ay bunu yerler ham yaparlar oyyy surata bak patilere bak şeytan diyo çek patilerden sonra havalara doğru at yoğur mıncıkla suratını yoğur kaldır offf çok şirin
quote:
Orijinalden alıntı: catdreams
ay bunu yerler ham yaparlar oyyy surata bak patilere bak şeytan diyo çek patilerden sonra havalara doğru at yoğur mıncıkla suratını yoğur kaldır offf çok şirin
quote:
yok yok,bunun dedikleri hayra alamet değil yok..
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
quote:
Neo İle Binalarımız Karşılıklı Arası 100 Metre Bilmiyorum Artık Kime Yardım Eder...
CatDreams de özgürdür bence kısıtlanmayı sevmez....
quote:
Orijinalden alıntı: crazyboy1
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
bir daha marla hakkında konu açtığını görmeyim
yaşasın kavga yaşasın kötülük
ters bi durum olursa kurtarmaya gelirsin demi neo
Neo İle Binalarımız Karşılıklı Arası 100 Metre Bilmiyorum Artık Kime Yardım Eder...
CatDreams de özgürdür bence kısıtlanmayı sevmez....
Alıntıları Göster
abisi marlayı bana emanet etti
marlanın abisiyle artvin yaylalarında oturuyoduk,yukardan büyük bi göktaşının geldiğini gördüm,panikle '' abi kaçalım göktaşı düşüyo''dedim o da ''onu bunu bırak ilkaya dh'de sahip çık'' dedi.
düşün artık adam için ne kadar önemli bi durum
quote:
abisi marlayı bana emanet etti
marlanın abisiyle artvin yaylalarında oturuyoduk,yukardan büyük bi göktaşının geldiğini gördüm,panikle '' abi kaçalım göktaşı düşüyo''dedim o da ''onu bunu bırak ilkaya dh'de sahip çık'' dedi.
düşün artık adam için ne kadar önemli bi durum
Alıntıları Göster
kavga etmeyin kavga yok kavgayı bir tek ben yaparım işte o kadar!
quote:
sen o kediyi havalara at bende seni tüfekle kovalayım
quote:
Orijinalden alıntı: Antor
quote:
sen o kediyi havalara at bende seni tüfekle kovalayım
Alıntıları Göster
kovalada görelim
quote:
kovalada görelim
Alıntıları Göster
Ne Oliyi La Burda!!! Benim Topiğimde Kavga Yok...!!!
quote:
Orijinalden alıntı: crazyboy1
Ne Oliyi La Burda!!! Benim Topiğimde Kavga Yok...!!!