Arkadaslar casusluk tekniğiyle ilgili bir sorum olacak. Simdi benim causuluk tekniğim 11 diyelim, bazi güçsüz oyuncuların attığı sondaları %100 engelleyebiliyorken bu sömlerde %100 değilde %68 yada %25 gibi değerler olabiliyor. Bu orada bilgisayar laboratuvarini gelistirmemis ve casusluk tekniğini açmamış olmamadan mı kaynaklanıyor. Eğer öyleyse her sömde bilgisayar laboratuvarını en az 3 yapmak gerekiyor, doğru mudur yoksa bu yüzdeler neye göre değişiyor biri bunu bana açıklayabilir mi?
dostum 1 sömürgende veya ana gezegende casusluk tekniğini yapman yeterli bilimsel araştırma bastığında casusluk tekniğini her sömürgende görürsün casusluk tekniği ne kadar fazla olursa o kadar iyidir
araştırmaları zaten her gezegende ayrı ayrı yapmazsın. sen hangi gezegenden araştırma emrini verirsen ver aynı şey olur.
sorunun cevabına gelince, ana gezegende %100 olup sömlerde o şekilde olmaması, sömlerde ana gezegendeki kadar filo gücünün olmadığını gösteriyor. benim casusluğum 12. her sömde 2 komuta bulunduruyorum ve geleni gideni vuruyor casusluğu benden düşükse.
yani yüzdelerin eşit çıkmaması gezegenlerindeki filo gücünün eşit olmamasından kaynaklanıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme