Şimdi Ara

Rüya Gördüğüm Saati Biliyorum Lucid Deneyeceğim - Denedim Sonuçlar İçerde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok garip gelir böyle şeyler bana. 2-3 kez ben de rüyamda rüyada olduğumu anlamıştım. Kimse sesimi duymuyor ve beni görmüyordu. Pek de hoş olmadığından o an nasıl sonlanabilir hesabı yapmaya başlıyorsun. Bu yüzden kasıtlı olarak onu yaşamaya çalışmayı düşünmemiştim hiç :) Ama hoşmuş düşününce. Denesem mi diye düşünüyorum. Arkadaşla benzer şeyleri ben de yaşıyorum. Aynı saatte uyanmalar falan.
  • Rüyalarda çok garip yada kötü durumlarda bazen rüya olduğunu anlayıp, tamam şimdi uyanayım bu ne böyle deyip uyanabiliyorum. Hep farkına vardığım an son an oluyor yani.
  • Kalp krizi riski var....
  • Bu rüyayı kontrol etme arada oluyor banada.Yani rüyada istediğimi yapıyordum istediğim zaman uyanıyordum ve herzaman evde başlıyordu rüyam sakata gelmeyek arada oluyor gerçide
  • rüyada oldugumu farkedip kontrol ettiğim oldu
  • Arada bende böyle deneyimler yaşadım ancak ne kadar uyanmak istemesemde rüya gördüğümün farkına vardığın an çok kısa bir süre sonra uyanıyorum. uyanmadan önce genelde uçma denemeleri yapıyorum atlıyorum sıçrıyorum baya eğlenceli oluyor
  • Yıl 2012, halâ nelerle uğraşıyorlar.
  • bu oğlanda ban yemekten bıkmadı
  •  Rüya Gördüğüm Saati Biliyorum Lucid Deneyeceğim - Denedim Sonuçlar İçerde

Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın
  • banada olmuştu geçen yıl kaç gece üst üste kasmıştım ve sevdiğim kızla konuşmuştum falan

sonra nedense bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.