Arkadaşlar Konu Burada Lütfen Technopat'a üyeliği olanlar ordan da cevağlasın B:urdaki Arkadaşlar için De Yzıyorum...
erkese merhabalar arkadaşlar Technopattaki ilk konum iyiki burdayım normalde pc de ne tür sorun olursa olsun kendi başıma düzeltebilen ve 6 senedir bilgisayar hayatım boyunca virüslerle hiç bu kadar boğaz boğaz a olmamıştım
herşey minecraftın açılmamasıyla başladı.. play e basıyorum açılmıyor ardından cs5 açayım dedim ''uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b'' hatası aldım ( hata kodunn o olduğuna emin değlim geçmişi silmişim) ve iconion adlı programı kullanacaktım çift tıklamama rağmen bişey çıkmıyor pencere gelmiyor oldu yönetici olarak çalıştır'da da aynı şey söz konusu Regedit ile oynadım exe ler bozuldu ardından Technopat'taki Recep Baltaş'ın katıldığı bir fixexe adlı .reg uzantılı regedit dosyasını kurdum düzeldi
Arkadaşım Senin pc sw olarak kullanılıyor dedi senn pc den oyun oynuylr falan netteki ufk arştırmm da buna bnzer bişiler buldm ekran 5-6 saniyeliğine donar ve veri alırlar gibi şeyler
pc iyice yavaşladı.. net yavaşladı spy adlı virüsün bulaştığına dair bilgiler edindm ccleaner+advenced system care pro full+kaspersky+avast+malwarebytes-anti malware vb izle taradım fakat olmadı aklıma f8 ile başlatmak geldi daha önce bir dolandırıcılığı bu şekilde atlatmıştım fakat açarken f8 e basıyorum saçma sapan bişiler çıkıyor windows vista/server/7 ... ....................................... .................................... gibi bi 5-6 tane seçenk var ve norml f8 ile alakası yok lütfen yardımcı olun bi kaç hafta önce c: ' ye Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst yükledm c:'de 35 GB gibi bi yer kaldı onunla ilgili mi aca lütfen Yardım Edin Technopatan edindiğim Bilgilerle şimdiye Kadar Çok Şey Öğrendim şimdi Sizin Yardımınıza İhtiyacım Var Yardım Edin... :( Ha bi De dün gece faceye giremedm virüs var falan dedi bi prog önerdi onnla taradm ancak faceye giriş yapabildim :(