Şimdi Ara

cayci yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • plastik aksami olmayan bir cayci almak istiyorum. cam demliklerde surekli catlama yasaniyor, bu nedenle tamamen celik olan bir cayci ariyorum.

mesela korkmaz demiks, korkmaz demkolik nasil ? disardan saglam duruyor. ve guven veriyor. ancak sikayetvar. com da okudugum kadariyla cok gurultulu imis. bir de otomatik olarak kaynayinca durmuyorlarmis. yani internet sikayetlerini dkkate alacak olursam korkmazin urunlerinin elektronik kisminda sikinti var gibi duruyor.

ben de fakir marka cayci almayi dusundum. ama goruntu olarak kiyasladigimda fakir legendin ise celigi, plastik kulbu biraz dandik gibi duruyor, incecik
    materyallerden alasimlardan vb. de anlamiyorum. yani dandiklik hissi sadece gorsel gozlemime dayali.

bir cayci alma olayini neden bu kadar abarttim bilmiyorum ama kac ay icinde elimde patlayacak bir urune 200-250t vermek istemiyorum

yok mu bir fikri olan??

cok bunaldim.. bana bir yol gosterseniz..

• arkadaslar yok mu hic caycisindan memnun olaniniz?
  • çelik bakımından korkmaz iyidir ama alacaksan fakiri tercih et derim çaycı konusunda iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbilgili

arkadaslar yok mu hic caycisindan memnun olaniniz?

Biz korkmazın A367-01 kullanıyoruz. Çaycısından dehşet memnunuz. Kahvecisi ise arçelikin meşhur kahvecisinden geride.

İşyerinde de arçelik gusto mu ne full metal bir çaycı kullanıyorduk. Hiç memnun değildik açıkcası. demliğin tasarımını o kadar kötü yapmışlar ki çay doldurmak tam bir eziyet sürekli tıkanıyordu.

Ben korkmazın çaycılarına bakmanızı tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.