Şimdi Ara

Cat bot alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Youtube da video yapan birisine sordum. Bakalım bilgiliyse cevap verir bu konuda. Bot dayanıklı ama takoz gibi. Bu yüzden abim başka bot da aldı. Bunu nadir giyiyor.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancı kaynaklardan araştırdım ağırlık konusunda alışılıyor zamanla deniyor, sağlam olsun yeter, görüntüsü benim hoşuma gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam YouTube'da gördüm yorumunuzu, 2 tane Türk video var zaten, ancak videosuna yorum yaptığınız arkadaş Trendyol'dan almış ve üründe boya taşması falan var, ben o arkadaşın Cat'inin sahte olabileceğini düşünüyorum, zaten Trendyol'da birçok çakma ürün var, ben Ayakkabı Gurmesi adlı kanalın incelemesini izlemiştim alırken, ucunda çelik veya çelik benzeri bir madde var diyor videoda, o videoya da bir bakabilirsiniz.

• Dianz kullanıcısına yanıt

Bilmem hiç sahteye benzemiyordu 😀 Ağırlığı sorun değilse güzel bot ve ortalama iyi bir fiyata almışsın. Morhipo orjinaldir. Benim boynerden aldıklarım orjinal çıkıyor. Yani bu durumda iyi yapmışsın. Dediğin videoya bakarım. Benim için atıştırma vakti 😁

Hocam belki sahte değildir bilmiyorum ama Trendyol'a güven olmaz, dediğim video iyi bilgiler veriyor gerçekten bot ile ilgili, teşekkürler mesajınız için.

• aldınız mı nasıl almayı düşünüyorum colarado

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi günler, siz üç yıl önce forum başlatmışsınız :D ve harbiden emek vererek konuşmuşsunuz HELAL OLSUN. Benim ufak bir sorum var. Anladığım kadarıyla alıp kullanmışsınız ve üzerinden üç yıl geçmiş , bottan memnun musunuz ve hala kullanıyor musunuz ?

bende almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisi ?

boyner
    Caterpillar Colorado Siyah Erkek Bot - 86948 | Boyner
    https://www.boyner.com.tr/caterpillar-bot-86948

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.