Şimdi Ara

Rüyamı kontrol edip yarını düşündüm ve gerçek oldu (lucid dream)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam saat 11 sularında yattım kendimi motive ettim lucid dream yaşamak için hazırlandım yattım.Ve neyseki rüyamı hatırlayabildim lucid oldum rüyamda iş yerinde yarın nasıl geçireceğimi düşündüm ve pat kendimi iş yerinde buldum, bi siteye girmişim ve bi video izliyorum derken uyandım sabah. İşe gittim haberlere bakayım derken japonya depremi canlı tsunami haberini açtım 15 dk boyunca izlerken birden dondum kaldım.
    Çünkü rüyada gördüğüm an şimdikiyle aynıydı kasanın önünde çay ve masamın önünde kitap vardı . rüyada nasıl durduysam gerçektede aynen öyle oturuyordum birden aklıma rüya geldi dondum kaldım. kısmen geleceği görmüş oldum.

Şimdi benim bir sorum var. Şu an dünyada anı mı yaşıyoruz yoksa daha önce bu olaylar kaydedilmiş biz oynuyoruz (playback gibi) kaderimizden kaçış yok demek istedim herşey planlanmış o zaman. nerede ve ne zaman öleceğim şimdiden belli.
    Makaraya almadan önce burayı okuyun http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=47035539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 14 Mart 2011; 18:14:20 >

• afiyet olsun
  • cool story bro
  • Geleceği gördüm diye konu açıyosun , sonra ciddi olmamızı istiyosun.

• Flash Forward olayı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

Geleceği gördüm diye konu açıyosun , sonra ciddi olmamızı istiyosun.

Bu olay bendede oluyordu arkadaşlarımın bazılarındada oluyormuş ama hergece değil tabiki ve uzuncada göremiyorsun sadece bir kesit olarak çıkıyor karşına ve şuana kadar hiç sapmadı bende hep doğru çıkmıştır ama artık pek göremiyorum .
  • Hastır Lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pickupartist

Hastır Lan

seni buraya davet ediyorum
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=47035539
  • Nick-Konu uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream
    Şimdi benim bir sorum var. Şu an dünyada anı mı yaşıyoruz yoksa daha önce bu olaylar kaydedilmiş biz oynuyoruz (playback gibi) kaderimizden kaçış yok demek istedim herşey planlanmış o zaman. nerede ve ne zaman öleceğim şimdiden belli.

Bende dün otobanda kendimi yüzerken gördüm gerçekleşirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Bende dün otobanda kendimi yüzerken gördüm gerçekleşirmi acaba?

Anlamamışsın ben rüyamda yarın gerçek hayatta işte neler olacak onu düşünmüştüm ki birden kendimi iş yerinde buldum

• baksana iddaa maçlarını düsünsem iddaa maçlarını sonucları görebilir miyim :D (cidden soruyorum )
    Netten baktım,lucid rüya ile bilgilere , Tüm fantazileri gerçekleştirebilirsiniz diyor.İstedigin herseyin sahibi olursunuzu diyor

LUCID Rüya Nasıl görülebilir ?

Bu bahsedeceğim yöntemi ben kendim denemedim ama etkili bir yöntem olduğu söylenir.Bu yöntemde kendinize bir obje ya da bir renk seçebilirsiniz, ne zaman o objeyi ya da rengi görseniz kendinize rüyada olup olmadığınızı sormanız gerekiyor.Mesela saate baktığınız her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Ya da bir renk tutup (ör:mor) mor rengi gördüğünüz her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Bunu yaptığınız zaman rüyada olmadığınızdan emin olmak için kendinizi cimdikleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsiniz.Bir yöntemde rüyada olup olmadığınızı anlamak için elektrik düğmesine basmaktır.Işık yanıyormu yanmıyormu kontrol edebilirsiniz.Rüyadaysanız hiç bir değişiklik olmaz.

Bunu yapmamızdaki amaç şu dur ; Bu kontrollerden sonra bir süre sonra bilincimiz rüyadaykenden aynı soruyu sormaya başlayacaktır.Bu soruyu rüyada sorduğumuz zaman ve ardından kendimizi cimdiklediğimiz zaman rüyada olup olmadığımızı anlayabiliriz.

Rüyanın kontrolu:

Evet artık rüyada olduğunuzu farketme kısmını geçtik, şimdi rüyamızda yapabileceklerimizin sınırından bahsedelim, tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı. Eğer rüya kopması veya rüyadan atılma söz konusu değilse ilk alıştırma bir apartman yaratıyoruz hemen bu çok kolay sadece isteyin yeter burada bir bina olmasını istiyorum evet burada artık bir bina var.

ilk binamız test centerimiz Eifel evet önce biraz tırmanıyoruz ve bir atlama yapıyoruz evet yere düştük ve acı yok ilginç bir deneyim, sonra hızla kalkıyoruz ve zirveye çıkıyoruz ama halen uçamıyoruz sadece atlıyoruz yere düşüyoruz, sıra geldi uçmaya zirveden atılıyoruz ve süzülmeye başlıyoruz, evet aslında bunu yapabiliyoruz ama bilinçaltımızda uçma kavramı tanımlanmadığından yapamıyorduk artık uçuyoruz. Rüyanız tamamiyle sizindir artık.

Evet asıl gerçek Lucid rüya normalde yılda bir veya iki kez olan bir olaydır ama biz bunu alıştırmalarla ayda 1 daha sonra haftada 1 profesyonelleşincede hergün yaşanması mümkün. Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.

Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.

