Bildirim
Çatlamış Kasa Plastiği İçin Estetik Operasyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
bak karbon fiberlede çok güzel olur o aklıma gelmedi o daha iyi olur hatta ama benimkide öyle ucuz maliyetli birşey işte -
Siyah elektrik bandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bi bezbant al markasi tesa olanlardan boyle tuylu degisik bi bant. Catlak bolgeye yapistir. Ve sonrA hizli yapistiricinin yapiskanini catlak bolgeye sur. Catlagi dolduracak sekilde.
Ve sonra banti uzerine kapat bantin ustune hizli yapistiricinin aktivatorunu sık.
quote:
Orijinalden alıntı: wathercooler
Dostum bi bezbant al markasi tesa olanlardan boyle tuylu degisik bi bant. Catlak bolgeye yapistir. Ve sonrA hizli yapistiricinin yapiskanini catlak bolgeye sur. Catlagi dolduracak sekilde.
Ve sonra banti uzerine kapat bantin ustune hizli yapistiricinin aktivatorunu sık.
Bu olayi yapinca sana otomatik olarak bir siyah plastik oluyor..
quote:
Orijinalden alıntı: 3DG
Fotoğrafta görüldüğü gibi plastikte çatlaklar var. Bir şekilde bunların görünümlerini en aza indirmek veya yok etmek istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Selamınaleyküm kardeş, benim laptobumda arkadan çatlamıştı, bende çok düşündüm ne yapsam diye en lehim tabancamı alıp hem plastiği birleştirdim hemde yarayı onardım nerdeyse hiç farkedilmiyordu ama çok dikkatli bir şekilde küçük bir hata daha kötü sonuçlara yer açabilir. Kolay gelsin kasan güzelmiş AeroCool Advance Gt Black Edition
-
Karbon fiber bence güzel durur
Güzel bi fotograf baskısı ile üstü kapatılabilir diye düşünüyorum örn : MW3, Call OF Duty vsvsvs -
-
-
Ön kısmı yap yanlara da karbona benzer yapıştırmalar var onlardan da alıp yan kapağa yaparsan güzel durur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X