Şimdi Ara

Harley Davidson bot alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene bot almayı düşünüyorum,uzun yıllar giyicem tabi o yüzden iyi olsun diye düşünüyorum ve harley Davidson botlar beni benden alıyor ancak okuduğum yorumlarda herkes çok ağır yürünmüyor diyor.Bir de 400 lira olması var,şöyle 250 civarı harley tarzı bot yok mudur ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet ağır ama bir süre sonra alışıyorsun ayrıca daha hafif modelleri de mevcut

• Harley bot = Metalciyim ve ilgi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Evet ağır ama bir süre sonra alışıyorsun ayrıca daha hafif modelleri de mevcut

Hocam bi de hammer Jack hakkında bilgin var mı?

• Ben boynerin internet sitesinden kampanya ile gayet ucuza almıştım. Ağırlık konusunda söylenenler doğru, ilk giydiğimde Cüneyt Arkın'ın ayağına taş bağlayıp koşması hissini yaşatıyor ama alışılıyor zamanla.
  • Çok ağır olduğu doğru :D ama çok sağlam

2011 de almıştım ben, hala taş gibi duruyor.
  • 9 senedir Harley Davidson botumu giyiyorum. Bir kere geçen sene tamire verdim bir fermuarı bozulmuştu bide iç tabanlarını değiştirttim 50 tl'ye. Aldığımda 150 tl'ydi. Hala kullanıyorum. Çok ağır olduğu için bacak kası yapma özelliği de bulunur. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar harley davidson ...
    12 yıl önce açıldı
    Harley Davidson Bot Kalıpları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk lisedeyken almıştım ve ağırlığı bana gerçekten yük oluyordu. O dönem Sivas'ta yaşan biri olduğumdan kar üstüne botun ağırlığı zulümdü. Sonrasında Timberland devam edip üniversitede tekrar denedim ve yaklaşık 8-9 senedir kışın ( resmi kıyafet giymem gereken günler hariç ) giymekteyim. Hatta üniversitede aldığım Harley şu anda ayağımda üzerinden 8 yıl geçmiş olmasına karşın. Toplamda 4 tane var 2 nubuk 2 deri şeklinde.

Alınır mı alınmaz mı tamamen sana kalmış bir şey, benim kullanımımla artı ve eksilerini söyleyeyim.

Şık görünür, kalitelidir, uzun ömürlüdür, derilerin bakımı kolaydır ama ağırdır, her kıyafet ile gitmez. Örn; Gündelik hayatında Skinny fit yada Slim Fit giyiniyorsan Harley'leri bayanların kullandığı gibi botun içine sokman gerekir. Boru paça yada regular kotlarla klasik erkek giyimine uyuyor. Karın çok yoğun olduğu bi yerde giyeceksen, karda yürüme zorluğu üstüne harleyin ağırlığı derken mahvolursun.

• Görüntü için giyeceksen alınır ama ayağım rahat etsin diyorsan bence outdoor modellere yönel.
  • Bende geçen sene almıştım.Botun sağlamlığına denecek laf yok ama çok yürüyen biriysen önermem.çünkü harleyler uzun yollar yürümek için pek elverişli değil.Benide en çok görünüşü etkilemişti.Topuk kısmıda biraz uzun oldugundan rahatsız edebilir.Genel olarak harleyler iyidir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSolater67

Bende geçen sene almıştım.Botun sağlamlığına denecek laf yok ama çok yürüyen biriysen önermem.çünkü harleyler uzun yollar yürümek için pek elverişli değil.Benide en çok görünüşü etkilemişti.Topuk kısmıda biraz uzun oldugundan rahatsız edebilir.Genel olarak harleyler iyidir tavsiye ederim.

Çok yürümüyorum hocam zaten okula da servisle gidip geliyorum

• tamamen metalciyim ve benimle ilgilenin

• Harley kullanmış biri olarak kesinlikle önermiyorum .. Evet sağlamdır aldın mı bayağı bir giyersin ama harley bot değildir!.. Ayaklarım kışın spor ayakkabının içerisinde bile daha sıcak , ayrıca harleyin karda içine aldığı suyu çorabımı sıkarak boşaltıyordum.. Harley bot kışlık amaçlı bot değil.. İstersen git ama emin ol bir süre sonra pişman olursun.. Benim abim de aldı hatley pişman oldu, abimin arkadaşı aldı o da pişman oldu ben aldım ben de pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 9 Kasım 2017; 0:40:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarzı güzel ama kesinlikle alma herkeste var arkadaş belediye dağıtıyor sanki. Benden tavsiye ben gittim desa dan 250 ye o kadar hafif ki hem deri hem rahat hemde çok sıcak tutuyor. TEKRAR SÖYLÜYORUM HERKESTE VAR ALMA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.