Astral Seyahat Nedir? ›.mrb
    Merhaba evet bn 13 yasindayim ve haftada 3 4 gün lucid dream (açik rüya ) görüyorum artık

gerçek dünyadan tamamen koptum ne yapabilecegimi bilemiyorum

eposta adresim yigitcan_erbas@hotmail.com

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Salı, 14/07/2009 - 05:09 tarihinde gönderildi.
    .merhaba yiğitcan
    merhaba yiğitcan kardeşim.Bu konuda profesyonel pek profesyonel sayılmam.Öncelikle bende önceki yıllar çok fazla lucid rüya görmekteydim.bunu genellikle bilinç altımda birşey yokken görüyordum.Çünkü bilinç altımda birşey kaldığında genellikle rüyalar kendiliğinden oluşuyor.Ancak bilinç altım boş olduğunda genellikle kısa bir olaydan sonra rüyada olduğumu farkediyorum ve rüyamı kontrol etmeye başlıyordum.Kısacası sana demek istediğim seni ciddi anlamda etkileyecek ve sürekli onunla meşgul olabileceğin birşeylerle meşgul olursan bu sorun kalkıcaktır umarım.Çünkü ben böle indirgedim bu rüyaları.Yazacağım bu kadar eğer daha fazla bu rüyalarla konuşmak istersen gogo_1187_26@hotmail.com ekleyebilirsin konuşuruz senle bunlarla ilgili.:)

cevapla0 Up gökhan (doğrulanmadı) tarafından Paz, 06/09/2009 - 15:21 tarihinde gönderildi.
    .merhaba
    Bilinç; şartlanmalar, önyargılar, yanlış bilgi ve değer yargılarıyla doldukça bu tür rüya görmek imkansızlaşır. Bu tür rüya görmemek insanın ve evrenin hakikati olan vahdet suurundan uzaklığı gösterir. Yiğitcan kardeş , endişelerinin aksine sevinmeli. Bu ortak dünyadaki 70 yıllık ortalama insan ömrü güneş sisteminin zaman boyutuna göre 7.6sn. Bir göz açıp kapaması kadar neredeyse... Yani şu an da bi rüyadayız. Asıl hayret verici olan şey rüya içinde rüya görmek vesselam...

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Cum, 25/09/2009 - 23:03 tarihinde gönderildi.
    .garip
    bu işe okuyup bitirdiğim bi kitabın rüyamda; hikayenin tam ortasına düşmemle gerçekleşti ve arkadaşımda bana LUCİD ' i önerdi, bütün yazılanları okudum, bende lucid olmak istiyorum yükümlülüklerine rağmen 15 yaşındayım,

Genellikle rüya görmüyorum, kafamda çok şey oluyor yatarken sınavlar, arkada ilişkilerim, ailem vs vs vs...
    ne yapabilirim

cevapla0 Up merhaba (doğrulanmadı) tarafından Paz, 30/05/2010 - 17:58 tarihinde gönderildi.
    .merhaba
    Merhaba,Ben bu konuları araştırmaya başladım LÜTFEN.benimile iletişime geçin rn_whisky@hotmail.com sizlerle bu konuyu ayrıntılı konuşmayı çok isterim vede belki sizlere yardımcı olabilirim

cevapla0 Up hamit (doğrulanmadı) tarafından Çar, 30/06/2010 - 14:07 tarihinde gönderildi.
    .Lucid dream hakkında
    Lucid dream hakkında yardımcı olabilecek biri varsa ekleyebilir mi ? Profesyonel yardıma ihtiyacım var çünkü...Teşekkürler....
    bn_gsm@windowslive.com

cevapla0 Up Giz (doğrulanmadı) tarafından Cum, 06/08/2010 - 20:53 tarihinde gönderildi.
    .ewet arkadaşlar bende
    ewet arkadaşlar bende gördüm ilk gördüğümde lucid mucit hiçbişe bilmiyodum daha 9 yaşındaydım
    evimizin önündeydim ve rüyada olduğumun farkındaydım ilk kez bir rüyam bu kadar netti
    rüya mı kontrol edebileceğimi biliyordum bir tepede olmak istedim oldum içimde inanılmaz bir özgüven bir irade bir enerji vardı sırasıyla her istediğim oluyordu ozamanlar küçük olduğumdab pasta falan filan istedim sonra uçmaya karar verdim tam atlayacaktımki içimdn ya uçamazsam dedim ve öz güven falan hiç kalmadı içimde ve pat diye yere düştüm n zaman lucid rüya gördüğümde ya şunu yapamazsam diyince yapamıyorum genelde sene 2 veya 3 kere görüyorum

cevapla0 Up fatih (doğrulanmadı) tarafından Çar, 18/08/2010 - 04:38 tarihinde gönderildi.
    .msifafir
    herkse merhaba ben lüisd göremiom yardımcı olun

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Cts, 04/09/2010 - 11:59 tarihinde gönderildi.
    .Profesyonel Sayılmam Ama
    Profesyonel sayılmam ama arkadaşlar size bir önerim var.Eğer rüyada olduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsanız size bir kaç önerim var.Mesela uyanıkken periyodik olarak yada yazıda yazıldığı gibi bir rengi yada cismi seçip onu gördüğünüzde burnunuzu kapatıp nefes almaya çalışabilirsiniz yada zıplayabilirsiniz (pek fazla önermem çünkü insanların bakışı sizi yaptığınız şeyden iğrendirebiliyor.) yada dilinizi ısırabilirsiniz yada yazıdaki gibi kendinize cimdik atabilirsizin.Tabi benimde lucid rüya ile ilgili problemlerim var rüyada olduğumu anlıyorum fakat iki fazla geçmeden uyanıyorum (yani atılıyorum (sanki oyun oynuyorum GM beni atıyor :D ))Yani birazda bu bilinç altınıza hile yapıyormuşsunuz gibi de oluyor.

cevapla0 Up JACK_1994 (doğrulanmadı) tarafından Pzt, 13/09/2010 - 17:02 tarihinde gönderildi.
    .etkisinden çıkamadım!!!
    Merhaba arkadaşlar!! Ben de yaklaşık 2aydır biliyorum Lucid i.Ama bunun öncesinde hep de görüyordum zaten.5gün önce gördüğüm rüyamı anlatayım size...

Bir taştan diğer taşa uçmaya çalışıyordum.Olmadı.Dedim ki ''Keşke bir uçurum kenarında olsaydım.'' Anında uçurum kenarında buluverdim kendimi.''Vay be işte lucid deyim,ve atlayayım burdan nasılsa ölmeyeceğim.'' dedim.Atladım.Zemin görünmüyordu,yani yere baya uzaktım.Aşağı doğru düşüyorum ve bi yandan da kasıyorum kendimi uçmaya çalışıyorum.''Hadi evet evet yapabilirim uçabilirim'' diyorum kendime.Öyle kasıyorumki kendimi uyandığımda heryerim ağrıyordu.Neyse.Derken uçmayı başardım,yükseldim.''Heheyt be işte bu oldu başardım.'' dedim.Daha sonra bunu sevgilime gösterim dedim.yani uçtuğumu.Ve onun eviymiş gibi bir evin penceresini tam tıklatacakken,annem odama girdi.(gerçekte)Yarı uyuyorum,yarı uyanığım,ve kendimi uyanmamak için kasıyorum,uyanmam gerek diye fısıldıyorum,durumun farkındayım,o sırada hala pencerenin önünde bekliyorum rüyamda yani.Annemin bana 'hadi kalk' dediğini duydum.'Anne ne olur git en önemli yerdeyim lütfen çık odamdan'dedim.Annemin kapıyı kapatmasını bile duydum ve rüyama geçtim direk.Pencerenin önündeyim ve 'oh be uyanmadım annem gitti,şimdi sevgilimin penceresini tıklatayım da görsün beni bu halde' dedim ve tıklattım.Sevgilim geldi konuştuk falan.Daha sonra yanına oturdum ve anlattım.'Bak bu bir rüya ve ben seni bir daha görmeyeceğim.Çünkü benim normalde bir sevgilim yok.Uçsaydım eğer gerçekte bunu ilk sevgilime göstermek isterdim o yüzden bi sevgilim olsun istedim.Ama seni tanımıyorum bile :) ' dedim ve o sırada uyandım.Hala etkisindeyim ve çıkarmıyım bilemiyorum.Ama inanın muhteşemdi.Uçarken rüzgarın tenimi okşadığını hissettim,uçmaya çalışırken kendimi kastığım için uyandığımda o ağrıyı o zorlanmayı hissediyordum.Ve bu muhteşem birşey!! Görüyordum hep ama bu kadarına da yuh dedim.

cevapla0 Up esmha tarafından Per, 30/09/2010 - 17:19 tarihinde gönderildi.
    .Beyler ben daha önce
    Beyler ben daha önce yaşadığıma emin değilim ama bir keresinde bi adam öldürmüştüm rüyamda çok korkmuştum telaş filan bastı tabi napacam derken bianda rüada olduğumu hissettim ve hemen çıkmak istedim ondan sonra uyandım zaten ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu buralara şans eseri geldim. genellikle rüya görmem hatta çok nadir görürüm ayda 1 kez belki görürüm gerçekten istiyorum böyle bir olayla karşılaşmayı nasıl yapabilirim? gerekenler ne daha normal rüya bile göremezken napacamda geçeceğim bu lucide birisi yardımcı olabilirmi acaba? woddwill@hotmail.com

cevapla0 Up Samet (doğrulanmadı) tarafından Per, 30/09/2010 - 22:54 tarihinde gönderildi.
    .Merhaba arkadaşlar
    Ben 20 yaşındayım. Adım onur. 10 yaşımdan beridir sürekli lucid rüya görmekteyim. Önceleri bunu araştırmaksızın bir kere olmasına tekamülen kendim geliştirdim. 2004 yılından buyanada bilimsel olarak yapılan araştırmalarını inceliyorum. Bunu her ortamda paylaşamıyorum. Çünkü bazı ortamlarda ciddiye alınmama veya alay konusu olma durumu oluyor. O yüzden kendimi sosyal hayattan tamamen soyutlamak zorunda kaldım. Günde en az 10 saat uyuyorum. Astral seyahatse bence yanlış bir tabir. Bu kişiden kişiye değişen bir şeydir. Kişinin hayal dünyası ve blinç altı nekadar gelişmişse okadar ileriye gidebilir diye düşünüyorum. Lucid rüyalarda yapabileceklerinizin sınırı yoktur yeterki hayalleriniz bir noktada tükenip kalmasın. İsteyenler bana ulaşabilir onursafak2007@hotmail.com

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Çar, 06/10/2010 - 12:38 tarihinde gönderildi.
    .lusid
    arkadaşlar ben lusid rüyayı yeni araştırmaya başladım ama gerçekten öğrenmek istiyorum az çok şey biliyorum yakında astral seyahat yapmakta istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

cevapla0 Up barış (doğrulanmadı) tarafından Paz, 31/10/2010 - 22:05 tarihinde gönderildi.
    .merhaba
    Ben 16 yaşındayım.Astral seyahtle ilgileniyorum aslında ve bir türlü yapamıyorum.Bu siteye tesadüfen girdim.Bende de oluyor lucid rüya ve istediğimde yön verebiliyorum.Yan etkilerini okudum ve bir çoğu bende var.Lucid rüya görmek benm hoşuma gidiyor ama yan etkilerinden korkmaya başladım lütfen prof. olanlar yardımcı olun.Teşekkürler...

cevapla0 Up zeynep (doğrulanmadı) tarafından Cum, 05/11/2010 - 18:53 tarihinde gönderildi.
    .zeynep
    lusit rüya ve astral ruya farklıdır..
    astral ruyada boyutlar arası yolculuk yapılır.genellıkle gezgınler astral çıkış yapar.bu da kişilerde farklılık göstersede genelde uykuya gırış öncesınde bedende tıtreme yurekte çarpıntı şeklinde segırmeler ıle baslar .(bu korku yaratıbılıyor)..aslında bedenın uyku moduna gırmesı sırasında bılınç halındeyken bedendekı enerjı frekansınının yukselmesı ıle bu geçiş yapılır.
    astral yolculuk anlasıldıgı gıbı bellı bır tıresım enerjı frekansına sahıp olmayı gerektırır.ve bırazda egıtımle desteklenmeli..astralde kat yada boyutlar var dıyelım.zorlama ıle yapılanlarda alt frekans alanlara geçiş yapılır ve bu boyutta da korkularınızdan tutun butun duygusal yuklerınızle karşılarak vızyonlar arasında boğuşarak oyalanırsınız.
    ki o boyutta yanlız degılsınız,dıyelımki o boyutta bırısıyle kavga ettınız dayak yedınız..bunu sabah unutarak uyandıgınızda çok kötü bi şekılde kalkarsınız hasta grıp gıbı ..sanki bırısı benı dövmuş gibiyim her yanım agıryor dıyebılırsınız :)

