Şimdi Ara

Cataclysm Kapalı Beta Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta başladı ;) Beta davetiyeleri önümüzdeki 24 saat içinde (dediklerine göre) postalanmaya başlanacak.

Bu da stream, şu an yeni blackrocktalar 5man

http://www.ustream.tv/channel/wow-insider-show

• hadi hayırlısı bakalım.inşallah catalysm üstümüzde soğuk duş etkisi yapmazda adam akıllı oynarız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

hadi hayırlısı bakalım.inşallah catalysm üstümüzde soğuk duş etkisi yapmazda adam akıllı oynarız...
    valla bana davetiye gelirse mükemmel olur zaten bıktım icc kusucam artık
  • peki bu keyler icin basvuru gibi bisey var mı yoksa kafalarına goremı yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucigi

peki bu keyler icin basvuru gibi bisey var mı yoksa kafalarına goremı yolluyolar
    Öncelikle battle.net hesabına girip beta için başvuru seçeneğini işaretliyorsun. Zamanı gelince beta davetiyeleri, belirli günlerde dalgalar halinde yollanıyor rasgele seçilen kullanıcılara. Tabi beta davetiyesi almak için aktif wow hesabınızın bulunması lazım. Battle.net hesabınızda görünecektir eğer davetiye aldıysanız, artık key usulü yapılmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gotenks

Öncelikle battle.net hesabına girip beta için başvuru seçeneğini işaretliyorsun. Zamanı gelince beta davetiyeleri, belirli günlerde dalgalar halinde yollanıyor rasgele seçilen kullanıcılara. Tabi beta davetiyesi almak için aktif wow hesabınızın bulunması lazım. Battle.net hesabınızda görünecektir eğer davetiye aldıysanız, artık key usulü yapılmıyor sanırım.

saol ama ben goremedim battle net hesabımda beta basvuru secenegi ? hesabımda aktif su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucigi

quote:

saol ama ben goremedim battle net hesabımda beta basvuru secenegi ? hesabımda aktif su an

Alıntıları Göster
    Profil sayfanda üstte "beta profile settings" var, oradan girip hallediyorsun. "update preferences" a tıklayıp bilgisayarının özelliklerini boş hdd alanını felan battle.nete yolluyorsun. sonra sağ köşeden de betasına katılmak istediğin oyunları seçip bekliyorsun. :) eğer seçilirsen profil sayfanda cataclysm gözükecektir.

• quote:

Profil sayfanda üstte "beta profile settings" var, oradan girip hallediyorsun. "update preferences" a tıklayıp bilgisayarının özelliklerini boş hdd alanını felan battle.nete yolluyorsun. sonra sağ köşeden de betasına katılmak istediğin oyunları seçip bekliyorsun. :) eğer seçilirsen profil sayfanda cataclysm gözükecektir.

Alıntıları Göster
    sitede açıklandı beta kimlere geldi şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemen22

sitede açıklandı beta kimlere geldi şuan?

Alıntıları Göster
    oleyy nihayet blizzard 4 sene sonra banada bi davetiye attı sonunda çekiyorum clientı bakalım nasıl bişeymiş bu cataclysm gerçi 1mbit netimle biraz sürücek inmesi 2.2gb diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord

oleyy nihayet blizzard 4 sene sonra banada bi davetiye attı sonunda çekiyorum clientı bakalım nasıl bişeymiş bu cataclysm gerçi 1mbit netimle biraz sürücek inmesi 2.2gb diyor

Alıntıları Göster
    valla ben de en kısa zamanda hesabımı açtırıp bekleyeceğim :D nasıl olsa her hafta yollayacağız dediler davetiyeleri
  • quote:

valla ben de en kısa zamanda hesabımı açtırıp bekleyeceğim :D nasıl olsa her hafta yollayacağız dediler davetiyeleri

Alıntıları Göster
    Davetiye almış olan hesapların fahiş fiyatlara karaborsaya düştüğünü duydum, şanslısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

Davetiye almış olan hesapların fahiş fiyatlara karaborsaya düştüğünü duydum, şanslısın.

Alıntıları Göster
    kapalı catalsym şeymi olacak bu pacht geldikten sonra siteye girip birşeyleri kabul etmiştik onu kabul edenleremi gelecek yoksa ayri bir dalgasimi war ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

kapalı catalsym şeymi olacak bu pacht geldikten sonra siteye girip birşeyleri kabul etmiştik onu kabul edenleremi gelecek yoksa ayri bir dalgasimi war ?

