Şimdi Ara

Çatlamış Kasa Plastiği İçin Estetik Operasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafta görüldüğü gibi plastikte çatlaklar var. Bir şekilde bunların görünümlerini en aza indirmek veya yok etmek istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readyant -- 24 Aralık 2014; 15:23:24 >

• Stickerler kullanabilirsin mesela Amd intel nvidia asus gibi stickerleri bilgisayarcılardan alıp kapatabilirsin bence en kolay ve en iyi yöntem bu

resimdeki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbayrakOguzhan

Stickerler kullanabilirsin mesela Amd intel nvidia asus gibi stickerleri bilgisayarcılardan alıp kapatabilirsin bence en kolay ve en iyi yöntem bu

resimdeki gibi

Konuyu açtıktan sonra aklıma karbon fiber kaplama geldi o gelince daha da çok şey geldi sanırım kasayı modifiye edicem

• bak karbon fiberlede çok güzel olur o aklıma gelmedi o daha iyi olur hatta ama benimkide öyle ucuz maliyetli birşey işte
  • Siyah elektrik bandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bi bezbant al markasi tesa olanlardan boyle tuylu degisik bi bant. Catlak bolgeye yapistir. Ve sonrA hizli yapistiricinin yapiskanini catlak bolgeye sur. Catlagi dolduracak sekilde.
    Ve sonra banti uzerine kapat bantin ustune hizli yapistiricinin aktivatorunu sık.

• quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

Dostum bi bezbant al markasi tesa olanlardan boyle tuylu degisik bi bant. Catlak bolgeye yapistir. Ve sonrA hizli yapistiricinin yapiskanini catlak bolgeye sur. Catlagi dolduracak sekilde.
    Ve sonra banti uzerine kapat bantin ustune hizli yapistiricinin aktivatorunu sık.

Bu olayi yapinca sana otomatik olarak bir siyah plastik oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Fotoğrafta görüldüğü gibi plastikte çatlaklar var. Bir şekilde bunların görünümlerini en aza indirmek veya yok etmek istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Selamınaleyküm kardeş, benim laptobumda arkadan çatlamıştı, bende çok düşündüm ne yapsam diye en lehim tabancamı alıp hem plastiği birleştirdim hemde yarayı onardım nerdeyse hiç farkedilmiyordu ama çok dikkatli bir şekilde küçük bir hata daha kötü sonuçlara yer açabilir. Kolay gelsin kasan güzelmiş AeroCool Advance Gt Black Edition

• Karbon fiber bence güzel durur

• Güzel bi fotograf baskısı ile üstü kapatılabilir diye düşünüyorum örn : MW3, Call OF Duty vsvsvs
  • Bence karbon yap, hem hoş durur
    Yaparsan böyle bir şey olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pincons -- 10 Ocak 2015; 21:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pincons

Bence karbon yap, hem hoş durur
    Yaparsan böyle bir şey olacak

E ben her tarafına yaparım o zaman

• Ön kısmı yap yanlara da karbona benzer yapıştırmalar var onlardan da alıp yan kapağa yaparsan güzel durur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.