Şimdi Ara

çatıya izocam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
23.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ev sahibi çatıya izocam aldı ama kalınlığını bilmiyorum.izocamlarda 100 mm yazıyor.acaba kalınlığı kaç olabilir.?

• dejavu4355 D kullanıcısına yanıt
    10 santimetre, standart olur zaten.
  • teşekkür ederim ev yalıtımlı.şimdide çatıya serilecek.sizce gözle görülür b,r sıcaklık değeri hissedilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu4355

teşekkür ederim ev yalıtımlı.şimdide çatıya serilecek.sizce gözle görülür b,r sıcaklık değeri hissedilir mi?

izocam çati şiltesi 3 versiyonda satılıyor: tip 300,tip 350,tip400 hepsinde kalınlık ve ısı iletim direnci farklı oluyor:10-12-14cm gibi
    maddi durumunuza göre 10cm'lik tip 350 veya tip 400 tek kat veya 2kat üst üste serdirebilirsiniz
    ayrıca çatı arasının temiz yüzey ve yağmur suyu almaması gerekir,çatıdaki kiremitlerin sağlam olması gerekir,yoksa şilte yapmur suyundan dolayı zamanla deforme oluyor
    sıcaklıkta çok farkediyor,kesinlikle öneririm
    Isı kayıpların %25-%30 arası çatıdan olduğundan faydasını fazlası ile görürsünüz.
  • tiplerini bilmiyorum ama 100 mm yazıyor...
    markası izocam ise, ambalajın üzerinde büyükce tip300, 350 yada 400 yazıyor. ama başka marka da olabilir. Ode gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam balkona menfez
    7 yıl önce açıldı
    Balkon Demiri.
    11 yıl önce açıldı
    Odalara Ethernet Tesisatı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hatırladığım kadarıyla ursa cam yünü yazıyor...kalınlık da 100 mm yazıyor...bana çok ince geldi.10 cm oluyor galiba...bir de çatıya eşya koyuyorlar.ev sahibi bozulmasın diye üzerine poşet almış sermek için...izocam üstüne fareler yuva yapıyor diyorlar doğru mu acaba...
    Çatıya eşya konuluyorsa olmaz, deforme olur. Üzerine hiçbir şey gelmemesi gerekiyor.
  • evet haklısınız.çatıda fazla eşya yok.sadece ıvır zıvırlar var.bir de su deposu var.oraya kaplanmaz heralde.küçük eşyalar zarar verir mi acaba?
  • benim kendi eşyam olursa farketmez de diğer alt kattaki komşuların eşyaları var onlarada bişi diyemedim artık?
  • ben yaptırdım ve evimin ısısı 2 derece birden arttı. kesinlikle tavsiye ederim.
    Maalesef hiçbir şekilde üzerinde, az da olsa ağırlık olmamalı.
  • paylaşımlarınız için teşekkür ederim inşaallah bu akşam serilecek görecez bakalım değişimleri:-).arkadaşlarım sizlere bir sorum daha var ne yazık ki....yarın malum karne günü...öğretmenim...memlekete gidecem...doğalgazı ne yapmam lazım.kapatayım mı?termostat var.don yapar mı bilemedim.tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu4355

paylaşımlarınız için teşekkür ederim inşaallah bu akşam serilecek görecez bakalım değişimleri:-).arkadaşlarım sizlere bir sorum daha var ne yazık ki....yarın malum karne günü...öğretmenim...memlekete gidecem...doğalgazı ne yapmam lazım.kapatayım mı?termostat var.don yapar mı bilemedim.tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz?

kombinizin marka model ne? kombilerde donma korumasi vardir. elektrigini kesmeyin ve kombiyi acik birakin. isitmayi devre disi birakarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombim BOSCH CLASSIC PLUS KONVANSİYONEL KOMBİ yazıyor üzerinde.ayrıca in term mrl 200 kablosuz oda termostatım var.
    Oda termostatını 14°C'ye ayarlayın, ev ısısını da kaybetmemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 23 Ocak 2014; 17:53:51 >
  • mrb arkadaşlar biraz önce çatıya cam yünü döşendi.fakat çatının diplerine serilmesi biraz zor oldu galiba.ustalar tam olarakta çatının uç kısımlarına yerleştiremediler illaki biraz boşluklar kaldı.buna rağmen acaba faydası olur mu ki?
    Faydası olur, ama o boşluklarda ısı köprüsü oluşursa sizin tavana denk gelen kısımlarda az da olsa küflenme görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Faydası olur, ama o boşluklarda ısı köprüsü oluşursa sizin tavana denk gelen kısımlarda az da olsa küflenme görülebilir.

teşekkür ederim izocamı seren adam pek işin ehli değildi.ama gerçekten çatıya izocam sermek kolay bir iş deil.tahtalar var,borular var,çatının uçları var.yani açıkcası tam olarak tamtamına her vtarafa izocam serilmesi çok zor gerçekten.bunlara rağmen inşaalllah faydasını görürüm.param boşuna gitme zheralde....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.