Şimdi Ara

Castrol Edge 5W/40 4Lt Madeni Yağ Sadece 65 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
3
Favori
39.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uabb

sımdı eskı yagı bosaltıyoruz tamamen sonra 1 lıtre sıradan ucuz yag 1 lıtre de mazotu karıstırıp motorun yag haznesıne bosaltıp arabayı 2 dak rölanti de calıstırıyoruz ve tekrar yagı bosaltıyoruz sonra yag filtresini de değiştirip yenı yagı dolduruyoruz . Bu ıslem uygulandıgınında motorun ıcınde kı kurum vb. pıslıklerın temızlenmesıne yarıyormus, bu yontemı yenı duydum mazotun yağ cozucu ozellıgı oldugu bılınen bısı ama emın olamadım sızınde bılgınızı alıyım dedım.

bu eski yöntemler yerine size şu ürünü tavsiye ederim

http://shop.wurth.com.tr/araciniz-icin-urunler/motor-yaglari/motor-ic-temizleme-400ml

ben kullanıyorum gerçekten çok faydası var

• quote:

Orijinalden alıntı: silverhands

Mursip Bey merhaba.
    Öncelikle yorumlarınız için size teşekkür ediyorum. Beni memnun ettiniz.

Başta şunu belirtiyim Yeni ambalaj ile eski ambalaj arasında içerik olarak hiç bir fark yok sadece dışı değişti.
    Ayrıca üretim olarak bakarsak arasında 2 ay fark var. Fifo sistem çalıştığım için sizin aldığınız ambalajları bitirdim sonra yeni ambalajlara geçtim.Yani siz ürünü alırken size ne istiyorsanız o geldi. Ürünün resmini 2 gün önce değiştim ve gün önce sipariş verenlere yeni ambalaj yollandı. Yani sonuç olarak fark yok sadece bana ararı oldu :D Çünkü yeni castrol edge kutusu daha çafçaflı onun kargo ücreti daha pahalı :) Buna rağmen fiyatı arttırmadım.

Aynı şey Castrol magnatec içinde geçerli. Magnatec eski ambalajı bitirmeden yenisine geçmeyecem. Üretim tarihi olarak aralarında sadece 2 ay var. İçerik olarak hiç bir fark yok.

Sitede arkadaşın belirttiği gibi 128 bitlik güvenli alışveriş var. Arkadaş zaten anlattı.

Tekrar size olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorum
    edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egn805 -- 22 Mayıs 2012; 2:11:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uabb

Ergun Bey aldıgım yagı bugun kargoya vermıssınız tesekkurler ancak ben sıze bısı danıscam, bazı sıtelerde bu formda da bır mıktar yag mıktar mazot ıle motorun ıcı temızlenecegı yazıyor bu konu hakkında bı bılgınız var mı?

http://shop.wurth.com.tr/motor-ic-temizleme-400ml dediğiniz ürün bu.Yağ değişimi öncesi sıçak motora dökülüp 10 dk çalıştırılıyormuş ama kullanılması tartışılacak bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eergun

Merhaba.
    Her iki üründe stoklarımızda mevcuttur. Ayrıca ürünler kampanyalı fiyatı eskisine göre artmış olsada.Ürün linkleri aşağıdadır.

https://www.tummakina.com/1804-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-1-lt-satinal.html
    https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Geç kalmışız 700 KM sonra yağ bakımı yapıcam . Kargo ücreti eklenmiş fiyatlar değişmiş eergün bey kampanyalarınızı takip ediyorum 700 KM ye kadar umarım yeni kampanyanız olur bu 2 üründen almak istiyorum.

İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xerkutx

quote:

Merhaba.
    Her iki üründe stoklarımızda mevcuttur. Ayrıca ürünler kampanyalı fiyatı eskisine göre artmış olsada.Ürün linkleri aşağıdadır.

https://www.tummakina.com/1804-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-1-lt-satinal.html
    https://www.tummakina.com/1769-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-motor-yagi-4-lt-satinal.html

Geç kalmışız 700 KM sonra yağ bakımı yapıcam . Kargo ücreti eklenmiş fiyatlar değişmiş eergün bey kampanyalarınızı takip ediyorum 700 KM ye kadar umarım yeni kampanyanız olur bu 2 üründen almak istiyorum.

İyi çalışmalar.

Kampanya devam ediyor sanırım.Cumartesi son dite biliyorum.

http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt,PR-25.html

• TURBO DİZEL Olanında yok malesef :S
  • 1 litre daha turbo dizel olandan alacaktım bende, kargo ücretli olmuş ve fiyat değişmiş. Kampanya bitmiş sanırım?
  • quote:

comiser kaç tane alacağına bağlı ;9 65 TL lik fiyat çok gerilerde kaldı

bakın ciddi bir talep var ilk fiyat üezrine 15 lira koydunuz bence tekrarlayın kampanyanızı millet yaza girmeden yapsın bakımları, aksi halde sanırım herkes benim gibi işçilik vermemek için ustasına yaptıracak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

comiser kaç tane alacağına bağlı ;9 65 TL lik fiyat çok gerilerde kaldı

bakın ciddi bir talep var ilk fiyat üezrine 15 lira koydunuz bence tekrarlayın kampanyanızı millet yaza girmeden yapsın bakımları, aksi halde sanırım herkes benim gibi işçilik vermemek için ustasına yaptıracak heralde

KESİNLİKLE KAMPANYA TEKRARINI BEKLİYORUZ . İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba.
    Belirttiğim gibi 69 TL den olan üstelik ücretsiz kargo kampanyamız bitti. Ayrıca madeni yağ satışını www.madeniyag.net adresinede taşımaya karar verdim. Eğer bir talep gelirse yeni haftaya sizin için bir fiyat çalışması yapabilirim. Hem Castrol Edge için hemde Castrol Magnatec için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

edit..

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egn805 -- 22 Mayıs 2012; 2:12:07 >
  • Egn805 Merhaba. Ben o üstte yazdığın yazı için yorum yapmadımki Mazotla ilgili olan yazın için yorum yaptın herhalde bir yanlış anlama var ortada. Düzeltelim onu az çok tanıyorsun beni

• quote:

quote:

quote:

Mursip Bey merhaba.
    Öncelikle yorumlarınız için size teşekkür ediyorum. Beni memnun ettiniz.

Başta şunu belirtiyim Yeni ambalaj ile eski ambalaj arasında içerik olarak hiç bir fark yok sadece dışı değişti.
    Ayrıca üretim olarak bakarsak arasında 2 ay fark var. Fifo sistem çalıştığım için sizin aldığınız ambalajları bitirdim sonra yeni ambalajlara geçtim.Yani siz ürünü alırken size ne istiyorsanız o geldi. Ürünün resmini 2 gün önce değiştim ve gün önce sipariş verenlere yeni ambalaj yollandı. Yani sonuç olarak fark yok sadece bana ararı oldu :D Çünkü yeni castrol edge kutusu daha çafçaflı onun kargo ücreti daha pahalı :) Buna rağmen fiyatı arttırmadım.

Aynı şey Castrol magnatec içinde geçerli. Magnatec eski ambalajı bitirmeden yenisine geçmeyecem. Üretim tarihi olarak aralarında sadece 2 ay var. İçerik olarak hiç bir fark yok.

Sitede arkadaşın belirttiği gibi 128 bitlik güvenli alışveriş var. Arkadaş zaten anlattı.

