Şimdi Ara

Cataclysm,eklentiler ve orjinal server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar wowa başlamayı düşünüyorum bir iki sorum var.

1)şimdi oyunu oynamak için bütün eklentileri almam gereklimi,yoksa tbc ve wotlk aktivasyonlarını yapmadan (northrend ve outlandse girmeden) 60 lvla kadar oynayabilirmiyim.

2) oyuna cataclysm gelmeden mi başlayayım,cataclysmle mi? yani cataclysm gelene kadar elimde en azından bir 60 lvl karakterim olsun mu?(bir ayda kasılır mı emin değilim tabii,no lifer olmak lazım herhalde)

3)Dünya falan değişecek cataclysmle. ben sadece ilk oyunun aktivasyonuyla girsem bende mi değişmiş dünyada oynayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khirsah

selam dostlar wowa başlamayı düşünüyorum bir iki sorum var.

1)şimdi oyunu oynamak için bütün eklentileri almam gereklimi,yoksa tbc ve wotlk aktivasyonlarını yapmadan (northrend ve outlandse girmeden) 60 lvla kadar oynayabilirmiyim.

2) oyuna cataclysm gelmeden mi başlayayım,cataclysmle mi? yani cataclysm gelene kadar elimde en azından bir 60 lvl karakterim olsun mu?(bir ayda kasılır mı emin değilim tabii,no lifer olmak lazım herhalde)

3)Dünya falan değişecek cataclysmle. ben sadece ilk oyunun aktivasyonuyla girsem bende mi değişmiş dünyada oynayacağım.

1)Oynayabilirsin
    2)Bu kisiden kisiye degisir ama bence bi basla en azından oyuna alısırsın catac gelince cok istersen 0 dan acıp kasarsın (bu arada 1 ayda 60a kasmak icin nolife olmaya gerek yok. 80 olmak icin bile nolife olmaya gerek yok)
    3)Bu soruyu pek anlamadım ama anladıgım kadarıyla evet sende o yeni patchi indirmek (veya cd'yi almak) zorunda olucagın icin (tabii ki bu diger ek paketler icinde gecerli oldugu gibi eger 85'e kasmak istersen veya baska bir özellikten yararlanmak istersen mesela Worgen veya Goblin acmak gecerli.) o cd'yi yükledigin an zaten dünya degisiyor ve senin characterinin durumu önemli olmuyor. (Soruyu yanlıs anlamıs olabilirim)

• Üstteki arkadaş cevaplamış ama 3. soruyu tam anlamamış sanırım.
    Harita değişikliklerinden etkilenmen pakete bağlı değil.Oyunu oynayanların hepsi WoTLK veya Cataclysm ile oynamayacak sonuçta.Bir kısım oyuncular eski haritalarda, diğer kısım ise yeni haritalarda oynayacak diye bir ayrım yapamayacakları için hangi paketi alırsan al harita herkestekiyle aynı olacaktır.
    Ayrıca lvl 60 olmak için sürekli pc başında olmana gerek yok.Ben ilk başladığımda resto druid açmıştım.Tek başlarında fazla damage veremezler, bu yüzden görev yaparken çok uğraşırlar.Sadece dungeonlara girerek 2,5 haftada 55 lvl a ulaşmıştım.Dg bekleme sürem DPS lere göre daha kısaydı belki ama o süreleri görev yaparak değerlendirebilseydim daha çabuk gelebilirdim o levele.
  • Arkadaş Cataclysm'le Azeroth parçalanacak, ben Classic alsam sadece parçalanmış azerothda mı oynarım yoksa eski halinde mi? diye sormuş sanırım.

Soruları arkadaş cevaplamış zaten, 2'ye gelecek olursak ben senin yerinde olsam cata gelince başlardım.Hem bir çok karekter seçeneğin olacak hem eskiye tam alışmışken yeni gelince zorlanabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khirsah

selam dostlar wowa başlamayı düşünüyorum bir iki sorum var.

1. Hayır sadece ilk paketi alsanız bile lvl60'a kadar oynarsınız. Tabii TBC ile gelen ırkları seçemez ve DK açamazsınız(bundan emin değlim ama açılamaması lazım diye biliyorum)

2. Şimdiden başlarsanız daha iyi olur en azından oyun mekanikleri ve karakterler hakkında bilginiz olur. Tabii 10gün deneme sürümünü de indirebilirsiniz ama birçok kısıtlama olduğu için deneme sürümünden tat alamaz sadece fikir sahibi olursunuz.

3. İlk oyunun aktivasyonu ile bile girseniz tüm paketlerin dataları zaten yüklenecek patchler ile. Yani oyun şu anda 4.0.1 sürümünde ise siz ilk paketin son patchi olan 1.9.küsür(patch nosunu bilmiyorum salladım) versiyonu ve o versiyondaki haritalar ile oynamayacaksınız, siz de 4.0.1 versiyon ile oynayacaksınız ve o patchdeki harita ile oynayacaksınız. Kısaca evet değişmiş dünyada oynayacaksınız.

• Zahmet edip cevapladığınız için teşekkür ediyorum hepinize,baykuşçu çocuklardan önce yetişmeniz çok iyi oldu

3. sorumun cevabını da aldım sanırım,herkes aynı haritada oynayacak.yeni ırkları kullanamaycağım sanırım ama idare eder şimdilik.
  • sen 70TL ye oyunu ve 40 TL pre card al kasmaya basla, cata geldiğinde 57 TL ile cata al oynamaya devam et hepsini bi seferde ödemen sıkıntı yapmaz hem, sorun değilse dilediğinin gibi başla zaten wow su an char kasma sürecine girdim herşey durgun herkes char kasıyor cataya kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.