Şimdi Ara

CatDreams'i Uyurken Yakaladım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beybi izin verdim gidebilirsin antremana 3smaç 15sayı istiyorum bu sefer
  • tamam senin için yapacam
    iyi geceler
  • marlacım senin hakkında (gereksizlerde yazan üyeler dışında) kimsenin konu açmasına izin verme,bu işin önünü alamazsın,bu arkadaşı daha önce burda hiç görmedim konu dışından mı geldi nerden geldiyse artık
  • lethe uyuyor pclerin sesi kısılsın
  • iyi de bu fake sebeplerini açıklıyorum
    1)resimdeki insan değil kedi
    2)bilgisayardaki yazılar değişik bi dil kore veya çince veya japonca veya o tür bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budala Kuş

iyi de bu fake sebeplerini açıklıyorum
    1)resimdeki insan değil kedi
    2)bilgisayardaki yazılar değişik bi dil kore veya çince veya japonca veya o tür bişey

CatDreams'i Uyurken Yakaladım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

marlacım senin hakkında (gereksizlerde yazan üyeler dışında) kimsenin konu açmasına izin verme,bu işin önünü alamazsın,bu arkadaşı daha önce burda hiç görmedim konu dışından mı geldi nerden geldiyse artık

bro @crazyboy1 sendende bendende eski üye benden pek eski değil ama ve sağ kolumdur istanbulda olsan görürdün zaten yanımda benim kanatlarımın altında güvende memo ona iyi davranın dışlanma görmiyim sakın
    evlerimizde 100metre değil lan memo 30metre bile yok sol çapraz binada lannnnnnnnn desem duyar o derece
    bizim dükkanada hep gelir arada yediğimiz içdiğimiz bir diyebilirim

• rahat ol buriii buralar bizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: catdreams
    rahat ol buriii buralar bizim

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

marlacım senin hakkında (gereksizlerde yazan üyeler dışında) kimsenin konu açmasına izin verme,bu işin önünü alamazsın,bu arkadaşı daha önce burda hiç görmedim konu dışından mı geldi nerden geldiyse artık

bro @crazyboy1 sendende bendende eski üye benden pek eski değil ama ve sağ kolumdur istanbulda olsan görürdün zaten yanımda benim kanatlarımın altında güvende memo ona iyi davranın dışlanma görmiyim sakın
    evlerimizde 100metre değil lan memo 30metre bile yok sol çapraz binada lannnnnnnnn desem duyar o derece
    bizim dükkanada hep gelir arada yediğimiz içdiğimiz bir diyebilirim

tamam neo sen onay verdiysen deli oğlanı bağrımıza basarız

fakat yinede marladan uzak durmasını tavsiye ediyorumdostça bi tavsiye yanlış anlaşılmasın

• quote:

rahat ol buriii buralar bizim

bu sahalar hep bizimdi zaten

• galatasarayım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var beniiimmm seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var beniiiiimmmmm
  • 1905 TE DOGDU ASKIMIZ SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ

CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM.

KALPLERDE YILDIZGÖNÜLLERDE AY ŞAMPIYONSUN GALATASARAY
  • sonsuza dek sürecek bizim aşkımız biz galatasaraylıyız herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyıızzzzzz
  • quote:

sonsuza dek sürecek bizim aşkımız biz galatasaraylıyız herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyıızzzzzz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.