Şimdi Ara

Çatıda biri var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Çatıya bakmaya çıkarsan tek çıkma. Yanında bir iki kişi olsun, beraber bakın. Ne olur ne olmaz. Adamı da hemen korkutmayın, bir anlayın kim neyin nesi.

Apartmandaki bi abiye yazcam birazdan uyumamışsa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrenizde sizden daha yüksek bir apartman bina yok mu? Konu komşuya sorsanız çatıda kimse görünüyor mu falan diye?

@dav
    Bıçak kullanma konusunda tecrübeli değilsen hiç bulaşma.
    13-14 lü yaşlarımda başıma senin ki gibi bir olay geldi. Kuş besleyen bir arkadaşın evinin çatısının ışığı sürekli yanıp sönüyordu. Evlerinde de kimse yoktu. Önce dış kapıyı kilitleyip 3 arkadaşımla beraber yakındaki her türlü ıvır zıvır satılan kırtasiye tarzı bir dükkana girdik. Amacımız 4 tane kelebek(bıçak) alıp geri dönmekti. Gaza gelip 4 tane rambo bıçağı gibi şekilli dişli bıçak aldık. Neyse uzatmayacağım az kalsın birbirimizi öldürüyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 10 Kasım 2016; 0:30:58 >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Çatı dediği kiremit altı galiba hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Çevrenizde sizden daha yüksek bir apartman bina yok mu? Konu komşuya sorsanız çatıda kimse görünüyor mu falan diye?

Hocam catı dedigim kiler gibi asıl kiremitlerin bulundu gu catı degil yani

• Catıdaki adam yattı belli anca saga sola hareket ederken azcuk cıtırtı geliyorh herkeste uyıdu yapabilcegim pek fazla bişey ypk bnde uyumaya calısıvam yarın caresine bakıcaz iyi geceler

• Csb değil dediğiniz için takip ediyorum konuyu.

Yanınıza 1 kişi daha alıp gündüz kolaçan edin. Herhangi bir yaşam belirtisi vs var mı diye...

Akşam ses geldiği anda yine gidin net olarak öğrenin mevzuyu.

Çatı aralığı müsait ise kaçak kalan birisi olabilir. Şanslı iseniz fetöcü firari falan çıkar ödül alırsınız :D

• muhtemelen evsiz biridir su ana kadar bi zarari yada hirsizlik olmadiysa adamin tek derdi barinmadir bence cok ustune dusmeyin.
  • ülkede en temel ücretsiz barınma hakkımız bile olmadığından gayet olabilitesi yüksek durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciz mahallinde raks

ülkede en temel ücretsiz barınma hakkımız bile olmadığından gayet olabilitesi yüksek durum

Başka birinin evinde barınma özgürlüğü mü olur allah askına. Benim için senin özgürlüğün benim özgürlüğümü kısıtlayana kadardır yani kimse özgür değil

• Kedidir kedi

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

quote:

ülkede en temel ücretsiz barınma hakkımız bile olmadığından gayet olabilitesi yüksek durum

Başka birinin evinde barınma özgürlüğü mü olur allah askına. Benim için senin özgürlüğün benim özgürlüğümü kısıtlayana kadardır yani kimse özgür değil

haklısın
  • la çık bak napıyon la burda de kov gitsin Allah Allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Çevrenizde sizden daha yüksek bir apartman bina yok mu? Konu komşuya sorsanız çatıda kimse görünüyor mu falan diye?

@dav
    Bıçak kullanma konusunda tecrübeli değilsen hiç bulaşma.
    13-14 lü yaşlarımda başıma senin ki gibi bir olay geldi. Kuş besleyen bir arkadaşın evinin çatısının ışığı sürekli yanıp sönüyordu. Evlerinde de kimse yoktu. Önce dış kapıyı kilitleyip 3 arkadaşımla beraber yakındaki her türlü ıvır zıvır satılan kırtasiye tarzı bir dükkana girdik. Amacımız 4 tane kelebek(bıçak) alıp geri dönmekti. Gaza gelip 4 tane rambo bıçağı gibi şekilli dişli bıçak aldık. Neyse uzatmayacağım az kalsın birbirimizi öldürüyorduk.

Hikayeyi tam anlatır mısın merak ettim

• Takip. CSB çıkarsa çok söverim haberin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

quote:

haklısın

Moda girmiştim üzdün :'(

• Birileri işini görüyordur.
    Çatılar bodrum katları rövanşta.
    Çat çat seside dönerken gelmez zaten vururken gelir.

Edit:Rövanşta söyleyiş olarak daha kolay değil mi ama.
    Düzeltmiyorum ama yazalım doğrusu revaçta olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 10 Kasım 2016; 12:12:17 >
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Rövanştamı

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Revaç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Birileri işini görüyordur.
    Çatılar bodrum katları rövanşta.
    Çat çat seside dönerken gelmez zaten vururken gelir.

son cümleye koptum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.