi satıcı. Takip kodu mesaj olarak gelecek. Bizim colta 5-30 öneriyor castrol acaba bi dahaki değişime 5-30 mu alsak.

5-30 çok ince kaçar..
     Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL

Bu tabloya göre 5-40 en ideali bence.. Vedat falan da kullanmış memnun kalmıştı..

• synthesizer merhaba. Özelden size mesaj attım
  • Arkadaşlar Selamlar.
    Az öncede belirttiğim gibi tüm motor yağlarına yüklü miktarda zam geldi. Bende bu yağ giyatını biraz arttırmak zorunda kaldım. Fakat yinede en uyugn ve kargo ücreti ödemeden bu ürünü sitemizden alabilirsiniz. Yeni fiyat: 79 TL

https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

• eergun bey kampanyayı 1 gun daha uzatun lutfen
  • İnanın fiyatlar yükseldi ama duruma göre eğer talep gelirse bir fiyat çalışması yaparım sürümden kazanmak için.
    İyi Çalışmalar
  • EERGÜN SİZE ÇOK TEŞEKKUR EDİYORUM AĞRIDA Castrol Edge 5W/40 4Lt YAĞI BU FİYATA BULMAM İMKANSİZDI AYRICA BOLU ISUZI YETKILI SERVISI CASTROL BATIKARADENİZ BÖLGE SORUMLUSUNA SORDU BU FİYATA KESİNLİKLE KAÇIRMASIN DEMİŞ HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE OLUNUR SİPARİŞLERİM KARGOYA VERİLDİ GELİNCE TEKRAR PAYLAŞIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: eergun

Arkadaşlar Selamlar.
    Az öncede belirttiğim gibi tüm motor yağlarına yüklü miktarda zam geldi. Bende bu yağ giyatını biraz arttırmak zorunda kaldım. Fakat yinede en uyugn ve kargo ücreti ödemeden bu ürünü sitemizden alabilirsiniz. Yeni fiyat: 79 TL

https://www.tummakina.com/1767-castrol-edge-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

65yapın alalım

• comiser kaç tane alacağına bağlı ;9 65 TL lik fiyat çok gerilerde kaldı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.