Şimdi Ara

çatlayan TT blok(tecrubelilerden yardım) ve VEGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde TT tribe su soğutma sistemi var bunu bir arkadaş ile amanda ile takas yapacaktık fakat 1.5 senedir kullandığım ve sürekli kontrol ettiğim su soğutmamım bloğu çatlamış bunuda sistemi sökerken fark ettim resmen şok oldum bu gün vega ya götürdüm bloğu teknik servise gittim ilk başta oradaki arkadaş bana bloğu çok sıktığımdan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi ve değişimi kabul etmedi ancak ben bu su soğutmayı 1.5 senedir kullanıyorum hiç sökmedim ve ekran kartı vsvs çıkarırken hep kontrol ederim vede kasam pencereli olduğu için gözümün önünde dedim ama dinletemedim sonra oradaki yetkilki bir arkadaşa belirttim durumu ben itiraz ediyorum dedim bu zaten tt bloklarda neredeyse kronikleşmiş bir sorun dedim oda bloğu aldı vede resimlerini çekip yurt dışına yollayacağını belirtti ona göre karar verilecekmiş fakat ben değişim istiyorum çünkü bloğu fazla sıkmam söz konusu değil

sizce kim haklı yada sonuç ne olur

bu NOT yöneticilere:sayın mod arkadaşlar hesabım 7 günlüğüne engellenmiş(ultrAslan-BH)o yüzden abimin hesabından yazıyorum önemli bir konu olmasa yazmazdım mazur görmenizi bekliyorum. belirtmek istedim.

• valla hocam ya yeni bir block alıcaksın yada üzerine yeni bir plexy yapacaksın ben yeni plexy yaptım 1 senedir kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarab

valla hocam ya yeni bir block alıcaksın yada üzerine yeni bir plexy yapacaksın ben yeni plexy yaptım 1 senedir kullanıyorum
    tamamda burada haklı benim değiştirmeleri lazım

bu arada ona uygun şekilde plexy i nasıl yapacam
    ,
    birde senin bloktamı çatladı çatladıysada neden gidip hakkını aramadın TT blokların %30-35 lik kısmı çatlıyor varmı böyle bir olay ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan__703 -- 11 Nisan 2008; 21:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan__703

tamamda burada haklı benim değiştirmeleri lazım

bu arada ona uygun şekilde plexy i nasıl yapacam
    ,
    birde senin bloktamı çatladı çatladıysada neden gidip hakkını aramadın TT blokların %30-35 lik kısmı çatlıyor varmı böyle bir olay ya

Alıntıları Göster
    tt blokların kronikleşmiş sorunu. veganın bloğu değiştirmesi lazım.

değiştirmezlerse bütün kırık blok vakalarının olduğu linklerle bereaber güzel bir dilekçe yazarak tüketici haklarına başvurabilirsin, çünkü üründe malzeme ve işçilik hatası var

• quote:

Orijinalden alıntı: Stranger

tt blokların kronikleşmiş sorunu. veganın bloğu değiştirmesi lazım.

değiştirmezlerse bütün kırık blok vakalarının olduğu linklerle bereaber güzel bir dilekçe yazarak tüketici haklarına başvurabilirsin, çünkü üründe malzeme ve işçilik hatası var

Alıntıları Göster
    tamamdır çok sağol arkadaşım yani gerçekten kronikleşmiş bir sorun bu artık

bu arada internete pek fazla giremiyorum malumunuz blok yok pc de yok

• quote:

tamamdır çok sağol arkadaşım yani gerçekten kronikleşmiş bir sorun bu artık

bu arada internete pek fazla giremiyorum malumunuz blok yok pc de yok

Alıntıları Göster
    ben block'u ikinci el almıştım ben aldığımda çok küçük zararsız bir çatlak vardı ama orjinal rekorları söküp 1/4 lük yeni rekorlar taktım il gün birşey yoktu suyu vardim sisteme ve o akşam kullandım sabah kalkıp baktığımda block tuz,buz oldu bende iki adet 4mm plexy'i üst üst'e yapıştırarak block'a taktım ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum yane garantiden değiştirseler bile birşey değişmiycek sana aynı block'u verecekler sanırım forumda "amfibi" Mustafa abi yardım edebilir plexy konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 12 Nisan 2008; 20:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scarab

ben block'u ikinci el almıştım ben aldığımda çok küçük zararsız bir çatlak vardı ama orjinal rekorları söküp 1/4 lük yeni rekorlar taktım il gün birşey yoktu suyu vardim sisteme ve o akşam kullandım sabah kalkıp baktığımda block tuz,buz oldu bende iki adet 4mm plexy'i üst üst'e yapıştırarak block'a taktım ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum yane garantiden değiştirseler bile birşey değişmiycek sana aynı block'u verecekler sanırım forumda "amfibi" Mustafa abi yardım edebilir plexy konusunda

Alıntıları Göster
    dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet328

dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda bende thermaltake komple sıstem arıyordum almak ıcın ıyıkıde bulamamasım

• quote:

Alıntıları Göster
    Üretim hatasıydı bu,el yapımı bloğum var 4 yaşında,su kaçırdığını görmedim daha.TT o üründe biraz beceriksiz kalmıştı galiba.Ama artık o tip sorunlu ürünleri yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Üretim hatasıydı bu,el yapımı bloğum var 4 yaşında,su kaçırdığını görmedim daha.TT o üründe biraz beceriksiz kalmıştı galiba.Ama artık o tip sorunlu ürünleri yok bildiğim kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Dostum zaten pıyasadada tt nın komple setlerı yok bır ara tr de aramadıgım yer kalmadı dıstrıbutoru bıle aramıstım cevap hep aynı gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Dostum zaten pıyasadada tt nın komple setlerı yok bır ara tr de aramadıgım yer kalmadı dıstrıbutoru bıle aramıstım cevap hep aynı gelecek

Alıntıları Göster
    daha hala vegadan haber bekliyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

Dandik materyalden kastın ne ? Bir araştırma içerisindeyimde hangi materyali kullanmışlar?

• quote:

Yakın zamanda bende thermaltake komple sıstem arıyordum almak ıcın ıyıkıde bulamamasım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

mertcim bende war biliyosun ama bende dandik olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

quote:

Dandik materyalden kastın ne ? Bir araştırma içerisindeyimde hangi materyali kullanmışlar?

Alıntıları Göster
    gokhan 1278

tt nin blokları diğerlerinden daha kalitesiz bir materyalden yapılıyor en ufak bi hamlede çatlıyor
    ve materyal çok sert hiç esneme payı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 15 Nisan 2008; 20:24:42 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Yok abı hem aklımda bır sey var bılıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Yok abı hem aklımda bır sey var bılıyorsun

Alıntıları Göster
    stok fanımı buldum onla idare ediyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaplan__703

gözün aydın lazımsa bende dolu

şirin evlere yada bakırköye uğrarsan hemen temin ederim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sağolasın arakdaşım bulamasaydım almaya gelirdim

• quote:

quote:

quote:

sağolasın arakdaşım bulamasaydım almaya gelirdim

Alıntıları Göster
    nedemek tanışmak için görüşmek içinde beklerim...

• quote:

nedemek tanışmak için görüşmek içinde beklerim...

Alıntıları Göster
    sonunda aranıza döndüm hala blok yolu gözlüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.