Arkadaslar pc format attim ardindan anakrt driverlari,ekran karti driveri,java,flash v.s kurulu yapip ufak defek programlari da yukledim.
Ekran kartimin cd deki var olan driverinin daha yenisi olan resmi sitesindeki driveri indirdim ve guncellemek istedim fakat yukleme sirasinda hata verdi cok fazla basarisiz notu vardi raporda ardindan resetleyip yeniden denedim bu sefer 1 uyari var 1 basarisiz yani.Neden boyle yaptigi konusunda hicbir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim.
Ad AMD Radeon Graphics Processor Üretici Advanced Micro Devices, Inc. Cihaz Kimliği 0x6818 Satıcı Kimliği 0x1002 Sınıf Kodu 0x030000 Revizyon Kimliği 0x00 Alt Sistem Kimliği 0x2554 Alt Sistem Satıcı Kimliği 0x1458 Diğer donanım
Mevcut paketler AMD Catalyst Yükleme Yöneticisi Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 32bit AMD Ekran Sürücüsü HDMI/DP Ses Sürücüsü Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bit AMD Accelerated Video Transcoding AMD Sürükle ve Bırak Kod Çevrimi AMD Media Foundation Kod Çeviriciler Catalyst Control Center
Yüklenecek paketler AMD Catalyst Yükleme Yöneticisi Son Durum: Başarılı Öğe Sürümü: 8.0.881.0 Boyut: 20 Megabayt AMD APP SDK Runtime Son Durum: Başarısız <<<<<<<<<<<<<< Iste basarisiz Bolum burasi 90 Megabayt buyuklugunde bir eksik olusuyor kurulumda. Öğe Sürümü: 10.0.938.2 Boyut: 90 Megabayt AMD Ekran Sürücüsü Son Durum: Başarılı Öğe Sürümü: 8.982.0.0000 Boyut: 90 Megabayt HDMI/DP Ses Sürücüsü Son Durum: Başarılı Öğe Sürümü: 7.12.0.7708 Boyut: 1 Megabayt
Algılanan diğer cihazlar
Üretici Advanced Micro Devices, Inc. Cihaz Kimliği 0xaab0 Satıcı Kimliği 0x1002 Sınıf Kodu 0x040300 Revizyon Kimliği 0x00 Alt Sistem Kimliği 0xaab0 Alt Sistem Satıcı Kimliği 0x1458
Hata mesajları
Ekran kartim gigabyte HD 7870 oc diyer tum pc parcalarimda resmimin altindaki PC yerinde mevcut yardimlarinizi bekliyorum.
önce cd den tanıtın bakalım birde öyle deneyin driveri yüklmeyi
quote:
Orijinalden alıntı: jackal___61
önce cd den tanıtın bakalım birde öyle deneyin driveri yüklmeyi
Formattan sonra konudan bellirttigim gibi zaten ekran kartimin driverini once CD var olan driverini kullanarak yukledim ama daha yeni versiyonu olan driverini resmi sitesinden indirip guncellemek amaciyla yukledigim zaman bu hatayi aliyorum sebebinide bulabilmis degilim cogu kisi de sikayetci bu durumda sadece bende ollmuyor ve bagzi yerlerde ayni sorunu yasayan kisiler mevcut.