https://forum.donanimhaber.com/catherine-classic-steam-versiyon-turkce-yama--154528554 üstteki linkten yamaya ulaşıp indirebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortoZorto -- 29 Kasım 2022; 12:26:7 > |
Catherine classic çeviri başlamıştır.
-
-
Umarım çeviren olur listemdeki oyunlardan birisiydi.
-
Oyunda yazıların çoğu png ile gömülmüşlerdi. Onları da halledebilirseniz güzel olur. Çeviride başarılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: rewoldOyunda yazıların çoğu png ile gömülmüşlerdi. Onları da halledebilirseniz güzel olur. Çeviride başarılar
hepsi çıkıyor editleniyor geri paketlenmesi denenmedi ama yapılacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortoZorto -- 3 Aralık 2020; 22:10:11 > -
Sahane haber bu yav Bileklerinize kuvvet dostlar -
Çevirinin güncel durumu nedir hocam :)))
-
-
joystick ayarı yapılamıyordu. fitglrl repack de ve diğer repacklerde
son durum nedir?
-
internette patch var
-
Mükemmel bi haber hocam . Merakla bekliyor olacağım projenin nihayete ereceği günü. Steam kütüphanemde tozlanmıştı yavrucak.
-
animasyonlar da çevriliyor ondan uzadı
-
Çıktıktan ne kadar süre sonra ücretsiz olacak? -
Nintendo Switch için uyarlama yapılacak mı ? Öyle olursa switch sahipleri için çok güzel olur.
-
fikrim yok
-
Her aşaması hakkında bilgi verdiğin için belki haberdarsındır diye düşündüm.
-
proje bendeydi ücretsiz çıkacaktı bulduğum adamların hepsi kaçtı 1 ay adam aradım animusa verdim sonra son çare en fazla 1 sene durur sanırım abonelere açık
-
Hocam animus patlamış sanırım, yama da %100 görünüyor. Son haline ulaşılıyor mu şu an? -
animus yayınlayacak süresi belli değil
Benzer içerikler
- f1 23 türkçe yama
- shadow of war türkçe yama
- ori and the blind forest türkçe yama
- chrono trigger türkçe yama
- mortal kombat 1 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X