Şimdi Ara

çatlayan TT blok(tecrubelilerden yardım) ve VEGA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu bende askerdeydim dağıtıma bir geldim su seviyesi düşmüş acaba bloktada bir problem olurmu sistemi olduğu gibi bıraktım bir 10 ay daha öyle kalıcak.
  • vay erdem sen gelirmiydin buralara baksaydın keşke ama benim blokta sızdırma yoktu sadece çatlak vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Nisan 2008; 14:54:39 >
  • yokmu başka bilen banada lazım ne yapmamız gerekiyo komple yenidenmi pleksi yoksa üzerine bir kat dahamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

yokmu başka bilen banada lazım ne yapmamız gerekiyo komple yenidenmi pleksi yoksa üzerine bir kat dahamı

Sorun nedir hocam?
    Siz de yazın tam olarak sorununuzu da,yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

tt blokların kronikleşmiş sorunu. veganın bloğu değiştirmesi lazım.

değiştirmezlerse bütün kırık blok vakalarının olduğu linklerle bereaber güzel bir dilekçe yazarak tüketici haklarına başvurabilirsin, çünkü üründe malzeme ve işçilik hatası var

evet arkadaşlar bu gün vegayı aradım cevap olumsuz yani garanti dışı

yukarıda alıntı yaptığım arkadaşın önerisi için bana yardımcı olabilirmisiniz bloğu çatlayanlar buraya yazabilirmi yada bildiğiniz blok sorunu linkleri varsa buraya aktarabilimisiniz
  • kalıcı olarak istersen zalman blok al metal 1 materyalden yapılma çatlama patlama olmaz boş yere bidaha çatlama ihtimali ne olasılık werme
  • TT Bloklar çok hassas, biraz fazla sıkıştırdınız mı hemen patlıyor. Arkadaşa almıştık, daha ilk seferde blok çatlamış, hemen götürdüğümüz için bloğu değiştiler. Yeni bloğu ise vidalarını yağlayıp taktık, vidalar çok zor dönüyordu çünkü. Hafif sıkıştırıp bıraktık ve şimdilik düzgün çalışıyor.
    1.5 yıl geçtiği için adam normal olarak kabul etmez. İlk seferinde problem çıksaydı değiştirebilirdin...
  • Tt nin genel sorunu ile karşılaşmışsınız. Azcık zorlama azcık basınç farkı veya sıkıştırmada plexy si(her ne kadar plexy denirse...) çatlayıveriyor ki buda bir malzeme "dandikliği" veya üretim hatası olarak gozukuyor. Bunun dışında Oraya yeni bir plexy yada bakır kestirip kullanabilirsiniz. Yada vega ya forumlardan bu tip sorunlarla ilgili topic lerle başvurursanız tahminimce değiştirirler en kötü ihtimal tüketici haklarına gidebilirsiniz. Zaten tt nin eski bloklarında kullanılan tüm malzemeler; bakırlara kadar ki zamanında işimizin bakıri aluminyum ve sarı üzerine olması sebebiyle şahsen testini yaptırdım ve sonuç olarak bakır oranı şu anda piyasada bulunan bakırlardan ki hatta kendi kullandığım bakırlardan (benim bloklarımda kullandığım bakır oranı en az %99.7 dir) çok daha aşşağıda idi. Bence buda tt nin ilgisizliği yada kalite kontrol eksikliğini gösterir...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.