cevapla1 Up lusid tarafından Cum, 05/11/2010 - 21:29 tarihinde gönderildi.
    .lucid
    Bende bu tür şeylere merak sardım lucid rüya'ya bende rüyamı kontrol etmek istiyorum fakat araştırmalarım sonucu bazı teknikler var fakat hiç birisi denenmemiş kanıtlanmamış bende rüyada olduğu farkına varmak istiyorum ve kontrol etmek istiyorum umarım bana yardımcı olursunuz teşşekür ederim sinan_kazci93@hotmail.com ekleye bilirsiiniz bilgilerinzden yararlanmak isterim :)

cevapla0 Up Sinan (doğrulanmadı) tarafından Çar, 17/11/2010 - 12:05 tarihinde gönderildi.
    .bu tür rüyaları
    bu tür rüyaları görenleri en iyi gezginler egitiyor .adresinizi bir gezgin arkadaşa yönlendirme yaparım size yardımcı olabilir . deneyimlerinizide burada paylaştıgın sürecte sizin gibi arayışta olan arkadaşlara ışık olursunuz :)

cevapla0 Up lusid tarafından Çar, 17/11/2010 - 21:18 tarihinde gönderildi.
    .lucid rüya
    Arkadaşlar ben şunu anlamadım ''rüyada olduğumuzu nasıl anlayacağız'' ben rüya gördüğümde rüyada olduğumu biliyorum ama hiç istediğimi yapmaya çalışmadım daha doğrusu bir yere gitmek istediğimde gidebiliyorum ama mesela okulun önündeyken içeri girebiliyorum kendi isteğimle peki ben lucid rüyamı görüyorum?

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Pzt, 22/11/2010 - 19:06 tarihinde gönderildi.
    .lucid rüyalar.
    Merhaba arkadaşlar, açıkçası bende lucid rüya görmek isteyenlerdenim.Bu istek daha bu yıl viyona giren "Inception/Başlangıç" filmi ile gerçekleşti.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi ve lucid rüylar ile ilgili şaşırtıcı yorumlar sunuyordu.Bu sayfada objeden ve renk seçmekten bahsedilmiş.Evet, filmdede tüm karakterlerin bir objesi vardı, gerçekliktemi yoksa rüyadamı olduğunu bilmek için bu tür objeler çok gerekliymiş galiba filmdede sayfada da aynı yorumlar var.Ben neredeyse hergün rüya görürüm, ama çok karmaşık ve birbiriyle alakasız cisimler olur.Ama iyi hatılıyorum sanırım 11 yaşındaydım.Rüyamdayken çarşıda dolaşıyordum ve birden babama rastladım, babam bana "sen buraya nasıl geldin" diye sorduğunuda rüyanın başlangıcı bilinmediğim için bende algılayamadım ve biranda rüyada olduğumu fark ettim, çok şaşırdım.Çıkmak istedim, hemen babamdan uzaklaştım, karşıdan karşıya geçerken büyük turuncu renkli bir otobüs bana çarptı! büyük bir acı hissi duydum, şaşırtıcı olan acı çekmemdi.İnanılmaz bir acıydı ki otobüs bana çarptığı anda gerçekliğe döndüm.Acaba bu lucid rüyamıydı? çünkü herşey çok netti,acı hissi duyuyordum ve kendimi kontrol edebiliyodum.Bu rüyayı 11 yaşında gördüm şu an 21 yaşındayım ama rüyayı saniyesi saniyesine hatırlıyorum.O günden sonra hiç benzer bir rüya görmedim.Ama muhteşem bir deneyimdi :)

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Salı, 23/11/2010 - 23:08 tarihinde gönderildi.
    .ruyalar maneviyattır.ruhsal
    ruyalar maneviyattır.ruhsal olarak bulundugunuz konumda kendinizi gösterir..dunyasal olaylara takılı zihinlerin ruyalarıda farklılık göstermez.buradaki yasamın devamına gecersiniz.bilinç seviyesi ile alakalıdır ruyalarınız.maneviyatınızı ne kadar geliştirirseniz ruhsal anlamda o kadar farkındalıklı alana giriş yaparsınız ruya dediginiz ortamda .burada amaç rüyada macera yasamak degil.
    uyku ölümün kardeşidir .....o boyutta her deneyim birebir hissedilir.. cenaze namazında hoca ölüyü yolcularken iki cihanda gunahları af ola der..birisi bu gündüz deneyimledigimiz realite dedigimz alem .digerde uyku alemi dedigimz..ikisininde farkında olmak gerekli.o boyutunda farkında olabilmek için bazı şeylerin çalışması bu boyutta yapılır.
    kıyamet denen uyanış olgusu budur.burada uyanın diger alemdeki yerinizi kazanın.
    islamdaki dergah ögreti
    lerin temeli manevi egitimdir.diger boyutunda farkında olmak oradaki kazanımı yapabilmek .ikiyi bir etmek denir iki alemi burada bir edecek algıya sahip olabilemek. o alemde algı boyutunuza göre kademelidir..alt boyutunda inler cinler..korkular hayallerle yaratılmış her enerji suret bulur . karsınıza çıkar.bu yuzden belirli egtim ile nefsani arınmaları çalışmadan o kata girdiginizde tuzaklar oyunlar içinde savrulursunuz..duygusal egıtımı kazanarak o boyutlara gıriş yaptıgınızda kontrollu ve bılınçlı olursunuz.

cevapla1 Up lusid tarafından Çar, 24/11/2010 - 12:42 tarihinde gönderildi.
    .sevgili lusid
    cok güzel aciklama yapmişsiniz..teşekür ederim..

cevapla0 Up mavideniz tarafından Çar, 24/11/2010 - 14:04 tarihinde gönderildi.
    .lucid ve astral
    Merhaba bugün okulda bayadır astral seyahat hakkında konuştuk. Bana ilginç geldi. Bi video varmış. Onu izlemeye başladım.. 10 saniye daldım videoya. Sonra tırsama oldu ve kapattım hemen. Bu olayı araştırırken lucid rüyaya rasladım. Peki söylermisiniz hangisi daha güvenli ve daha fantastik.? Yani hangisini denemeliyim.? Lütfen yardımcı olun.

