Şimdi Ara

Rüya Gördüğüm Saati Biliyorum Lucid Deneyeceğim - Denedim Sonuçlar İçerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _rayman_

ben uykuda olduğumu anladığım an uyku felci geçiriyorum

Banada 1-2 defa olmuştu.
    Durmak yok yarın hayallerimi sanallaştrmak üzere ilk adımı atacağım.
  • Denemekten zarar gelmez.
  • 1. Gün 1. Deneme
    -Bu sabahta aynı saatte tuvalete kalktım.1-2 dakika içinde yatağa geri döndüm.
    -Yatağa girer girmez kendime rüyadasın,uyan gibi telkinler vermeye başladım.Ve sürekli rüyada olduğumu kontrol ediyordum.Kolumu tırnaklıyordum vs.
    -Çünkü ğer yatakta arada bir kolumu tırnaklarsam rüyadada yapacağımı sonra rüyadayken neden kendimi tırnakladığımı düşünürken lucid işini hatırlayacağımı ve böylece rüyada uyanacağımı düşünüyordum.
    Sonuç:Rüyamın sonlarına doğru "Nina Dobrev" diye düşündüm.Lucid yaşamadım,rüyada olduğumu farketmedim ama görmek istediğim kişiyi düşündüm.Sonra uyandım.
  • Bende rüyada olduğumu farkettiğimde(ancak bu pek sık olmuyor, ayda 1 kez falan), yüksek bi apartmanın tepesine çıkıp aşağı atlıyorum, tam zeminle temas ettiğimde uyanıyorum, istemeden uyanıyorum. Ancak gerçek hayatla-rüyayı birbirine karıştırırsak işte o zaman p.ku yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 29 Şubat 2012; 16:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Bende rüyada olduğumu farkettiğimde(ancak bu pek sık olmuyor, ayda 1 kez falan), yüksek bi apartmanın tepesine çıkıp aşağı atlıyorum, tam zeminle temas ettiğimde uyanıyorum, istemeden uyanıyorum. Ancak gerçek hayatla-rüyayı birbirine karıştırırsak işte o zaman p.ku yedik

Neden önüde sonsuzluk varken,gidip binadan atlayıp hepsini çöpe attığını sorabilir miyim

• lucid dream için i-dosser müziğini denemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzmert

lucid dream için i-dosser müziğini denemelisin

Çok önceden denemiştim ama pek işe yaramadı.Tekrar deneyebilirimde şunu sormak istiyorum,i-doser'ı yatarken mi dinlemeli,yatağa geri döndüğümde mi dinlemeli,yoksa gün içinde dinleyince müzik uykuya sürüklüyorda o uykudamı lucid yaşıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

Ben rüyamı kontrol edebilsem evde defile düzenlerdim adriana lima falan Sonrada Hepsiyle

Birde bana laf ediyordunuz adam kendine harem kuracak

Yani sonuçta hayal dünyası gibi bişey istedğimi yapardım Bi gün defile 2.gün mıamide deniz keyfi yat keyfi falan öyle giderdi yani anın keyfini çıkarırdım ben.

Çok fazla baş ağrısı/uykusuzluk yapıcaktır. Ayrıca o olaya hemen girebileceğini sanmıyorum , geliştirmen lazım.

• quote:

quote:

Çok önceden denemiştim ama pek işe yaramadı.Tekrar deneyebilirimde şunu sormak istiyorum,i-doser'ı yatarken mi dinlemeli,yatağa geri döndüğümde mi dinlemeli,yoksa gün içinde dinleyince müzik uykuya sürüklüyorda o uykudamı lucid yaşıyoruz?

Yataga yattıktan sonra sonuna kadar dinlemelisin gözününde acık olmaması lazım yada biseylerle göz kısmını kapatman lazım

• quote:

quote:

quote:

Yataga yattıktan sonra sonuna kadar dinlemelisin gözününde acık olmaması lazım yada biseylerle göz kısmını kapatman lazım

Hmm yakında denerim.
    Hocam sen hiç denedin mi?İşe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 29 Şubat 2012; 17:14:36 >

• yatıyorum düşünmek istediğim şeyi gözümde canladırıyorum ve uyuyorum bazen kendimden geçtiğim halde görmeye devam ediyorum. ben şimdi lusid rüyamı görüyorum yoksa hayal mı kuruyorum anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmacalı53

yatıyorum düşünmek istediğim şeyi gözümde canladırıyorum ve uyuyorum bazen kendimden geçtiğim halde görmeye devam ediyorum. ben şimdi lusid rüyamı görüyorum yoksa hayal mı kuruyorum anlayamadım?

Hocam lucid,rüyada bilinçlenip kontrol etmek oluyor.
    Misal ben rüyadayken,rüyada olduğumu farkediyorum ve rüyayı o anki istediğime göre düzenliyorum.

• quote:

quote:

yatıyorum düşünmek istediğim şeyi gözümde canladırıyorum ve uyuyorum bazen kendimden geçtiğim halde görmeye devam ediyorum. ben şimdi lusid rüyamı görüyorum yoksa hayal mı kuruyorum anlayamadım?

Misal ben rüyadayken,rüyada olduğumu farkediyorum ve rüyayı o anki istediğime göre düzenliyorum.

rüyada olduğunu farkedersen uyanıyosun zaten bilinçlenip rüyayı devam ettirmek mümkünmü?
  • quote:

quote:

quote:

rüyada olduğunu farkedersen uyanıyosun zaten bilinçlenip rüyayı devam ettirmek mümkünmü?

Rüyada kontrollü bir şekilde hareket edersen sürdülebiliyorsun.

• Fantezi yapılıyormuş Lucidle
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgr_67

Fantezi yapılıyormuş Lucidle

??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgr_67

Fantezi yapılıyormuş Lucidle

??

Forumda bir konuda gördüm Hayali olarak Lucid ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Lolipo

quote:

quote:

quote:

Ben rüyamı kontrol edebilsem evde defile düzenlerdim adriana lima falan Sonrada Hepsiyle

Birde bana laf ediyordunuz adam kendine harem kuracak

Yani sonuçta hayal dünyası gibi bişey istedğimi yapardım Bi gün defile 2.gün mıamide deniz keyfi yat keyfi falan öyle giderdi yani anın keyfini çıkarırdım ben.

Çok fazla baş ağrısı/uykusuzluk yapıcaktır. Ayrıca o olaya hemen girebileceğini sanmıyorum , geliştirmen lazım.

Benim derslerim falan var uğraşamam. denk gelirse yapmaya çalışırım

• ben istediğim zaman yapıyorum her zaman ne görüceğimi düşünerek uyuyuorum rüyada olduğumu anladığım zaman istediğimi görüyorum yapıyorum ama gerçek hayattaki hazzı veremiyor
  • Bunun filmi vardı la Rüya içinde rüyalar falan süper bir filmdi onu mu izlediniz

Gerçekten ilgili arkadaslar bana pm atabilirler böylece bende deneyebilirim bu olayı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.