Şimdi Ara

Caydim-max ve terket-kom Gururla sunar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 03:00 oyuna girmeyi deniyorum. 1 ci denemem basarisiz buna normal dıyor ınsan. 2 3 4. ne oluyor bu oyuna. 6 7. hava cok sıcak su ıceyım soguk ee yarım saat gectı gıremedık. 03:45 oyuna gırmeyi basardık. Aman tanrım oda ne saat 4 ve inanilmaz bir lag.

Joymax cozuttu. cunku milleti item mall dan zorla birseyler almaya itiyor. Belki sırf insanlar pre alsin diye, bunlar oyun bile olabilir. Telekom cozuttu. Cunku boyle igrenc bi alt yapi yok ki zaten avrupanın en pahalı internetini kullanıyor bırde aldıgımız servise bak. her gece her gece bakım.Boyle gıderse bende cozuturum sanırım bu oyun oyunluktan cıktı.En ıyısı okullar acılana kadar ara vermek.

Yakinda event gelecek diyorlar. O Haftayı dusunmek bıle ıstemıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drachegirl -- 17 Haziran 2007; 10:41:48 >

• valla dogru diyon bende isroyu biraktim ksro gel orasi daha iyi girisa sorunun yok ama lag var onda yapacak bir sey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drachegirl

Saat 03:00 oyuna girmeyi deniyorum. 1 ci denemem basarisiz buna normal dıyor ınsan. 2 3 4. ne oluyor bu oyuna. 6 7. hava cok sıcak su ıceyım soguk ee yarım saat gectı gıremedık. 03:45 oyuna gırmeyi basardık. Aman tanrım oda ne saat 4 ve inanilmaz bir lag.

Joymax cozuttu. cunku milleti item mall dan zorla birseyler almaya calisiyor. Belki sırf insanlar pre alsin diye bunlar oyun bile olabilir. Telekom cozuttu. Cunku boyle igrenc bi alt yapi yok ki zaten avrupanın en pahalı internetini kullanıyor bırde aldıgımız servise bak. her gece her gece bakım.Boyle gıderse bende cozuturum sanırım bu oyun oyunluktan cıktı.En ıyısı okullar acılana kadar ara vermek.

Yakinda event gelecek diyorlar. O Haftayı dusunmek bıle ıstemıyorum :(

Bugün Girmeyi Deniyorum ilkte girdim. adamo janganın dışına çıkarana kadar 15dk geçti.adm gidiyor, gidiyor eki yerinde dönüyor.gidiyor kenardaki heykellere takılıyor. TT net de kesilip kesilip duruyor... Oyunu Bırakmaya Çalışıyorum Bırakamıyorum bela oldu başıma SRO

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.