Şimdi Ara

Cavede şok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cavede şok!

• İçerde atı açabiliyosun şok falan deil dene istersen..atla girilmio bak "girilmio" diorm .içerde binersen o ayrı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

İçerde atı açabiliyosun şok falan deil dene istersen..atla girilmio bak "girilmio" diorm .içerde binersen o ayrı..

yok öyle bişey yaa cavede ata falan binilmiyon.Ama dışarda atabinip itemmalldan aldığın reverse return scroll(geri dönüş scrollu) kullanıp cave dönerseniz atın üstünde dönüyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

İçerde atı açabiliyosun şok falan deil dene istersen..atla girilmio bak "girilmio" diorm .içerde binersen o ayrı..

yok öyle bişey yaa cavede ata falan binilmiyon.Ama dışarda atabinip itemmalldan aldığın reverse return scroll(geri dönüş scrollu) kullanıp cave dönerseniz atın üstünde dönüyorsunuz.

senin dediğin bu scroll olunce calısmıyomu yada nasıl calısıyo biliyosunmadem acıkla bizede bizde bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 14 Kasım 2006; 0:44:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

quote:

senin dediğin bu scroll olunce calısmıyomu yada nasıl calısıyo biliyosunmadem acıkla bizede bizde bilelim

bu scrool'u item malldan 11 tanesini 14 silke alabilirsin. scroll seni son öldüğün yere veye son return scroll kullandığın yere götürür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

quote:

bu scrool'u item malldan 11 tanesini 14 silke alabilirsin. scroll seni son öldüğün yere veye son return scroll kullandığın yere götürür

bak simdi kendin batıcaksin;

ornekle acıklıyorum sana
    cave deydim potum bitti return oldum sehre gittim dimi<burda en son return oldugumuz yer sehir oluyor>
    sonra at alıp cave e geliyorum senin dediğin bu scrool u kullanınca cave e atlamı girerim yoksa senin dedigin gibi en son return oldugum yere mi giderim,bana cevap ver bilip bilmeden yazma burada ..!

• tamam baştan deneyeyim anlatmayı;
    cavedesin potun bitti return scroll kullandın ve şehre gittin [burda son return kullandığın yer cavedir] sonra potunu aldın repairını yaptırdın ata bindin ve reverse return scrollunu kullandın[bu scrollu tıklayınca karşına 3 seçenek çıkıyo 1.son öldüğün yere git 2.son return kullandığın yere git 3.cancel] ve 1. seçeneği seçtin cave geri gidersin (atın üstünde). UMARIM ANLATA BİLDİM.
  • quote:

tamam baştan deneyeyim anlatmayı;
    cavedesin potun bitti return scroll kullandın ve şehre gittin [burda son return kullandığın yer cavedir] sonra potunu aldın repairını yaptırdın ata bindin ve reverse return scrollunu kullandın[bu scrollu tıklayınca karşına 3 seçenek çıkıyo 1.son öldüğün yere git 2.son return kullandığın yere git 3.cancel] ve 1. seçeneği seçtin cave geri gidersin (atın üstünde). UMARIM ANLATA BİLDİM.

anlattın saol ,,,,Yaptın heralde dimi ?
  • yaa niye kızıyon ki şimdi?

ewt yaptım
     Cavede şok!
  • Hehehe bende defalarca yapmıştım bunu..Ne varki bunda...Silkle alacağınız adını yanlış hatırlamıyorsam reserve return scrolla oluyor...

arkadaş açıkça anlatamamış...çok kolay yoldan anlatayım...

cave den diyelim hotana dönün normal return scroolla...sonra ata binin ve reserve return scroolla en son ışınlandığınız yere dönme seçeneğine tıklayın...buyrun cave desiniz tekrar hemde atın üstünde....

millet beni gm sanmıştı bunu yaptığımda...Hatta deve yada öküzün üzerindede girmeyi denedim ama onu yemedi...:D:D:D
  • okie kardes o sırada kan beynime sıcramıştı.server bulduk dediler girdik oynadık herkes bizi kesio dellendim bende cıktım oyundan kendimi burya attım .sinirden yazdıklarını bile okuyamadım.Cok ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 14 Kasım 2006; 2:17:22 >
  • quote:

Flara kızma ama iyi yemişsin çocuğu ha demek içerde ata binebiliyorsun veli efendi hipodromu ya içerisi zati dışardan getirmek yasak içeriden alacaksın Beyler hepiniz yanlış biliyorsunuz mağaranın içinde son yachal odasında npc var atıdır kurtudur potudur cartı curtudur o amca içerde satar bunları ondan alırsınız ondan aldığınız mallarıda cave in içinde kullanırsınız ; ha birde tabi o atı çıkaran çocuk içerde stalın birinden slmışta olabilir sen sıyırırsında ben sıyıramaz mıyım ? kızma ha

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Flara kızma ama iyi yemişsin çocuğu ha demek içerde ata binebiliyorsun veli efendi hipodromu ya içerisi zati dışardan getirmek yasak içeriden alacaksın Beyler hepiniz yanlış biliyorsunuz mağaranın içinde son yachal odasında npc var atıdır kurtudur potudur cartı curtudur o amca içerde satar bunları ondan alırsınız ondan aldığınız mallarıda cave in içinde kullanırsınız ; ha birde tabi o atı çıkaran çocuk içerde stalın birinden slmışta olabilir sen sıyırırsında ben sıyıramaz mıyım ? kızma ha

• duNgeon esnasında ATA BİNMEK oyunca caiz deildir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant0ny02 -- 14 Kasım 2006; 9:48:41 >

• Ya beyler siz anlamadınız galiba.....Anlattığım yöntemle cave de atla dolaşabilirsiniz.....Bi okursanız anlarsınız....CAVE DE ATA BİNENİLİRSİNİZ...SADECE O ANLATILAN YÖNTEMLE....
  • he he bende sıpayla girdim geçen gün cave ye eşek tekme attı yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

he he bende sıpayla girdim geçen gün cave ye eşek tekme attı yaws

Bi daha espiri yapmadan önce haber verde kendimizi gülmeye hazırlayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

he he bende sıpayla girdim geçen gün cave ye eşek tekme attı yaws

yorum yok....
  • cahal herif
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.