Şimdi Ara

Çatıda biri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddiyim temmuzdan beri aralıklı olarak catıda biri yaşıyor bizde son kattayız catı katının yerleri tahtadan oldugu icin yürüdükce catur cutur ses cıkıyor uyucaktım yine başladı 155 i arayayımmı daha öncede komşumuz çatı katında dışkı görmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan yatıypr sanırsam ama Sağa sola döndükçe sesler geliyor catur cutur oluyor yine

• Bence sabah çık bak hocam
  • Guldurdu nedense ahahaah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Bence sabah çık bak hocam

Hocam sabah uyandıgım gibi okula gidiyorum bu yukarıdaki adamın kötü bir amacı olmadıgıno bilsem huzurla uyurum ama şimdi evde kardeşim felan var endişeleniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Guldurdu nedense ahahaah

Kardeşim valla billa csb değil

• Hocam en iyisi biraz erken kalkın sabah catıya çıkın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekçi Olan Var Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temmuzdan beri adam orada yaşıyor ve bir allahın kuluda bakmadı çıkıp kim var diye ulan adam yemek,su için apartmandan aşağı iniyordur sonra çatı katına çıkıyordur...

Yada apartmanda ki playboy bir jojuk çatı kadında yaramazlık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierrrr

Hocam en iyisi biraz erken kalkın sabah catıya çıkın

Hocam yalnız cıkabilcegimi sanmıyorum
    Uyumaya calısıyorum ama sesler tekrar baslıyor huylandım

• quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Temmuzdan beri adam orada yaşıyor ve bir allahın kuluda bakmadı çıkıp kim var diye ulan adam yemek,su için apartmandan aşağı iniyordur sonra çatı katına çıkıyordur...

Arada bir geliyordu heralde cünkü en son Temmuzda sesleri duymustum ama fazla üzerinr gitmemiştim şimdi tekrar basladı komşularımızında konuşmalarıns şahit oldım

• suriyelidir

• dav kullanıcısına yanıt
    Soğukkanlı olmaya çalışın hocam birde kedi olabilir mi düşündünüz mü ?

• Muhtemelen bir hayvan veya rüzgarda rahat hareket eden bir eşya olabilir. Eğer biri yaşıyorsa yemeğini ve suyunu nasıl temin edebilir? Binaya kimsenin görmediği bir saatte yiyecek girişi olması gerekir en azından. Birkaç farklı ihtimal var:

1- Komşularından birinin işi: Muhtemelen bir hayvan besliyor
    2- Kaçak var: Üst katınızda delinin teki yaşıyor olabilir ya da kanun kaçağı
    3- Bir kuş belkide ve ya eşya

Yapman gereken: Gidiyorsun binanın giriş kapısını kilitliyorsun ve gece boyunca avını bekliyorsun. Dışarı çıkamayacağı için geri çıkacak. Üstüne atla ve em onu.

Diğer durumlar: Çatıya giren çıkanı gözlüyorsun

Yapman gereken2: Gündüz olunca çatıya çık ve etrafa bak. Oraya nereden ulaşılabileceğini ve kimin gelmiş olabileceğini veya da neyin gelmiş olabileceğini bak.

Eğer iş ciddiye binerse gece görüşü olan bir kamerayı sakla ve gece boyu çekim yaptır.

Baktın kamerada sorun var polisi ara.

• Binalar yanyanaysa yan taraftan gelen deli ya da hırsızdır sessizce catiya çık bağır korkudan aşağı düşsün

• quote:

Soğukkanlı olmaya çalışın hocam birde kedi olabilir mi düşündünüz mü ?

Adımını attıgında kuvvetinden kedi olmadıgı anlasılabiliyor kedi olsa anlardıö cok hafif hafif cıtırtı gelirdi tebin yürüdü şuan yatıyor heralde tam üstümde olsa gerek cünkü sesler öyle gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Temmuzdan beri adam orada yaşıyor ve bir allahın kuluda bakmadı çıkıp kim var diye ulan adam yemek,su için apartmandan aşağı iniyordur sonra çatı katına çıkıyordur...

Arada bir geliyordu heralde cünkü en son Temmuzda sesleri duymustum ama fazla üzerinr gitmemiştim şimdi tekrar basladı komşularımızında konuşmalarıns şahit oldım

o zaman playboy ismettir arada yaramazlık onunda hakkı
  • Polisin ciddiye alıp geleceğini sanmam. Tek çare sizin bakmanız.
  • dav kullanıcısına yanıt
    Hocam is basa düştü kapın bir odun çatıya çıkıp bakın ne var ne yok biraz korkabilirsiniz ama olsun

• Çatıya bakmaya çıkarsan tek çıkma. Yanında bir iki kişi olsun, beraber bakın. Ne olur ne olmaz. Adamı da hemen korkutmayın, bir anlayın kim neyin nesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam is basa düştü kapın bir odun çatıya çıkıp bakın ne var ne yok biraz korkabilirsiniz ama olsun

Hocam onu düşündüm bıcakla gitcektimde bu adam bu olaydan sonra evi ögrencek sonra bela olur diye korkuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.