beybi izin verdim gidebilirsin antremana 3smaç 15sayı istiyorum bu sefer
tamam senin için yapacam iyi geceler
marlacım senin hakkında (gereksizlerde yazan üyeler dışında) kimsenin konu açmasına izin verme,bu işin önünü alamazsın,bu arkadaşı daha önce burda hiç görmedim konu dışından mı geldi nerden geldiyse artık
lethe uyuyor pclerin sesi kısılsın
iyi de bu fake sebeplerini açıklıyorum 1)resimdeki insan değil kedi 2)bilgisayardaki yazılar değişik bi dil kore veya çince veya japonca veya o tür bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Budala Kuş
iyi de bu fake sebeplerini açıklıyorum 1)resimdeki insan değil kedi 2)bilgisayardaki yazılar değişik bi dil kore veya çince veya japonca veya o tür bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
marlacım senin hakkında (gereksizlerde yazan üyeler dışında) kimsenin konu açmasına izin verme,bu işin önünü alamazsın,bu arkadaşı daha önce burda hiç görmedim konu dışından mı geldi nerden geldiyse artık
bro @crazyboy1 sendende bendende eski üye benden pek eski değil ama ve sağ kolumdur istanbulda olsan görürdün zaten yanımda benim kanatlarımın altında güvende memo ona iyi davranın dışlanma görmiyim sakın evlerimizde 100metre değil lan memo 30metre bile yok sol çapraz binada lannnnnnnnn desem duyar o derece bizim dükkanada hep gelir arada yediğimiz içdiğimiz bir diyebilirim
rahat ol buriii buralar bizim
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams rahat ol buriii buralar bizim
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
bro @crazyboy1 sendende bendende eski üye benden pek eski değil ama ve sağ kolumdur istanbulda olsan görürdün zaten yanımda benim kanatlarımın altında güvende memo ona iyi davranın dışlanma görmiyim sakın evlerimizde 100metre değil lan memo 30metre bile yok sol çapraz binada lannnnnnnnn desem duyar o derece bizim dükkanada hep gelir arada yediğimiz içdiğimiz bir diyebilirim
tamam neo sen onay verdiysen deli oğlanı bağrımıza basarız
fakat yinede marladan uzak durmasını tavsiye ediyorumdostça bi tavsiye yanlış anlaşılmasın
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams
rahat ol buriii buralar bizim
bu sahalar hep bizimdi zaten
galatasarayım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var beniiimmm seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var beniiiiimmmmm
1905 TE DOGDU ASKIMIZ SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ
CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM.
KALPLERDE YILDIZGÖNÜLLERDE AY ŞAMPIYONSUN GALATASARAY
sonsuza dek sürecek bizim aşkımız biz galatasaraylıyız herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyıızzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams
sonsuza dek sürecek bizim aşkımız biz galatasaraylıyız herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyıızzzzzz