Şimdi Ara

Lucid rüya ile geçmişe gittim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sabah lucid oldum. Müthiş bir deneyim. Bilmeyenler için söyleyeyim, Lucid rüya demek rüya görürken rüya olduğunu farkına varıp istediğiniz şeyi görebilmektir.
    Rüyamda evde televizyon izliyordum ve televizyonda 1. sınıfa ait eski okul anılarımı gördüm. Bu zamana kadar rüyada olduğumun farkında değildim. Daha sonra nasıl olduysa rüyada olduğumu farkettim ve hemen o televizyonu geri sardım. Televizyonda kendimi buldum ve ellerimi televizyonun içine daldırıp kendimi televizyonun içinden çıkardım(Lucid rüyada doğa yasaları yoktur,binadan aşağı atlasanızda ölmezsiniz, tabi siz bunu düşünmedikten sonra) Daha sonra kendimi kucağıma alıp inceledim. Bu arada 7 yaşındaki kendimle dalga geçiyorum "napıyon lan, olum ne değişik adamsın" diyorum, daha sonra suratını inceliyorum, benim yüzümde çok 'ben' yani siyah nokta vardır, 7 yaşındaki kendimin suratını inceliyorum ve o benlerin ne kadar az ve daha büyümemiş olduğunu görüyorum. (eski resimlerde gerçekten de öyle)
    Bundan sonrasında kopukluklar felan oluyor kendimi sokakta annemin yanında buluyorum. Annem ile geziyoruz ve bir televizyon arıyorum ki anneme de göstereyim. Fakat dışarıda çoğu yer enkaz ile dolu, meğer 2-3 gün önce Marmara Depremi olmuş. O sırada eski okulumun yanından geçiyorum ve "aa anne eski okuluma bak" diyorum çünkü şuan o okul yıkılıp yerine başka bir okul yapıldı. Daha sonra eve doğru ilerledikçe bizim mahallenin eski yıllarını görüyorum, anneme "anne bak bu boş alanda şimdi yani 2017'de petrol ofisi var, bak şu binanın yerinde şimdi market kuruldu" diyorum ve o zamanın ki mahallemin durumunu görünce duygulanıyorum.
    Daha sonra eve doğru gitmeye başlıyorum ve anneme "anne aslında benim amacım televizyon bulmaktı fakat biz meraktan eve doğru gidiyoruz. Böyle yapmamamız lazım acaba bizim yapacağımız bir değişiklik geleceği de etkileyebilir mi?" diyorum
    Daha sonra bizim mahalle de hala değişmeyen, yıllardır olan bir boş meydan var. Orada şimdi pazar günleri oto pazarı açılıyor. Marmara depreminde o boş alan tıklım tıklımdı, herkes oraya yerleşmişti. O boş alanın yanından geçerken rüyamda gerçekten de öyleydi, herkes o meydan da oturuyordu. O meydanda amcamı da gördüm, aynı eski resimlerdeki gibiydi ve simit yiyordu. Anneme "anne bak amcam! simit yiyor" dedim ve amcam da "e ne yiyeceğ acıktım)" diye karşılık verdi
    Sonra eve yaklaşıyorduk ki babam aradı uyandım
    Yani sonuç olarak bu lucid rüya, bizim hatırlayamadıklarımız yani bilinçaltında gezme gibi bir şey. Bilinçaltında geziyorsun adeta. İstediğin şeyi yapabliyorsun doğa yasaları etki etmiyor, ben çok önceden binadan aşağı atlayıp ölmemiştim, sonra ayağa kalkıp örümcek adam gibi binaya tırmanmıştım tekrar atlamıştım zevkli oluyordu
    Aslında böyle bir rüyada olduğunu fark edilmesi ile ilaç bulunsa valla kimse uyanmak istemez. Herkes kendi dünyasında yaşardı

• Lucid Dreaming'i ben de biliyorum ama en son 6 ay önce yaşamıştım sanırsam. Birkaç tehlike dışında da gayet güzel bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başıma sık gelen bir olay. Özellikle rüyamda olduğumu anladığım zamanlar değişik bir zıplama hareketi ile uçabiliyorum. Her rüyamda aynı hareketi yaparsam uçabiliyorum, ama farklı şekilde uçamıyorum. Bana kalırsa zararı var, rüyanda gerçekten istediğin birşeyi yaptığında uyandığın zaman psikolojik bunalım yaşıyorsun. Başıma çok geldi o yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum artık.
  • Tebrikler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Lucid Dreaming'i ben de biliyorum ama en son 6 ay önce yaşamıştım sanırsam. Birkaç tehlike dışında da gayet güzel bir şey.

Ne gibi bir tehlikesi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.