cevapla0 Up Emirhan (doğrulanmadı) tarafından Çar, 01/12/2010 - 15:22 tarihinde gönderildi.
    .bilgili arkadaşların dikkatine
    bnde lucid rüyayı bir süredir araştırıyorum aslında pek bi hızlı yaşarım hayatı çılgınlığı fantastik olayları severim ama nedense bu knuda hala tereddütlerim var bilgisi olan bi arkadaş bire bir görüşmeyle bi kaç teknik ve tavsiye verirse çok mutlu olurum...eklerseniz
    ramazann@besiktas.li

cevapla0 Up jilet1 tarafından Çar, 08/12/2010 - 20:13 tarihinde gönderildi.
    .lust ..astral...
    ruyalarda eglence alemı macera alemı oldugu yer alt boyutlar.egolar ıle gırıp ıstedıgınız oyunu oynarsınız..bunlar size bie şey kazandırmaz ..neteki oyunlardan farkı bedava oluşu :)
    maddı bedeli yok.ama ruhsal zararı buyuk olur.o boyut sızlerın tekamul edebılmek için sorumlulukla gıdecegınız bır yer..o boyutlara egıtim almadan gıtmeyın..egıtımın amacı oraya gırmek degıl.
    orada nasıl uygunlukta olmanızı bılmektır..korkularınızdan .zalımlıklerden nefretlerden ıntıkam duygularından arınarak temız olarak gıdılmelı.bu dusuncelerden arınmazsanız bu dusuncelerdekılerle karsılasırsınız.
    dını ögretılerde ınsan olma çalışması verılır..manevıyat denen bu alemde ustat tarafından takıp edılerek ögreti surer ..cınlerle cırıt atmıya gıtmıyeceksınız degılmı..burada temızlenmeden gıtmeye çalışmayın.

cevapla1 Up lusid tarafından Per, 09/12/2010 - 19:18 tarihinde gönderildi.
    .lucid
    ruyalarim genellikle gercekleşir. bugun uyandigimda ruyamda aradigim seyi anneme soyledigimde hayretle bana bakti kendisininde ayni seyi o an aradagini soyledi. hatta bir keresinde ruyamda farkli sembollerin oldugu dogada bir yerdeydim bunların icinde kafatasıda vardı ve 10 gun sonra birisi bana yunus kafatasini hediye etmek istedigini soyledi ve daha sonra bana gonderdi. gittigim yerdede ruyamda kurt maskeli birisi ve elinden tutan sarisin bir cocuk vardı ertesi gun birisi bugun taslari boyadık benimkini sana vermek istiyorum dedi baktigimda kurt seklinde boyanmıstı. sonradan ogrendigimde kaldigim yerin eskiden yokolmus bir köy ve orda mhpli insanların öldügüydü. bir de uyku durumuna gecmeden once bedenimde sert bir düşüşle irkliyorum. bunun anlamini bilen var mı? sanirim ruhun bedenden uzaklasip geri donmeseyle oluyor tam olarak emin degilim. ama bunu beni rahatsız ediyor. yardimci olursaniz sevinirim

cevapla0 Up anka (doğrulanmadı) tarafından Pzt, 20/12/2010 - 01:38 tarihinde gönderildi.
    .anka
    uykudan uyanışın etraftan sesle yada aniden olursa daha çok bu tür sıçramalar olur.birde hızlı seri sekilde bedene dönüş zorunda oldugunuz durumda olur..bir yerden bir şeyden kaçmak kurtulmak için hemen bedene dönüş seciliyor.ani iniş oldugu için yine sıçratır.
    uykuya tam dalamama durumunda da çıkış yaptıgınız anda bilinç burada devreye girdigindede ani düşme hissi olur..bunda yapacak bir şey yok.ani dönüşlerde hepimiz sıçrıyoruz :)uyku sırasında zaman mekan yok gezdigin boyutların bilgileri burada karsına çıkıyor..astralin dunyasal yatay boyutta daha çok ..

cevapla1 Up lusid tarafından Pzt, 20/12/2010 - 20:30 tarihinde gönderildi.
    .lucid rüya
    arkadaşlar ben hem lucid rüya görüyorum hemde uyurken yanımda konuşulanları net duyuyorum anlıyorum fakat tepki veremiyorum...bir keresinde ben yurtta oda DA uyuyordum arkadaşlar sohbet ediyordu ,,arkadaşlarımdan bir tanesi bana şaka yapacağını söledi ben de onu korkutmak içi ona ani bir tepki vermek istedim..ama veremedim. o anda gözlerimi açmak istedim. gözlerimi 1 saniye açıp kapatabildim sonra arkadaş bana benden için bakın gözlerini gözlerini açtı dedi,,,,TABİKİ ben yalnızca açıp kapattım bir anlık,,,sonra besmele çektim içimden uyukudan kalktım ,,,sonra uykuda felan yaşadığım şeyleri anlattım hepsi korkudan sabaha kadar uyuyamadı çok korktular şunuda söleyim ben albsan yada karabsan felan görmedim

cevapla0 Up sukru (doğrulanmadı) tarafından Cts, 01/01/2011 - 23:04 tarihinde gönderildi.
    .şükrü
    albasan filan degil ..bu gördügün bilinçli olarak ruya boyutunda bulunuşun ..burayıda fark ediyorsun ama ruya boyutundan çıkamadıgın için iki tarafı da izledign an .korkacak bişi yok ..ruh bedenle irtibatta olur.. yurt gibi kalabalık ortamda ani bu kata inişlerde böyle oluyor ..sakin ol ..kontrol etmeyi becerisin ..bu tur durumları deneyim ustalasanlar cok ..tek senin basına gelmedi :)

cevapla1 Up lusid tarafından Paz, 02/01/2011 - 02:03 tarihinde gönderildi.
    .Yardımcı olun
    Lucid rüya görmek istiyorum fakat kontrol edemiyorum. yardımcı olun. raspara_1903@hotmail.com

cevapla0 Up Barış (doğrulanmadı) tarafından Paz, 02/01/2011 - 17:35 tarihinde gönderildi.
    .lusid rüya
    14 yaşındayım lusid rüyayla daha yeni ilgilenmeye başladım gerçktende denemek istiyorum bana bu konuda yardım edebilecekler althron_medusa@hotmail.comdan ulaşabilirsiniz teşekkürler

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Paz, 02/01/2011 - 23:49 tarihinde gönderildi.
    .Lucid Rüya Görüyom
    Bu lucid rüyayı 2 sene önce duymustum.Ve görme taktiklerini uyguladım.Artık görüyom.Ama haftada 1 belkide hiç.5 gün önce görmüştüm.Lucid rüya çok güzel bi şey fakat yan etkileride oluyormus.Daha önce bu lucid rüyayı öğrendiğim zaman hergün görüyordum.Uyku hapı yutuyordum uyumak için.Çok güzel oluyordu.Fakat sonra hastalandım.Lucid rüyadan vazgeçiyorum vazgeçiyorum dedim hep 1-2 ay sonra görmemeye başladım.Fakat sonra yine başladı fakat buda hep deil haftada 1.Güzel bişey bu lucid rüya rüyada herşeyi yapıyom.Önce bi şato yaratıyom orayı donatıyom.5-10 tane karı yaratıyom.Artık gerisini sölemeyim :D fakat ben direk yıkanıyom cünkü cünüp olursunuz benim yaptıgımı yaparsanız.

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Salı, 04/01/2011 - 16:56 tarihinde gönderildi.
    .Lucidrüya
    İlk Defa duyyorum böyle birşey çok şaşırdım demekki ben sürekli lucid rüya görüyorum.Rüyamda kendimi kontrol edebiliyorum diyelimki eşim ölmüş rüyamda inanmıyorum rüya görüyorum ben diyorum ve ayak baş parmağımı oynatmaya çalışıyorum.O sırada uyanmış oluyorum.Bu tekniğide Karabasan hikayesinde öğrenmiştim.Ayak baş parmağınızı oynatırsanız gider gelmez bir daha falan filan demişlerdi bende bir kaç defa uygulamıştım.İşe yarıyor gerçekden de.Çok sık Lucid rüyalar görürüm.Her gün bir rüyam vardır muhakkak.Lucid rüya gördüp uyandıkdan sonra çok agrasif ve sinirli olurum o günüm çok kötü geçer.Rüyamda rahmetli babamla görüştüğümü görürüm ve rüya olduğunuda bilirim.13 Yaşımdan beri rüya kontrol manyağı kesildim.Yaş geçtikçe Rüyamda kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum...

cevapla0 Up fundas tarafından Çar, 05/01/2011 - 03:32 tarihinde gönderildi.
    .Ne yapmalıyım?
    ben 17 yasındayım bu olayı son 2-3 aydır yasıyorum.rüyalarımdan bir dış etken olmadan kendiliğinden veya rüyada bir darbe,ışık vs. etki alarak kısa süreli uyanıp tekrar uykuya dalıyorum vs o rüya tamamen benim kontrolümde gerçekleşiyor. ne istersem o an bilinç altımda kimi veya neyi düsünürsem o gerçeklesiyor. acaba bu lucid dream midir?

NOT: bu aralar çok yorgun yatıyorum ve kafam süreklı dolu oluyor bunula alakası varmıdır?

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Per, 06/01/2011 - 17:07 tarihinde gönderildi.
    .lucid
    Ben arada kısa kısa rüyalar görüyorum.rüyada olduğumu anladığımda uyanıyorum.

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Paz, 09/01/2011 - 12:46 tarihinde gönderildi.
    .rüya
    ben arada bir kısa rüyalar görüyorum.Bu rüyaların kısa olmasının sebebi de gördüğüm şeyin rüya olduğunu anlamam oluyor.Rğyada olduğumu anladığım anda uyanıyorum.Ayrıca lucid rüyaya merak saldığım dün gece dershanedeydim.herşey çok gerçekçiydi.Derse geç kalmıştım.ders ingilizceydi.Merivenlerden çıktım.Çok yorulmuştum.ama bacaklarımda o yorgunluğu hissedebiliyordum.Pnun rüya olduğunu anlayamadım.ama artık bir renk seçeceğim ve anlayacağım.Bende bir kez olsun bu deneyimi yaşamak isterim.Ama insan öyle bir dünyada ne yapacağına da karar veremez.Ayrıca bir gecede twilightın içinde gibiydim.Cullenlarla beraber insan avlıyordum ve kanını içiyordum resmen tat alıyordum.Sabahleyin ağzımdaki tatsızlığı hissedince çok şaşırdım.Bir keresinde de ölülerden kaçıyordum.Yine bacaklarımda derman kalmamıştı.Ama kaçmayı başarmıştım.Sizce bunlar lucid rüya mı?

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Paz, 09/01/2011 - 13:05 tarihinde gönderildi.
    .lusid
    günü yorgun sinirli takıntılı geçiren kişi bu zihinle uykuya girdigi zaman.zihnin bu katmanında takılı olarak ruyalar görür..eger geçmişten bastırılmış korku öfke vs varsa ..sevdigi aşırı düşkün oldugu kişi,nefret ettigi birileri vs..bunlar 3.boyut katmanı içindeki ruyalarda karsına çıkar ..lusit yada astral ruya içindede olsa zihinin bu sorunları ile boğuşur..
    karabasan denilenden tutun şeytan aldatmasına kadar olan ruyalar bu katmanda oluşur. bu ruyada katilde olsanız ,kralda olsanız,(haremde kursanız yukardaki arkadas gibi) ,bu tür rüyaların haberciligi özelligi yoktur sadece sizin iç halinizin aynasıdır .psikolojik analizlerde kişiyi tanıma ve yönlendirmede kullanılır.
    kendinizi analiz etmeniz için iyi bir fırsattır...
    zihin yurekle temizlenir .cesaret sevgi şefkat af edişlerinizle zihninizi temizlerseniz bu boyut bilincinden çıkarsınız.daha üst boyuta geçiş yapar, zihin temiz olarak sevgiyle hoş göruyle geçilen bu boyutun içindeki ruyalar sakindir .durgun zihinde ..haberci sezgisel ruyaların açılımı başlar..

arada haberci ruya alınma nedenide arada sırada farkında olmadan 4.boyut zihin katanmanına girebilenler gördüklerinin farklı ve bir anlam ifade ettigini hissediyorlar.
    kendisinin farkında olabilenler agırlıklı bu boyut katmanda gezer ..bu boyut içinde görünen ruyalar bir anlam ifaede eder ..
    ruya analizlerindede farklılık oluşumu katmanlar arasındaki zihin boyutunla ilgilidir.
    3 .boyutun rüya yorumları ile 4 .boyutun yorumları farklılık getirir .5 boyut bilişine gecenlerde ise apayrı bir anlam vardır..

cevapla1 Up lusid tarafından Salı, 11/01/2011 - 13:53 tarihinde gönderildi.
    .Lucid Rüya
    Arkadaşlar bu konu hakkında çok araştırma yaptım yaşayanlara bir kaç sorum var beni ekleyin konuşalım lütfen.Merak ettiğim bir sürü soru var ilgilenirseniz sevinirim.

crafty_boys@hotmail.com

cevapla0 Up YİĞİT (doğrulanmadı) tarafından Per, 10/02/2011 - 01:30 tarihinde gönderildi.
    .lüsid rüya
    Bende lusid rüya görmek istiyorum . ama şu renk seçme olayını anlamadım . renk ya da nesne secince ne oluyor . ?

cevapla0 Up LsmqeL (doğrulanmadı) tarafından Cum, 11/02/2011 - 20:18 tarihinde gönderildi.
    .RUYA ÖNCESİ SECİLEN RENK
    RUYA ÖNCESİ SECİLEN RENK YADA NESNEYİ RUYADAN UYANMAK BİLİNCİ RUYA DISINA ÇIKARTMAK İÇİN SECERLER..... RUYADA RUYAYI KONTROL İÇİN BİR KOMUT OLARAK KULLANMAK DİYELİM.

cevapla0 Up lusid tarafından Cum, 11/02/2011 - 22:38 tarihinde gönderildi.
    .dejavu -lucid
    selam arkadaşlar bende de lucid rüya görme durumu var ve korkuyorum şimdi çünkü neden bu durumları yaşadığımı bilmiyordum :s bir de bende bu yıllarda artan bir dejavu var.bu olay bazı zamanlarda başlıyor 2 gun suruyor her bir kaç ya da 5 dakikada sürekli bir şeyler hatırlıyorum bu anı daha once yasamıstım dıyorum sonra ruyamda gordugum aklıma gelıyor fakat o ruya sankı bır dizi gibi.ben o dizinin devamını hatırlayamıyorum bu da beynimi çok yoruyor,başım agrıyor.Daha once bu olay yılda 2 kez falan olurdu ama bu sene 6 - 7 kez yaşadım :s bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim acaba bu durumum lucid rüyadan mıdır yoksa sara gibi bir hastalık belirtisi olabilir mi? :S

cevapla0 Up soru işareti (doğrulanmadı) tarafından Cts, 12/02/2011 - 17:38 tarihinde gönderildi.
    .dejavu dedigimiz olayın
    dejavu dedigimiz olayın burada yasanma sebebi daha çok bunları görmüş olmaktan geçiyor..hatırlama başlıyor.......tümünü hatırlama zor bunun için kendini yorma..ruya dedigimiz boyutta gidilen farklı frakansların içerdigi alanlar var..zaman olmadıgı için ileriye ait görüntüleri izlemişlik olabilir.gittiginiz boyutta sürekli ayni alana girip oradaki olayları hatırlamanız arkası yarın gibi bitmez sürer ..bu hastalık degil.sadece gezginlerin genelde bu tip hatırlamaları çok.zamanın içinde geziyorsun.bu ara hatırlamaların çoğalma nedeni senin gibi olanlar çogaldı.bir şeylerin farkına varmıya basladınız.korkulacak bir şey yok.....hani eskiler der ya uyku ölümün kardeşi..diger hayattan vizyonları hatırlıyıp geliyorsun.iki tarafın birbirnden farkı yok.buradaki senin belirli korkularını duygusal zafflarını egitmen gerekli bunları halletiginde o tarafta daha rahat olursun.

cevapla0 Up lusid tarafından Cts, 12/02/2011 - 19:05 tarihinde gönderildi.
    .dejavu-lucid
    cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim :)

cevapla0 Up soru işareti (doğrulanmadı) tarafından Cts, 12/02/2011 - 19:24 tarihinde gönderildi.
    .Lucit
    Selamlar ben yaklaşık 10 senedir karabasan denilen şeyle hergece 2 veya 3 kere gelirdi ilk zamanlar korkardım tabi daha sonra samimi oldukça güreşmeye başladık tabi genelde o kazanıyordu ama bir yada iki sefer bunu ben yakaladım ilkinde elimden sanki sabun gibi kaydı gitti ikincisinde yanımda iki arkadasım vardı onların bu olaydan haberleri vardı uyumadan önce onları uyardım bende kasılma veya titreme görürseniz beni kendime getirin dedim tamam diyerek uyumaya başladım öyle bir şeyki insanı tam bittiği an yakalıyor her zamanki gibi eksik kalmadı geldi bunu tuttum ve beni öyle bir hızla yerimden kaldırdığı gibi oturur pozisyona getirdi ve yine sabun gibi kaydı gitti ve ben o an yerime tekrar düştüm ve kendime gelir gelmez arkadaslara olayı anlatıp kızdım niye beni uyandirmadiniz dedim bana yemin ettiler yerinden bile kipirdamadigimi söylediler inanmak zorundaydim çünkü görmemeleri imkansizdi ve nette araştırmaya başladım çenekli basıma gelen olay buymuş lucit vaya astal çıkış bu konuyla ilgili konuşmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim. KenanCIVI_04@hotmail.com veya K.N.N@ekolay.net

cevapla0 Up Hayberli tarafından Paz, 13/02/2011 - 01:18 tarihinde gönderildi.
    .Lucid *
    Ben bu konuya yeni denk geldim de. Bana bu konuyla ilgili detaylı bilgi verecek olan GUNES-_-ISIGI@hotmail.com ekleyip yardımcı olabilir mi ?

cevapla0 Up mira (doğrulanmadı) tarafından Pzt, 21/02/2011 - 19:29 tarihinde gönderildi.
    .lucidimsi
    Cogu zaman ruya gorurken bir ruyada oldugumu biliyorum ve bugune dek buna bir isim verildigini bile bilmiyordum. Acikcasu cok da sevindim benim gibi baskalari oldugu icin.

Ruyada oldugumu farkediyorum ama 1-2 kez kontrol ettim simdiye kadar. Onlar da oyle ust seviye degillerdi. Ufak tefek, basit seyler.

Genelde farkeder farketmez bir korku kapliyor beni, kotu bir seyler gormeden uyanmak icin zorluyorum kendimi. Ruyada gozlerimi sikica kapadigimda gercekte uyaniyorum.

Ne yapmam gerek bilmiyorum. O panige kapilma duygusuna engel olamiyorum.

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Pzt, 21/02/2011 - 21:42 tarihinde gönderildi.
    .lucid
    mrb
    bende 12 yaşındayım lucidi çok yapmak istiyorum hayal dünyam çok geniş bende bir soru sorucam :)
    bundan 1 sene önceydi ben yine rüya görüyodum ama bir farklılık vardı rüyada olduğumun yarı farkındayım yarı bilinçliydim ben kendimi rüya istediğim gibi gitsin diye zorluyodum bir ara çıkmaya çalıştım ama olmadı derken bir süre sonra gerçekten uyandım ara sıra rüyalarımda bu olur acaba bu nedir ?
    ve lucidi nasıl yapabilitim :)

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Per, 24/02/2011 - 16:39 tarihinde gönderildi.
    .lucid rüya
    lucid rüya görmek için alfa konumuna geçmek gerekiyor mu?

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Cum, 25/02/2011 - 19:19 tarihinde gönderildi.
    .Lusid Rüya
    Merhaba.
    19 yaşındayım. Dün lusid rüyanın ne demek olduğunu yeni öğrendim ve denemek istedim. Gün boyu kendi kendime 2-3 sn nefesimi tuttum ve tamam rüyada değilim diyerek bilinç altıma yerleştirmeye çalıştım. Gece uyurken, sürekli bu gece lusid rüya görmek istiyorum diye tekrarladım konsantre oldum ve kendimi birazdan bir rüya içinde olacağıma inandırdım. Rüyamda yolda yürüyordum, bir adam geldi bana sözlü olarak sataştı ve bende o anda nefesimi tuttum baktım hala nesef alıyorum tamam dedim ben rüyadayım. Rüyamı kontrol edeceğim şimdi. Adama bende karşılık verdim onu ittim ve beni yakalayamayacağını, zarar veremeyeceğini biliyordum. Sonra dedimki şimdi çok hızlı kaçmak istiyorum bana asla yetişemez çünki bu rüyayı ben yönetiyorum. Tam çok hızlı kaçıyordum ama adam bana yetişiyordu nedense. O an kurtulamayacağımı düşündüm korktum ve uyandım. Sizce başarısız mı olmuşum ve tam olarak yönetemememin sebebi nedir? Cevap için şimdiden teşekkürler.

cevapla0 Up Thetis (doğrulanmadı) tarafından Cts, 26/02/2011 - 15:54 tarihinde gönderildi.
    .Bilinç altında yatan
    Bilinç altında yatan korkudan dolayı.

cevapla0 Up Misafir (doğrulanmadı) tarafından Cts, 26/02/2011 - 23:52 tarihinde gönderildi.
    .Bende istiyorum
    Bnede istiyorum ne yapabilirim.

tahsin.cebel@hotmail.com

cevapla0 Up Bir Dost (doğrulanmadı) tarafından Paz, 27/02/2011 - 00:34 tarihinde gönderildi.
    .ruya egitmininde bilinç
    ruya egitmininde bilinç kontrolu gereklidir.bilinc kontrolu alıştırmalarını burada yapmanızgerekiyor..kendinizi takip ederek nefis egitmini yaparak ilk çalşımalarınızı tamamlamalısınız.duygusal tepkiler öfkeler korkular nefretler vs bunları burada temizleyin..bunlarla o tür rüyalara girdiginizde bunlarla yuzleceksiniz.korkularınız.önünze çıkar.öfkeleriniz kavga ortamlarına ceker.....

cevapla0 Up lusid tarafından Paz, 27/02/2011 - 01:03 tarihinde gönderildi.
    .Yeni yorum gönderAdınız:

E-posta:

Bu alanın içeriği gizli tutulacak ve açıkta gösterilmeyecektir.
    Anasayfa:

Konu:

Yorum: *

CAPTCHA
    Spamları engellemek için denetlenmektedir. Lütfen soruyu cevaplayınız.
    ucuncu olan kelimeyi yazınız? "bina futbol sevgili rüya yıldız": *

Benzer içerikli rüyalar
    •ilk lusid rüyamm
    •yorumlayabilirseniz sevinirim 'leopar'

• Tamam da sen lucid yaşamamışsın ki? Rüyanda bilinçli miydin tamamen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Tamam da sen lucid yaşamamışsın ki? Rüyanda bilinçli miydin tamamen?

Evet farkına vardığım için yarını düşündüm direk kendimi iş yerinde buldum.
  • bu lucid tam olarak ne ya araştırdım anlamadım

Şey tam olarak geleceği görmek mi ?
    Atıyorum,yarın işe giderken kırmızı bir araba bir çocuga carpacak cocuk yaranacak sen cocugu arabana alıp hastane götüreceksin rüyada bunu görüyorsun.Yarında aynısı bunu gerceklesiyor ?
    Böyle birseyse cok sacma degil mi ? Bir nevi hayatini sen yönetirsin..
  • ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Joker

bu lucid tam olarak ne ya araştırdım anlamadım

Şey tam olarak geleceği görmek mi ?
    Atıyorum,yarın işe giderken kırmızı bir araba bir çocuga carpacak cocuk yaranacak sen cocugu arabana alıp hastane götüreceksin rüyada bunu görüyorsun.Yarında aynısı bunu gerceklesiyor ?
    Böyle birseyse cok sacma degil mi ? Bir nevi hayatini sen yönetirsin..

Kesin gerçekleşecek diye birşey yok hergün olmuyor zaten arada sırada nadiren böyle birşey başıma geldi
  •  Rüyamı kontrol edip yarını düşündüm ve gerçek oldu (lucid dream)
  • Rüyanda gördüğün anı yaşama kendini ikna etmişsin böylece biliçaltın aracılığıyla aynı ortamı uyanıkken iş yerinde hazırlamışsın.
    Lucid rüya ise uyumadan önce rüyada neyi göreceğini düşünmüş olmandan kaynaklanıyor. Eğer kendini yeterince şartlarsan rüyanı kontrol edebildiğine inandığın bir rüya görmende bir gariplik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 11 Mart 2011; 22:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Flash Forward olayı yani

+ Mr. Nobady olayı yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.