Şimdi Ara

İlk bakımı 20K'da yapılmış 1.3 Multijet Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar egea ana konusuna da yazdım ama burada daha çok gören olur diye paylaşmak istedim.

Söz konusu Egea 1.3 Mjet/2022/50.000 km

İlk bakımı yetkili serviste yıl dolmadan 20.000 kmde yapılmış(Normalde 1.3 Mjetlerde 10K) sonrasında da 15'er binde bakımları yetkili serviste devam etmiş.

Araç bildiğim sıkıntısız bir araç ama yine de bu bakım atlamaları yetkili serviste de olsa aklımda bir soru işareti. Sizce bir sıkıntısı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.3 cdti corsa avrupa için bakım 30k rusya ve bizim gibi ülkeler için 15k idi. Euro 5 motor. 10k olduğuma emin misiniz? Ben 15binde bir diye biliyorum belki euro6 farklıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bişey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene 10 bin bakımı hurafesi Anadolu irfanlı sanayi esnafı ile malum partili bayi sahibi İngiliz derin devletinin oyunudur.

• En büyük eksisi muhtemelen arac artık garanti kapsamında değil.

İlk.bakimin 20.000 km de yapılması ise bence yanlış bir hareket, ben olsam rodaj yağını normal bakım periyodunu geçirmeden degisitiririm.

Gelelim 15.000 bakım aralığına.

1.3 Multijet için 10.000 km bakım aralığı bana göre zorlu kullanım şartları için ideal, yani araç sürekli şehir içinde kullanılmışsa 10.000 km yi geçirmemek lazım.

Ama sürekli sıcak motorla uzun seyahatler yapmışsa daha yukarı km lerde de bakım yapılabilir.

Şimdi gelelim asıl sorulması gereken noktaya siz bu aracı neden almak istiyorsunuz.Garantisi devam normal bakım aralgina uymuş eden emsali araçlardan daha ucuza mi veriyorlar bu arabayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 17 Aralık 2024; 10:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hardwell- - kullanıcısına yanıt

Fiat'ın resmi kılavuzu 10.000 km diyor ama yine de siz bilirsiniz.

İlk bakımı 20K'da yapılmış 1.3 Multijet Sorunsalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1. 3 Multijet için hangi mazot?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.