Şimdi Ara

Cat bot alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir sitede resimdeki Cat Colorado model botu indirimde kıstırdım.
    Daha önce kullanan varsa iyi-kötü yanlarını ve tavsiye edip etmediğini yazara sevinirim.
    Cat bot alınır mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cat Bot Alınır Mı?

Caterpillar, dünya çapında dayanıklı ve güvenilir iş makineleri üretimiyle tanınan bir şirkettir. Son yıllarda, Cat Bot adlı bir iş ayakkabısı serisi piyasaya sürdüler. Bu metin, Cat Bot'ları satın almayı düşünüyorsanız bilmeniz gerekenleri inceleyecektir.

Cat Bot Kullanıcı Yorumları

Cat Bot kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, botların rahat, dayanıklı ve su geçirmez olduğunu bildirmektedirler. Ayrıca, şık tasarımları ve çeşitli iş ortamları için uygun olmaları da övülmektedir.

Cat Bot Alınır Mı?

Cat Bot satın alıp almama kararı, bireysel ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Kendine şu soruları sormalısın:

• Rahat ve dayanıklı bir iş ayakkabısına mı ihtiyacın var?
    • Su geçirmezlik senin için önemli mi?
    • Şık bir iş ayakkabısı mı arıyorsun?

Eğer bu sorulara cevabın evetse, Cat Bot'lar senin için iyi bir seçenek olabilir.

Cat Bot Nerede Üretiliyor?

Cat Bot'lar, Çin ve Vietnam'daki Caterpillar tesislerinde üretilmektedir.

Cat Bot Yorumları

Cat Bot yorumları, genel olarak olumlu olsa da, bazı kullanıcılar sert tabanlarından ve dar kalıplarından şikayet etmişlerdir.

Cat Bot Rahat Mı?

Çoğu kullanıcı, Cat Bot'ların rahat olduğunu bildirmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar dar kalıplarından dolayı uzun süre giydiklerinde rahatsız olduklarını belirtmişlerdir.

Caterpillar Bot Nerede Üretiliyor?

Caterpillar botlar, Cat Bot'lar gibi Çin ve Vietnam'daki Caterpillar tesislerinde üretilmektedir.

Cat Bot Su Geçirir Mi?

Cat Bot'lar su geçirmez olarak tasarlanmıştır ve kullanıcı yorumları bu iddiayı desteklemektedir.

Sonuç

Cat Bot'lar, rahat, dayanıklı ve su geçirmez iş ayakkabıları arayanlar için iyi bir seçenektir. Ancak, dar kalıplarından dolayı bazı kullanıcılar rahatsızlık yaşayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçi rahat, derisi diğer botlara göre daha sağlam (hemen kırışmıyor), ben 2.el (1-2 defa giyilmiş) olarak aldım aynı modeli, memnunum.

Kışın giyilebilecek güzel botlardan biri. Görünüş renk olarakta seviyorum. Yanlız dediğim gibi ben 2.el, 200 liraya almıştım 6 ay önce. 200 lira üzeri fiyatlara değecek hiç bir ayakkabı yok benim gözümde.

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol hocam, nerede yaşadığını sorabilir miyim hava koşullarını öğrenmek için, bir de su geçirip geçirmediğini yazabilir misin.

Bir de ağır olmasından şikayet ediliyor, çok sıkıntı yaratır mı?

Hocam ben Morhipo üzerinden 350 TL gibi bir fiyata aldım indirim çekiyle birlikte, zaten Decathlon alt seviye denilebilecek botlar bile 200 TL'den başlıyor, bu botun normal fiyatı da 450-500'den başlıyor zaten, güvenilir firmadan nispeten ucuz bulunca alayım dedim klasik modelden.

• Ben yaklaşık 10 senedir bu tarz botları kullanıyorum. İlk defa cat. aldım, daha önce scooter ın aynı modelini 2 defa almıştım, wood... lu bi marka vardı ondan almıştım, hepsi dış görünüşte aynıydı.

Kauçuk gibi birşey olduğu için üzeri, ufak darbelerde bile çiziliyor hemen. Kirlenmeme ihtimali yok. Yıkamaya hiç gelmiyor, yıkanınca sertleşiyor ve kadife gibi olan derisi bozuluyor.

Hiç üşütmedi beni. Ama öyle suyun içine ayağını sokarsan suyu emiyor. Şehir içinde yaşıyorsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Yağmurda, ufak su birikintilerinde hiç su geçirmedi-şimdiye kadar aldığım hiç bir marka geçirmedi zaten.

Karlı havada karın içinde yürüdüğümde de sıkıntı olmadı.

Cat den önce kullandığım scooter markayı deneyimleme şansım bol bol oldu, bağcıklarının olduğu kısma su yaklaştığında direk giriyor zaten su. O bölgede koruması yok bu botların.

Memnun kalmama şansın yok eğer şehir içindeysen. Ayrıca her pantalonla da giyebilirsin, taba rengi güzel bir renk.

Ağırlık konusunda bana ağır gelmiyor, 175 boy 82 kiloyum, öyle fazla sportif biri olmama rağmen hiçte ağır değil.

