Şimdi Ara

[Çayı Bıraktım] Asosyallikten Kurtulmak İçin PC yi Kapat Diyolar ee Sonra ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.713
Cevap
286
Favori
123.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
760 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cashimist!

'i unutmussun, olmamis.

ne pislik bi millette yaşıyoz..işte bunu bu forumdan öğrendim...
  • niye eleştiriyorsunuzki asosyallikten yavaş yavaş sosyalliğe adım atıyor işte. pcnin kapalı olması, kitap okuması ,çay kültürü olması iyi birşey.

sırada yakın arkadaşlarla gezmek var. onlarla dışarı çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

niye eleştiriyorsunuzki asosyallikten yavaş yavaş sosyalliğe adım atıyor işte. pcnin kapalı olması, kitap okuması ,çay kültürü olması iyi birşey.

sırada yakın arkadaşlarla gezmek var. onlarla dışarı çık.

Hocam harbi bravo size. Bu kadar yoruma rağmen siz dalga geçmeden teselli etmeye çalışıyorsunuz arkadaşı. 1.5 Yıl önce Lise 1 den 2 sene kaldıgım için atılmıştım o zamanlar asosyaldim. Sonra bir işe girdim.Evden işe işten eve falan derken yine şikayet ediyordum kendi kendimi. Ulan işe girdin yine asosyalsin diye. Ama artık değilim. Dışarıda gezerim arkadaşlarla tek başıma da eğlenirim. Bilgisayar dan kurtulmak güzel bişey. Eskisi gibi sokakta zaman geçirmek. Şimdi açıktan okuyorum. İyi ki normal olarak okumamışım liseyi.
  • arada çay iç kardeşim.. hararet giderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

[Çayı Bıraktım] Asosyallikten Kurtulmak İçin PC yi Kapat Diyolar ee Sonra ?

hocam benım pc 5 yıllık üstüne üstlük hergun okadar saat calışıyor sabah 7 gece 2 arası paso acık

• yokmu bi arkadaşın şöle arayıp dışarda aktivite yapabileceğin...paso çay içmişsin...
  • Arada cay ic harareti alir.

• bilgisayar o kadar kötü değilki sadece abartmamak lazım. tamam gez toz evde oldugun zamanlar aç bilgisayarı takıl , hem böyle sosyal olunmaz ve tek başına insanın canı sıkılır bilmiyorum yalnızlıktan hoşlanıyomusun ama. bi spor salonuna yazıl en azından bi aktive olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

sosyalliği salla da böyle yarım yamalak uyuyarak yaşayamazsın. ayrıca bilgisayarı aç ve şu lanet gitarı öğren, birsürü ders var

Hocam en iyi ders videosu hangisi sizce? Yönlendirme yapmanız mümkün mü?

Selim ışık iyidir.İndir çalış

hocam onun anlatımı klasik gitar için geçerlimi. yani baktımda videolara adamın elinde elektro gitar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Çayi birak asosyallikten kurtulursun.

• çay şakirdin mazotudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

13:00 uyandım
    14:00 yataktan kalktım
    15:00 kahvaltı bitti
    16:00 arkadaşlarla buluştuk
    17:00 parkta oturduk
    18:00 yemek
    19:00 karting
    20:00 cafe
    00:00 ev
    04:00 (hala devam) GT5

Çay içerek olmaz dostum, aktivite lazım..

O mesaj sayısının hakkını ver hakkını

Nasıl vereyim anlamadım..

biraz asosyal ol diyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

[Çayı Bıraktım] Asosyallikten Kurtulmak İçin PC yi Kapat Diyolar ee Sonra ?

gunde 1 saat de otursam 10 saat de otursam benim bilgisayar da gunluk 15 saat calisir en kotu. laptop maptop ama 2.5 seneyi cikartti baya sasirtti beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasaza

Hocam soğuk çay al 2.5litrelik ondan iç bari öğlen sıcağında.Birde semaver al, akşama kadar içersin

tuvaletten çıkamaz sonra
  • Başlangıç için fena değil. Ama bence bilgisayarı birdenbire tamamen ben bırakmaya çalışma. Çayın yerine biraz bilgisayarda vakit geçir çok değil tabii. Yoksa bu gidişle tuvalet taşı gibi dişlere sahip olma

• Hiç mi liseden arkadaşların falan yok ? Oda olmadı bul DH'den senin bölgende yaşayan birini takılın birlikte. En azından kafa dengi olmuş olur.
  • biri yoksa takılabileceğin işin zor ama sen pc kapatmısın oda bir ilerleme hiç kullanma diye bi şey yok az da olsa arada takıl yinede çok zaman harcama başında mesela senin çevren yoksa bence kurs falan yazılabilirsin ordan tanışırsın birileriyle.

• Çai çen biri olarak çay her daim bolca içilir,bunları tek başına yapmışsın sosyal olmak için birden fazla olman gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

sosyalliği salla da böyle yarım yamalak uyuyarak yaşayamazsın. ayrıca bilgisayarı aç ve şu lanet gitarı öğren, birsürü ders var

Hocam en iyi ders videosu hangisi sizce? Yönlendirme yapmanız mümkün mü?

Selim ışık iyidir.İndir çalış

hocam onun anlatımı klasik gitar için geçerlimi. yani baktımda videolara adamın elinde elektro gitar vardı

neden bilgisayardan ögreniyosunki kurs falan yokmu pcden ogrenince sosyelliğe ne katkısı olcak

• Sen yanlis anlamissin birgunde soyle yap sabahtan bilmedigin bir yere git bi hedefin olsun ama yerini bilme uzak olsun. Yolda en az 10 kisiye yol sor kiz oluraa daha iyi olur. Her sordugunda konustugunda level atlicaksin en azindan tek dolasip beyninde kendi hayalinle konusmaktan iyidir. Sonra gidicegin yere vardiginda kalabalik masada yer olmayan birine otur. 4 kisilik mesela 3 kisi oturmus. Bir sandalyeyede sen otur musade iste. Sonra konusucak birsuru sey var. Gelene kadar kackere kayboldum bilmiyorum, buralarda eglenicek biyer varmi, veya git muhabbetlerine atla samimi olursan zaten aralarinda muhabbet edersin. Bu sadece bir ornek sosyallesmek icin cok secenek var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.