Geleceği gördüm diye konu açıyosun , sonra ciddi olmamızı istiyosun.
Bu olay bendede oluyordu arkadaşlarımın bazılarındada oluyormuş ama hergece değil tabiki ve uzuncada göremiyorsun sadece bir kesit olarak çıkıyor karşına ve şuana kadar hiç sapmadı bende hep doğru çıkmıştır ama artık pek göremiyorum .
Ona dejavu derler.
ne videosu izliyodun
Omen olmuşsun sen psişik durugörü yapabiliyosan devam et yapamıyosan deneme kaderi değiştiremessin
quote:
Orijinalden alıntı: Dübülüp
ne videosu izliyodun
rüyada hatırlamıyordum ama bugün japonya tsunami canlı izlerken rüyadaki ortamın aynısını olduğunu gördüm kasanın önünde çay ve kitap açılmış vaziyetteydi
Rüyamda okula giderken gördüm kendimi ve ertesi gün okula gittim.
dünde ben gece yatarken aklıma bateri videoları getirdim (lucid olmak istiyordum, bir de gece uyumadan önce nedense kısa rüyalar görüp hemen uyanan biriyim belki bu lucidliğin başlangıcı da rüya gördüğümü anladığım anda uyanıyorum) rüyamda bateri çalmayı denicektim ama bitürlü uyuyakalamadım ve düşünmeyi bıraktım. rüyamda bateri çalıyordum evet hayal ettiğim şeyi görmedim ama ana konu bateriydi
bi de ben geceleri lucid olcam daha heyecandan uyuyamıyorum bi de nasıl lucid olunca heyecanlanmayıp uyanamıcam bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
dünde ben gece yatarken aklıma bateri videoları getirdim (lucid olmak istiyordum, bir de gece uyumadan önce nedense kısa rüyalar görüp hemen uyanan biriyim belki bu lucidliğin başlangıcı da rüya gördüğümü anladığım anda uyanıyorum) rüyamda bateri çalmayı denicektim ama bitürlü uyuyakalamadım ve düşünmeyi bıraktım. rüyamda bateri çalıyordum evet hayal ettiğim şeyi görmedim ama ana konu bateriydi
bi de ben geceleri lucid olcam daha heyecandan uyuyamıyorum bi de nasıl lucid olunca heyecanlanmayıp uyanamıcam bilmem