EDİT: Bilecik te yaşıyorum. Bilecik te kışın bayağı soğuk oluyor yine. Erzurum ve Ardahan a kışın gittiğimde de giydim, üşütmez kolay kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevyLacetti -- 25 Temmuz 2021; 17:13:9 >

Çok sağolun hocam, Ankara'da şehir içinde yaşıyorum, toplasan yılda 2-3 kez ağır kar yağıyor zaten, yağmurda çok sıkıntı çıkarmayacaksa sorun değil zaten. Ağırlık da çok sıkıntı olmaz herhalde, zamanla alışır. Bu arada temizlik için Nubuk temizleme spreyleri önerdi bazı kişiler, onu kullanacağım temizlik için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blue alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son olarak;

Eğer çok temiz görünsün, ben bunu iş ortamında bile giyebilirim diyorsan, haftada bir bulaşık deterjanı+su karıştır, diş fırçası ile kirli bölgelere uygula, ve kurumaya bırak. Şimdiye kadar bulduğum en güzel temizleme yöntemi bu.

Malum açık renk ayakkabı olunca kirleniyor. Beyaz spor ayakkabıya benzemez bu.

Ek olarak altı çok sağlam, ayakkabının izleri-deseni kolay kolay bozulmuyor, 10 sene içinde toplam 1-2 kere kaymışımdır.

-Lerinden biri de mermer/fayans gibi yerlerde yürürken gıcırdıyor  

Hocam tekrardan sağol yorumların için, dediğin temizleme yöntemini kullanacağım, ben nispeten biraz daha koyu bir renk aldım kirler çok belli olmasın diye, nubuk tarçın ve sundance olarak geçiyor.
    Dediğim nubuk spreyi de bu tavsiye ettikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 25 Temmuz 2021; 17:23:25 >

• Rica ederim, o ürünleri duydum, benim araştırmalarım çok iyi olmadığı yönünde. Umarım memnun kalırsın spreyden. Eğer memnun kalırsan bana da bilgi verirsen sevinirim  

Welcome to CAT family   

Tabii hocam kullanır kullanmaz haber vereceğim

Tekrardan çok teşekkürler

• Amma anlatmış arkadaş sanki bot değil uzay gemisi. Kaba saba bir bot hantal ayak katili birşey bunlar. Bu colorado modeli de bir bitmedi gitti. Yabancı sitelerde daha ne modeller var. TR üretimden ancak bu kadar olur. 2 yıl önce ederleri 150 tl falan diyordum şimdi de etse etse 300 max. bu bot için.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer modelleri de var TR'de ancak ekşide falan bu modele aşırı sağlam 5-10 yıl giyilir falan demişler sağlam olduğu için bu modelden aldım.

• Dianz kullanıcısına yanıt

Aldıysan bir sorun yok hayırlı olsun. TR dekiler orjinal CAT olamaz. Adamlar orada uçları çelik su geçirmez şekilde de üretiyorlar.

CAT Footwear
    Men's Boots, Men's Leather Boots | Cat Footwear
    https://www.catfootwear.com/US/en/mens-boots/
    Hocam nasıl olamaz, 2 yıl Türkiye Distribütör garantili ürün aldım. Aldığım mağaza da Morhipo, Trendyol üzerinden falan almadım yani.

Hocam bunların uçları da çelik zaten, o yüzden 950 gram tanesi, bu arada yurtdışında da üründe waterproof ibaresi yok Türkiye gibi.

Arkadaş TR üretimi bu orjinal değil demedim ki. Ne kadar benzese de yabancı üretim gibi değil. Uçlarının çelik takviyeli olduğu yazıyor mu açıklamada. Bu botun TR deki en giyilebilir modeli founder.

Hocam çelik diye yazmıyor sanıyorum ama incelemelere bakarsanız TR'deki çelik veya çeliğe yakın bir malzeme olarak tasvir ediliyor.

Nerede yazıyor çeliğe benzer falan ben göremedim morhipo da. Yabancı sitede steel yazıyor. 3 seçenekli çeşitleri var. Yani burnunda çelik olmayanları da var ki bence TR dekilerde yok. Benim abim almıştı ama içini parçalayıp bakamam pert olmadan. Bu arada kupon mu kullandın. Yoksa fiyatlar 410 civarı colorado da. Bu kaba model normalde colorado dan daha pahalıydı. Ama şimdi daha ucuz. Colorado sevdası bitmek bilmedi hala.

www.morhipo.com
    Caterpillar Caterpillar Bot/OVERPASS WP GRY EX - Morhipo
    https://www.morhipo.com/caterpillar-caterpillar-bot-overpass-wp-gry-ex/22485815/detay?rType=4&rKey=68066

Evet hocam kupon kullandım alırken, almadan önce çok araştırdım ben Colorado modelini, Ekşide YouTube'da araştırdım ve burun kısmında çelik veya benzer bir madde diyor herkes, hatta bu yüzden uzun kullanılıyor deniyor, neyse hocam aldık artık gelince yazarım, çelik olup olmadığını kontrol edemem tabii ki ama maddenin sertliğini kontrol edebilirim, zaten sert bir madde ise çelik veya değil çok farketmez benim için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.