Alıntıları Göster

bakın bana ne geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

bakın bana ne geldi :)

Alıntıları Göster
    çok şanslıymışsın phpBnde bugün profil oluşturdum bekliyorum
    Birde cataclsm beta kaç gb ortalama

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

çok şanslıymışsın phpBnde bugün profil oluşturdum bekliyorum
    Birde cataclsm beta kaç gb ortalama

Alıntıları Göster
    Beta test e keşke önceden profil oluştursaydın :S çünkü önce başvurana da öncelik tanıyabilirler

geçelim beta cataclysm e
    Clientı kurmak için Toplamda 4.9 - 5gb gibi birşey indiriyorsunuz... 2.2gb ilki sonra irili ufaklı toplam 2.7gb lık patchler var...

Worgenlerde başlangıç süper olmuş bence(insan olarak başlama sonradan worgen olma vs. vs.) :D ama worgen olduğun(daha doğrusu ısırıktan etkilenip worgen olmadan önceki) o son questi 25 30 kişi birden yapmaya çalıştığı için tam bir eziyet... (spawn olma biçimleri ve spawn zamanlarınıda hesaba katınca gerçekten eziyet :( )

Şu an beta da baya bug veya eksiklik var. Benim gözlemlediklerim TrueShot Aura talenti çalışmıyor, diremaul un çevresindeki yerlerin grafikleri daha ortada yok , orgrimmar a hs attığınızda Inn binasının tabanının içine portallanıyorsunuz vs. vs. :D zaten zamanının çoğu feedback e gidiyor. level kasmaya başlanmaz yani şuan :D :D.
    orgrimmar bana sorarsanız güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 4 Temmuz 2010; 16:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadeve

Beta test e keşke önceden profil oluştursaydın :S çünkü önce başvurana da öncelik tanıyabilirler

geçelim beta cataclysm e
    Clientı kurmak için Toplamda 4.9 - 5gb gibi birşey indiriyorsunuz... 2.2gb ilki sonra irili ufaklı toplam 2.7gb lık patchler var...

Worgenlerde başlangıç süper olmuş bence(insan olarak başlama sonradan worgen olma vs. vs.) :D ama worgen olduğun(daha doğrusu ısırıktan etkilenip worgen olmadan önceki) o son questi 25 30 kişi birden yapmaya çalıştığı için tam bir eziyet... (spawn olma biçimleri ve spawn zamanlarınıda hesaba katınca gerçekten eziyet :( )

Şu an beta da baya bug veya eksiklik var. Benim gözlemlediklerim TrueShot Aura talenti çalışmıyor, diremaul un çevresindeki yerlerin grafikleri daha ortada yok , orgrimmar a hs attığınızda Inn binasının tabanının içine portallanıyorsunuz vs. vs. :D zaten zamanının çoğu feedback e gidiyor. level kasmaya başlanmaz yani şuan :D :D.
    orgrimmar bana sorarsanız güzel olmuş

Alıntıları Göster
    peki direk lvl 1 ilemi başlıoruz yoksa hazır karakterler varmı birde client linklerini verebilirmisn
    Yazdığım yorumda sende beta test davetiyesi gelmiş gibi gözüküyor

+daha önce başvurmak isterdim ama smile adsl yüzünden 1 haftadır pc 30 sn internette kalıyor yavaş yavaş düzeliyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 4 Temmuz 2010; 16:48:44 >

• quote:

peki direk lvl 1 ilemi başlıoruz yoksa hazır karakterler varmı birde client linklerini verebilirmisn

+daha önce başvurmak isterdim ama smile adsl yüzünden 1 haftadır pc 30 sn internette kalıyor yavaş yavaş düzeliyo..

kaldığımız yerden devam eder herhalde.o kadarda vicdansız değildir blizzard...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::biohazard:::

quote:

kaldığımız yerden devam eder herhalde.o kadarda vicdansız değildir blizzard...

Alıntıları Göster
    5 tane kendi accountunuzdan karakter ve 5 tanede premade karakter taşıyabiliyorsunuz aynı diğer PTR lerdeki gibi

• quote:

Ahhh aktif olması gerekiyormuş. Bunu görmemişim. Bende niye hala davetiye gelmedi diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

quote:

Ahhh aktif olması gerekiyormuş. Bunu görmemişim. Bende niye hala davetiye gelmedi diyorum.

Alıntıları Göster
    Davetiyeler belli günlerdemi dagıtıyo haftalık yada günlük gibi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.