Şimdi Ara

CAT6 Odama Taşıyabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimlerde görmüş olduğunuz gibi sadece balkonda ve oturma odasında var.

Ev müstakil ev. Bina iç tesisatı sırasında adam buralara koydu. Çatıda bıraktığı gibi balkon dışında aynı şekilde bırakmış. Bunu odama çektirtebilir miyim?

Çektirirsem nereden almam gerekecek? Dışarıdan mı içeriden mi? İçeriden almaya pek yanaşmıyorum, duvarlar boyandı çünkü.

Merak ettiğim diğer konu ise o balkon çıkışı ve çatı çıkışını nereye bağlayacak nasıl yapacak?

Yoksa benim sandığımın aksine istenilen odaya çekilebiliyor mu çekiliyorsa daha kötü kablo kirliliği olucak ve hiç istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaffBaba -- 27 Ağustos 2023; 16:10:26 >

• Çektirebilirsin hocam. Nerden almam gerek, balkon ve çatı çıkışını nereye ve nasıl bağlayacak demişsin.

İstediğin yerden alabilirsin, iç de olur dış da. ben apartmanda oturuyorum, evin içinden çektirdim odanın içine. Nereye ve nasıl bağlanacağını sen ne yapacaksın, elektrikçiyi çağırdığında halledecek işte. ben de mantıksız buldum ama var demek ki bir sebebi.

İyi forumlar dostum

• Evde elektrik ve kablo sistemi yapılırken kılavuz kanalları kullanıldıysa duvarların boyasıyla ilgilenmeden kılavuzlarla duvar içerisinden kablo yürütülebilir. Bu işi yapan kişiye sorun kılavuzla kablo çekebiliyor musun diye eğer imkan varsa kolayca halledilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.