|
Bildirim
|
2018 Ocak 1.4 fire urban aldım.Şuan 24 binde araba, 10binde Kontrol amaçlı servise götürmüştüm.Servisteki kontrol sonucundan yarım litre kadar yağ eksiltmiş araç,Ustaya sordum araçların tamamı bu civarlarda yakar korkulacak birşey yok dedi bana.30binde tekrar servise götürücem asıl orada çıkacak gibi bakalım, Ama herkesin abarta abarta konuştuğu kadar bir yağ yakma yok , her araç ne kadar yakıyorsa fire motorda o kadar yakıyor.
Bu arada LPG taktırmadım Benzinli kullanım için geçerli bu yazdıklarım. |
Evet tempralarda bir ara bu sorun vardı ama punto ve yeni nesiller çok sağlam motorlar
|
Shell Helix Ultra 5w40 kullanıyorum.Hiçbir yağ eksiltme yok.1,4 fire motorlar yıllardır kullanılıyor ve Lpg ile uyumlu.Araç satış sitesinde 650.000 km yapmış araçlar var.
|
Benim de fiat 1.4 fire puntom var. 14 bin km de almıştım 2010 yılında şimdi 135 bin km de bir kere bile yağ eksiltme problemi yaşamadım. İki arkadaşımda daha var onların arabaları lpg li onlarda da böyle bir sorun duymadım hiç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 21 Mayıs 2019; 17:42:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 21 Mayıs 2019; 17:44:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 21 Mayıs 2019; 17:53:20 > |
|
|
|
|