Şimdi Ara

Çatara Patara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Kısmetse 8L s3 almayı düşünüyorum bu aralar alabilirim.Bu çatara patara mıdır nedir bi egzoz sistemi var diye duydum alacağım araca olurmu.Maliyeti ne dir nerde temin edebilirim.Hani gaza basıp bırakınca arkadan ses le aynı zamanda alev çıkar egzozu diyorum.şimdiden tşkler

• Sadece eksozla olmaz o iş. Racing eksoz, standalone racing ECU, Tuning ve mapping gerektirir. Bu işlem toplam 3-4 bine malolur en az. O çatara patara dediğin şeyin bir amacı var, artislik olsun diye değil yüksek devirlerde performans kaybı ve yakıt geciktirme problemi olmasın diye kullanılan bir mod'dur ignition cut.
  • Oooooooo müdür ezdin beni.tşkler iyi oldu bu bilgi stock kullanıcam arabayı standart bana yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • connections kullanıcısına yanıt
    Yok ezmek falan söz konusu değil. S3 zaten performanslı bir araç stok haliyle kullan. Aşağıdaki gibi bir araç yapacaksan sözüm yok, PM at yardımcı olurum.

• Abi inanılmazmış bu araba
    Stok kullanıyım ben tşkler

• A3 gidişinden şikayetçiyim arkadaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Yok ezmek falan söz konusu değil. S3 zaten performanslı bir araç stok haliyle kullan. Aşağıdaki gibi bir araç yapacaksan sözüm yok, PM at yardımcı olurum.

• O videodaki gibi arac yapsa benzini görünce kendi zaten patpatpat catcat altına yapar egzoz sistemine gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

A3 gidişinden şikayetçiyim arkadaş :D

Sana s3 al demiştim
  • Aç kapa patlasın ver gazı yanlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

O videodaki gibi arac yapsa benzini görünce kendi zaten patpatpat catcat altına yapar egzoz sistemine gerek yok

O arabayı anca pazar günleri yıkarım süremem
  • o çatpat diye tabir edilen sistemin adı anti lag dır. Turbolu araçlarda gaz bırakılınca turbo pervanesinin hızı düşmesin diye yapılır. Ateşleme geç yapılır. Yanmış gazınız egzozdan çıkar. Eğer aracınızda elektronik sistem yoksa anti lag mümkün değildir. Distribütöre anti lag uygulaması yapıldığını görmedim. Kaldı ki egzoz manifoldu ve katalitik konvertörünüz için çok sağlıksız. Konvertörün maliyeti milyarları bulabiliyor. Kesinlikle önermem aracınız yarış arabası değil sonuçta
  • Tskler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.