Şimdi Ara

[Çayı Bıraktım] Asosyallikten Kurtulmak İçin PC yi Kapat Diyolar ee Sonra ? (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.713
Cevap
286
Favori
123.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
760 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tassa

ne çaymış arkadaş adam asosyellikten çıkıcam diye çaysosyel olmuş

• Adam çay olmuş
  • Rizeliyim bize çalışıyosun resmen helal koçuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun ilk açıldığı günleri hatırlıyorum da aradan ne kadae zaman geçmiş vay be

• konu hortlamış her neyse bu ilerde ciddi sağlık sorunlarına neden olmakla beraber hayati fonksiyonlarını'da olumsuz etkilicek kendimden biliyorum ah kafa dengi bi arkadaş bulsam onla sinemaya gitsek konuşsak eğlensek ama nerde kardeş desen yok evde tek çocuk olmak'da zor tek eğlencem bilgisayarım ve ilerde bana ne gibi bi sorun açıcağını biliyorum askerlik geldi , iş bulmam gerek ve hem annem hem babam çalışırken oturup evde bütün gün pc oynamak ağrıma gidiyo beni sinir ediyo emir almaktan ve vermekten hiç mi hiş hoşlanmam bi işe de bu yüzden girmek istemiyorum para'dan nefret ediyorum mesela yanımda kafa dengi biri olsa fazla kiloları vermek için her gün olmasa'da 2 günde 1 fitness salona gider günde 3-4 saat çalışırdım :(
  • Bu konu açıldığı zaman forumdaydım, üzerinden 7 yıl geçmiş. Acaba arkadaş sosyalleşebildi mi?
  • Vay beee 7 yıl olmuş efsane konu!!! Hala her aklıma geldiğinde kahkaha atarım .

• Up.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu çayladım muhabbeti gibi şeyler günümüzde de olsa keşke. Forum forum gibi değil artık.

• gözümden yaş geldi hala gülüyom of:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Şu konuyu dün gibi hatırlıyorum. Ama gel gör ki 7 sene önce yazmışım. O zamandan bu yana yaşadığım şehir değişti saçlarım döküldü. Değişmeyen tek şey hala öğrenciyim. Gereksiz duygulandım

• Konu ilk açıldığı hala aklımda.Ne zamanlardı... ülkemiz o zamanlar güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 2 Mayıs 2019; 10:27:28 >
  • hocam çaya geri döndün mü ne yaptın

• Çayı ne yaptın çay önemliydi ,?

• Arkadaş Rize'ye yerleşmiş.

• Hey gidi ilk sayfada cevabım var liseye gidiyorduk o zaman şimdi ne olduk zaman hızlı geçiyor

• İlk bu konu açıldığında post atmıştım, ne gülmüştüm. Gece gece görünce yine gülme geldi.

• Sen zaten bilgisayarı kapattığın zaman kendini zaten kapattıktan sonrada yapıcağım şey gene farklı olmayacak diye şartlamışsın yapınacada aha bak dediğim gibi olduya getirmişsiniz. Değişim aniden hızlı bir olay olsaydı ....

Birşey içten gelicek sen baskı altında kapamışsın isteyerek değil ki bu seni sonrasında daha fazla bağlar

Düzenleme: Arkadaşlar yorum yazdıktan sonra yorumlara sonrada konunun tarihine baktım çok geç kalmışım söylemekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnimdeki yabancı -- 1 Temmuz 2019; 3:47:10 >
  • Gülmek istediğimde bu konuya giriyorum ya harika.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.