Tekrar size olumlu yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Eski yağın yeni yağ ile alakası yok....Bu yağın yeni ismi Castrol Edge FST olarak değiştirimiş olup formulasyon TAMAMEN farklıdır metaller arasındaki sürtünmeyi %35 daha azaltıyor viskolitizesi artırılmıştır.Avrupada 1 seneden fazla bir süredir kullanılan FST teknolojili castrol nihayet Tr ye ocak 2012 de giriş yapabilmiş fakat eski yağı elinde bulunduran distribitörlerden ötürü kullanıcıların eline zar zor ulaşmakta piyasada şuan için bulunması sıkıntılı bir yağ.Bu yağdan alabilmek için aralıkda aramaya başlayıp şubatta şans eseri bi yerde bulup temin etmiştim bulunduğum ilde hala bu yağdan yok.Yazdıklarımla ilgili aksi fikri olan varsa '' 0216 - 5712800 nolu telefondan Castrol Türkiye '' yi arayarak yetkili kişilerden bilgi alabilirler.Umarım herkese yardımcı olabilmisimdir saygılar...

yazdığım yazı sonucu konu sahibi arkadaşın bana attığı özel mesaj

'' ben öyle birşey duymadım emin ol :) ''

yorumları size bırakıyorum

Benim sana attığım mesaj Mazotla ilgili yazın içindi bu castrolün yazısıyla alakası yok. FST yeni teknoloji tabiki bunu önceki yazılarımda belirtmiştim. Benden ürün alanlara bunu anlattım zaten Benim sattığım tüm ürünler fst içerikli ürünler.

Selamlar

• quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Belirttiğim gibi 69 TL den olan üstelik ücretsiz kargo kampanyamız bitti. Ayrıca madeni yağ satışını www.madeniyag.net adresinede taşımaya karar verdim. Eğer bir talep gelirse yeni haftaya sizin için bir fiyat çalışması yapabilirim. Hem Castrol Edge için hemde Castrol Magnatec için

ama olmadı şimdi indirim beklerken site değiştirdiğiniz için zam yaptınız :)))

Bu ilana indirim yapmanızı beklerken

İkinci verdiniz sitede 2. zam görmüş olduk :S

http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-Turbo-Diesel-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt,PR-22.html

İndirim beklerken siz zam yaptınız walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerkutx -- 21 Mayıs 2012; 22:02:39 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

ama olmadı şimdi indirim beklerken site değiştirdiğiniz için zam yaptınız :)))

Bu ilana indirim yapmanızı beklerken

İkinci verdiniz sitede 2. zam görmüş olduk :S

http://www.madeniyag.net/Castrol-Edge-Turbo-Diesel-5W-40-Motor-Yagi-4-Lt,PR-22.html

İndirim beklerken siz zam yaptınız walla

:D Cumartesi kampanya bitti çok güzel fiyatımız vardı. Talep olursa belki yeni hafta için uygun fiyatlar 2 kalem malda çıkarabilirim. İki sitede de fiyatlar aynı gözden kaçırdığım şeyler elbette olabilir. Ama madeniyag.net için çok istediğiniz bir ürüne çok güzel bir fiyat yapacağım. Biraz sabır

Selamlar

• Ayrıca diğer sitelere göre baktığınızda yine en ucuzlardan biri :)

• Evet o yüzden burdayız ama indirim beklerken bir zam daha eklemeniz kötü oldu. neyse hayırlı satışlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerkutx -- 21 Mayıs 2012; 22:18:04 >
  • quote:

Evet o yüzden burdayız ama indirim beklerken bir zam daha eklemeniz kötü oldu. neyse hayırlı satışlar. :)

Yok zaten bu konu eski. Diğer konuma bakarsan 69 TL fiyatında cumartesi biteceğini belirtmiştim. Bu konu epey eski bir konu onun için galiba şaşırdın. Ama emin ol dediğim gibi güzel bir fiyat gelecek.Şu an ki fiyatta gayet iyi bir fiyat.

Selamlar

• Yeni fark ettim hakılısnız konu eski konuymuş :)
  • hocam indirimi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. biz de bir tane benzinli araç için bir de dizel araç için 5w30 veya 5w40 düşünüyoruz indiriminizi bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.