Alpha Testin başlamasıyla oyun içinden ssler gelmeye başladı. Bana göre değişik ve güzel gelen birkaç resim i mmo dan kopyalayıp yapıştırıcam daha fazlası için oraya bakabilirsiniz.
Azshara(Goblinlerin horde içindeki yeni evi diyebiliriz nedeni aşağıdaki sslerde mevcut zaten) :D Özel havuzmu :D :D :D
Thousand Needles (Eskiden level kastığımız yürüdüğümüz yerler şimdi sular altında
Freewind Post
Twilight Highlands
Birçok kişinin merak ettiği bolvar yeni lich king oldu ancak eastern ve western plaguelands da neler olucak gelecekte işte cevabı
Twin Peaks (Wntergraps tarzı pvp bölgesine benziyor tabi bunlar alpha aşaması daha herşey yerine oturmamış sadece binalarıda göstermek için yapılmış olabilir)
Tirisfal Glades(Undercity üsten)
Gilneas
DeepHome
bana ilginç gelen birkaç ss
Teşekkürler. Güzel, eh işte :)
Baya güzel haritalar ama inşallah optimizasyon sorunu olmaz
bekledigim kadar degisiklik olmamıs
Su efektleri baya değişiyor, bir de git gide smooth oluyor, daha fazla da gelişim yapamazlar tahmin ediyorum.
bence oyun içi akıcılığın bozulmaması için grafikler abarmıyor 2d gibi 3d yapıyorlar. +1 rep
eline sağlık iyi çalışma olmuş
Bu değişiklikler beni heycanlandırmıyor değil.Alt charımla bir daha The Explorer title'nı alıcam.Palace felan çok hoş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme