Şimdi Ara

Casus Yazılımlar Pc'yi Ele Geçiriyor Gibi.. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.technopat.net/sosyal/konu/casus-yaz%C4%B1l%C4%B1mlar-pc-ele-ge%C3%A7iriyor-gibi.112076/#post-739492

Arkadaşlar Konu Burada Lütfen Technopat'a üyeliği olanlar ordan da cevağlasın B:urdaki Arkadaşlar için De Yzıyorum...

erkese merhabalar arkadaşlar Technopattaki ilk konum iyiki burdayım
    normalde pc de ne tür sorun olursa olsun kendi başıma düzeltebilen ve 6 senedir bilgisayar hayatım boyunca virüslerle hiç bu kadar boğaz boğaz a olmamıştım

herşey minecraftın açılmamasıyla başladı.. play e basıyorum açılmıyor ardından
    cs5 açayım dedim ''uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b'' hatası aldım ( hata kodunn o olduğuna emin değlim geçmişi silmişim)
    ve iconion adlı programı kullanacaktım çift tıklamama rağmen bişey çıkmıyor pencere gelmiyor oldu yönetici olarak çalıştır'da da aynı şey söz konusu
    Regedit ile oynadım exe ler bozuldu ardından Technopat'taki Recep Baltaş'ın katıldığı bir fixexe adlı .reg uzantılı regedit dosyasını kurdum düzeldi

Arkadaşım Senin pc sw olarak kullanılıyor dedi senn pc den oyun oynuylr falan
    netteki ufk arştırmm da buna bnzer bişiler buldm ekran 5-6 saniyeliğine donar ve veri alırlar gibi şeyler

pc iyice yavaşladı.. net yavaşladı spy adlı virüsün bulaştığına dair bilgiler edindm ccleaner+advenced system care pro full+kaspersky+avast+malwarebytes-anti malware vb izle taradım fakat olmadı
    aklıma f8 ile başlatmak geldi daha önce bir dolandırıcılığı bu şekilde atlatmıştım fakat açarken f8 e basıyorum saçma sapan bişiler çıkıyor
    windows vista/server/7 ...
    .......................................
    ....................................
    gibi bi 5-6 tane seçenk var ve norml f8 ile alakası yok
    lütfen yardımcı olun
    bi kaç hafta önce
    c: ' ye
    Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
    yükledm c:'de 35 GB gibi bi yer kaldı onunla ilgili mi aca
    lütfen Yardım Edin Technopatan edindiğim Bilgilerle şimdiye Kadar Çok Şey Öğrendim
    şimdi Sizin Yardımınıza İhtiyacım Var Yardım Edin... :(
    Ha bi De dün gece faceye giremedm virüs var falan dedi bi prog önerdi onnla taradm ancak faceye giriş yapabildim :(

PC: windows7 ultimate 64 bit
    i5 3330 3.30ghz---2gb Gt420 :( ---8gb 1600mhz ram----asus h61m anakart--

Yardım Edin Lütfen

Moralim Çok Bozuldu Artık Yardım Edin... :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.