Şimdi Ara

Catastrophe oyuncu alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guild üye alımı başlamıştır arkadaşlar. Sınıfını iyi tanıyan, oyunculuğu yüksek, takım oyununun gereksinimlerini yerine getirebilecek, yaş ortalaması yüksek bir topluluğa ayak uydurabilecek, guild olarak ilerlemenin ne olduğunu bilen oyuncular arıyoruz. Başvurular guild forumlarından yapılacak. Gear'ın aman aman bi önemi yok. Olay WotLK olduğu için en önemli etken iyi oynamak. Kendine güvenen herkez başvuruda bulunabilir. Amacımız kadro oluşturmak değil WotLK için kadro güçlendirmek.

Başvuru linki:http://www.catastrophe-eu.com/forum/viewforum.php?f=14

• Bu is bukadar ciddimi yha

Boyle bir guilde girmek icin sanirim 1 yil gerek.

1 yil sora wow kalirmi acaba
  • Eğer guild reklamı yapılıyorsa reklamını yapan kişinin biraz özenli olması, ve gerekli bilgileri vermesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım internet sitesini hazırlamayı yeni öğrenip hemen foruma mesaj atmışsın.
    Benim bildiğim guild reklamı yapılıyorsa önce hangi realmde olduğu ve ally mi horde mu olduğu yazılır. Senin ne sitende ne burdaki mesajında öyle bilgi yok
    Sonra başvuru yapanların mesajları öyle açıkta bırakılmaz, maşllah guilde başvuranların bütün bilgilerini siteye bakıp görebiliyoruz. Zaten iş başvurusundaki cv gibi 1şey istemizsin, referans kısmı bile var, üstüne wowla ilgili ufak 1 quiz yapmışsın, bari başvuranların güvenliğine biraz dikkat etseydin
  • gayet normal basvuru forumunun guest e acik olmasi. bir cok guildde de boyle ve yillardir oynadigim sure zarfinda bende bu sekilde gordum cogu guildi. kapali olanlarda rakip guildlerden adam kapmanin pesinde olan insanlardir genellik onunda baska bir aciklamasi yok.
  • Ben bayramdan sonra baslamayi dusunuyorum ama sanirim artik herkez asmis millet en ust seviyede hic kasmamak lazim yillarca. Boyle ilk basta guild bulmassak zaten bi halt orenemeyiz samit samit gezcez...

Guildsizde olmaz diyor herkez nasil olcak bilmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

Ben bayramdan sonra baslamayi dusunuyorum ama sanirim artik herkez asmis millet en ust seviyede hic kasmamak lazim yillarca. Boyle ilk basta guild bulmassak zaten bi halt orenemeyiz samit samit gezcez...

Guildsizde olmaz diyor herkez nasil olcak bilmem...

karakterini simdiden ac ve kas taaakiii 13 kasim a kadar iste o gun tum dunyadaki wowcular esit olacak
  • Öncelikle şunu söylemem lazım: Evet. Bu iş bu kadar ciddi. Biz guilde oyuncu alırken sadece üstündeki itemlara, kaç AP kaç SP var bakmıyoruz. Zaten şu anda bunların ömrü 1.5 ay. Biz, WotLK'de guildin yapacağı raidlere ve guild ortamına ayak uydurabilecek insanlar arıyoruz. Bu topicdeki amaç Catastrophe reklamı yapmak değil, zaten Catastrophe ismini duyan ve bu güne kadar oyuncu alımımız kapalı olduğu için başvuruda bulunamayan arkadaşlar içindi. Yani bizim kim olduğumuzu bilmiyorsanız bu topiğin size bişey ifade etmemesi çok normal.

Web sitesi konusunda ki eleştirilerinizde çok haklısınız. Web tasarımı konusunda pek bi donanımım yoktur. Sırf guildin işini görmesi için bi anasayfa bir de forum hazırlayıp geçtim. Nasıl göründüğünün hiçbir önemi yok. İşlevi önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw işe mi giriyoz be birader siz bu işten paramı kazanıyonuz da bu kadar ciddiye alıyorsunuz altı üstü bi oyun çevremdeki bazı insanlarda kendilerini İtem gold sevdasına kaptırıyor görüyorum Eğlence amaçlı oynun içine ediyorsunuz resmen uzak olun arkadaşım uzak .

Böle Gollum varya filmdeki yüzüğe takıyor kafayı benim değerlim diye atlıyorlar.bazen bi bakıyorum en yakınımdaki adam bile bana partide kazık atmaya çalışıyor yuh diyorum be kardeşim.

Seçeceksin yanındaki adamları olay eğlence iş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

yaw işe mi giriyoz be birader siz bu işten paramı kazanıyonuz da bu kadar ciddiye alıyorsunuz altı üstü bi oyun çevremdeki bazı insanlarda kendilerini İtem gold sevdasına kaptırıyor görüyorum Eğlence amaçlı oynun içine ediyorsunuz resmen uzak olun arkadaşım uzak .

Böle Gollum varya filmdeki yüzüğe takıyor kafayı benim değerlim diye atlıyorlar.bazen bi bakıyorum en yakınımdaki adam bile bana partide kazık atmaya çalışıyor yuh diyorum be kardeşim.

Seçeceksin yanındaki adamları olay eğlence iş değil.

ya bak mmorpg de en azindan wow da eglenmek istiyorsan belli bir seviye sonrasi raid yapiyorsun iste bilirsin toplanip 10 kisi zindana giriyorsun burada eglenmek icin 10 kisininde belli duzeyde ust bas ve kisilik olarak belli duzeyde olmasi gerekiyor yas olayi yani demek istedigim catasp iyiydi son zamanlar bi kac kisiyle takintiliydim o guildde de ne bilim Ghaza forever kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.