Arkadaslar casus sondası ile saldırı yasaklandı biliyorum ama bu çok miktardaki casus sondası olanın yağmayla kısa sürede mal kaldırmasını engellemek için mi konuldu yoksa büyük bir saldırıya gitmeden önce GD'leri yollayabilmek için harabe çıkartmak amacıyla gönderilen tek casus sondasını da kapsar mı? Eğer her ikisi için de geçerliyse neden programda casus sondasının gönderilme yönteminden saldırıyı çıkartmıyorlar. Mesela GD'de sadece sökmek çıkıyor, casus sondasında da sadece casusluk çıksın o zaman. Birde casus sondası ile harabe çıkartma amaçlı saldırıda 3/24'e giriyor mu?
Alinan bir kararla casus sondalariyla saldiriya kisitlama getirilmistir.
28 Temmuz Cuma saat 12:00 den itibaren bir saldirida max. 5 casus sondasi kullanimina izin verilecektir. Ayni zamanda sondalarin tasima kapasitesi de tekrar oyunun basinda oldugu gibi "0" yapilacaktir.
max.5 sondaya izin vermemizin sebebi de Haraba Alani (HA) olusumunun saglanmasi icindir. Bundan sonra sondalar sadece "casusluk" amacina hizmet edecektir.
karara uymayanlara, saldiri kurallari ihlalinden ceza verilecektir. ( 3 gün) tekrarinda 6 gün, ve 3.kez saldiri ihlali yapilmasi durumunda hesap kapatilacaktir.
aciklik gerektiren konular:
1. Normal filonuzun icine sonda koyup saldiri yapabilirsiniz( üst limit yok), bu yasaklanmayacaktir. 2. Elinizde kalan sondalari, izin alarak ay denemeleri icin kullanabilirsiniz.
kesinlikle yasak olan:
Tek basina sadece "sonda" gemileriyle rakibe saldiri ( azami 5i gececek sekilde)
ama tekrar söylüyorum, normal bir filonun icine koydugunuz ( savunma sasirtmak icin ) sonda gemileri ceza sebebi olmayacaktir. ( tasima kapasitelerinin de sifirlanacagini unutmayiniz lütfen ) azami 5 gemi kisitlamasi bu durumda gecerli degildir.
ilk olarak saldırı komutuyla gönderdiğin HERŞEY 3:24'e dahil. harabe çıkartmak vs farketmez. fakat casusluk ile gönderip vurulursa casusların, bu dahil değil 2/24'e.
sen şimdi 5 casusa kadar saldırabilirsin. bunu da zaten harabe çıkartmak amacıyla kaldırmadılar. gönder 2 casus saldırı komutuyla çıksın harabe. bir sorun yok bunda.
ayrıca bir filonun içinde de istediğin kadar casus gönderebilirsin. ya da yanına 1 gemi koyarak bile casus gönderirsin. fakat casusların yük kapasiteleri sıfır.
diğer evrenlerde var mı bilmiyorum ama 30da gd yollamak için harabe gerekmiyor kesin gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: nihattr
diğer evrenlerde var mı bilmiyorum ama 30da gd yollamak için harabe gerekmiyor kesin gidiyor.
harabe alanı olmadan gd gidiyor yani öyle mi?
sökmek komutuyla gönderiyorsun?
ilginç birşey ilk kez duydum.
yok gitmiyor. çoğu kişinin bilmediği birşey var. daha önceden saldırı veya casusluk için gönderilipte vurulan sonda olursa 300 çöp çıkar ama bu gözükmez :) gözükmese bile orda çöp var demektir vede sökmek komutuyla gd leri gönderebilirsin. sana öyle birisi denk gelmiştir.
gitmiyo diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme