Şimdi Ara

Rüya Gördüğüm Saati Biliyorum Lucid Deneyeceğim - Denedim Sonuçlar İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabah okula gitmeden tam 1 saat önce hep tuvalete gidesim geliyor.Gözlemlerime göre bu iş 1 dk bile şaşmıyor.Aynı saatte tuvalet için kalkıyorum.
    1 saatlik uykuya tekrar yattığımda hemen rüya görüyorum ve sanki 3-4 dakika yatmışım gibi alarmla kalkıyorum.Rüyayı tam olarak hatırlıyorum.

Sırada işin rüyada olduğumu farkedip kontrol etme bölümü geliyor.Elimizdekileri değerlendirelim;
    -Her sabah belirli saatte tuvalete kalkıyorum.
    -Her sabah tuvalet dönüşü aynı saatte tekrar yatıyorum.
    -Her sabah yatağa döndüğümde 1 saatlik uykuya dalıyorum.
    -Her sabah aynı saatte rüya görüyorum.

Yapacaklarım;
    Sabah kalktıktan sonra tuvalet dönüşü yatağa tekrar girdiğim kendime telkinde bulunacağım.
    Şu parmağı avuçtan geçirme gibi şeyleri denemeyeceğim.Daha önce denemiştim.Rüyamdada geçmiyor.
    *Eğer rüyada bilinçlenirsem,çok basit bir şey deniyeceğim.Seçtiğim insanı görmek isteyeceğim.
    *Rüyada bilinçlendiğimde,ilerde "Nina Dobrev" var diye düşüneceğim.

İlk denemede karışık şeyler olmayacak sadece birini getirip getiremeyeceğimi deniyeceğim.
    Ve eğer başarılı olursam rüyama daha fazla insan çağırıp çeşitli hikayeler kurgulayacağım(cinsellik değil,sanal hayat).

Lucid rüyayı özet geçersek:Rüyadayken,rüyada olduğumuzu farkedip rüyamızı konrol etmektir.Ve rüyaların bir sınırı yoktur.

Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

1. Gün 1. Deneme
    -Bu sabahta aynı saatte tuvalete kalktım.1-2 dakika içinde yatağa geri döndüm.
    -Yatağa girer girmez kendime rüyadasın,uyan gibi telkinler vermeye başladım.Ve sürekli rüyada olduğumu kontrol ediyordum.Kolumu tırnaklıyordum vs.
    -Çünkü ğer yatakta arada bir kolumu tırnaklarsam rüyadada yapacağımı sonra rüyadayken neden kendimi tırnakladığımı düşünürken lucid işini hatırlayacağımı ve böylece rüyada uyanacağımı düşünüyordum.
    Sonuç:Rüyamın sonlarına doğru "Nina Dobrev" diye düşündüm.Lucid yaşamadım,rüyada olduğumu farketmedim ama görmek istediğim kişiyi düşündüm.Sonra uyandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 29 Şubat 2012; 16:19:49 >

• konulu olacak diyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

konulu olacak diyorsun yani

Hayır eğer işi ilerlebilirsem kendime rüyamda bir krallık kuracağım diyorum.
    Benim istediğim gibi hareket eden,ne yapacağıını benim planladığım insanların olduğu sanal bir hayat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibi Olduğunuz Bir Dünya Kurmaktan Bahsediyorum Kimse Mi İlgilen Miyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 29 Şubat 2012; 16:05:15 >
  • Liseli liseli konuşma lütfen liseli sinirlerim bozuluyo.
  • Hocam bu işler sıkıntılı. Lucid rüya çok güzel bir şey o dünya çok güzel bir dünya yani bizim dünyamıza benzemiyor hiç. Dünya içinde cennet gibi bir yer düşün her istediğin oluyor.. Lucid rüya psikoloji bozar, istedikçe istersin sonra uyku haplarıyla uyuyup rüyanda yaşamaya çalışırsın. İnan oraya kadar gider olay. Bulaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Sahibi Olduğunuz Bir Dünya Kurmaktan Bahsediyorum Kimse Mi İlgilen Miyor?

HE LA HE

Kimse yazmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili genç , bu çabayı astral için harcamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: otherside55

quote:

Sahibi Olduğunuz Bir Dünya Kurmaktan Bahsediyorum Kimse Mi İlgilen Miyor?

HE LA HE

Kimse yazmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mextrude

sevgili genç , bu çabayı astral için harcamalısın

Lucid bana daha çok şey vaad ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 28 Şubat 2012; 17:56:45 >
  • quote:

quote:

Benim istediğim gibi hareket eden,ne yapacağıını benim planladığım insanların olduğu sanal bir hayat.

aklınız fikriniz para,krallık olmuş beaa valla ben lucid denilen şeyi becerebilsem , krallık kurmak yerine sevdiğim kızın gözlerine doya doya bakardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42pckol!k42

quote:

quote:

aklınız fikriniz para,krallık olmuş beaa valla ben lucid denilen şeyi becerebilsem , krallık kurmak yerine sevdiğim kızın gözlerine doya doya bakardım

Sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42pckol!k42

quote:

quote:

Sonra?

sonra derken

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Hocam bu işler sıkıntılı. Lucid rüya çok güzel bir şey o dünya çok güzel bir dünya yani bizim dünyamıza benzemiyor hiç. Dünya içinde cennet gibi bir yer düşün her istediğin oluyor.. Lucid rüya psikoloji bozar, istedikçe istersin sonra uyku haplarıyla uyuyup rüyanda yaşamaya çalışırsın. İnan oraya kadar gider olay. Bulaşma derim

Adam haklı beyler
  • arafa düşersen görürsün ebeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

arafa düşersen görürsün ebeni

• Ben rüyamı kontrol edebilsem evde defile düzenlerdim adriana lima falan Sonrada Hepsiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 28 Şubat 2012; 18:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Ben rüyamı kontrol edebilsem evde defile düzenlerdim adriana lima falan Sonrada Hepsiyle

Birde bana laf ediyordunuz adam kendine harem kuracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 28 Şubat 2012; 18:18:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Ben rüyamı kontrol edebilsem evde defile düzenlerdim adriana lima falan Sonrada Hepsiyle

Birde bana laf ediyordunuz adam kendine harem kuracak

Yani sonuçta hayal dünyası gibi bişey istedğimi yapardım Bi gün defile 2.gün mıamide deniz keyfi yat keyfi falan öyle giderdi yani anın keyfini çıkarırdım ben.

• ben uykuda olduğumu anladığım an uyku felci geçiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 28 Şubat 2012; 18:24:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.