Şimdi Ara

CAT 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde paralel hat var esas ankastreden gelen kablo salondaki prize bağlı benim odadaki kabloyu oraya paralel olarak bağlamışlar ben oradan cat6 çeksem benim odaya bir fark olurmu boşamı uğraşmış olurum ?

• O kadar kısa mesafe için Cat6'ya gerek yok, kaliteli bir standart telefon kablosu ya da daha garantisi iyi bir markanın cat5'i fazlasıyla iş görecektir. Ek yerlerini düzgün yapın ama, elektrikçilerde satılan konektörler var, içi jel dolu ufak boncuk benzeri aparatlar. Bunlarla yaparsanız korozyonu da engellemiş olursunuz. Tabii arada splitter da olması lazım. Ya da sadece telefona filtre de takabilirsiniz.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Hocam obur odaya baglanacak ek yerinden prize diger kablo benim odadaki prize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi cat6'ya gerek yok, mesafe çok kısa.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    hm dursun ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

O kadar kısa mesafe için Cat6'ya gerek yok, kaliteli bir standart telefon kablosu ya da daha garantisi iyi bir markanın cat5'i fazlasıyla iş görecektir. Ek yerlerini düzgün yapın ama, elektrikçilerde satılan konektörler var, içi jel dolu ufak boncuk benzeri aparatlar. Bunlarla yaparsanız korozyonu da engellemiş olursunuz. Tabii arada splitter da olması lazım. Ya da sadece telefona filtre de takabilirsiniz.

merhaba bahsettiğin konnetörün resmi var mı acaba merak ettim de
  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    Selam. Konektör su;

http://lh3.ggpht.com/_j9YTUBd9BtA/SlXr0PtR-kI/AAAAAAAABBg/E4O-hPcSisQ/0043.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAT 5 vs. CAT 6 Kablo?
    8 yıl önce açıldı
    Cat 6 kablo önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.