Şimdi Ara

çaylak oyuncu için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben başlamak istiyorum lineage'ye fakat ben hani konuşacak Türk arıyorum oyunda muhabbet olsun istiyorum Türklerin bol olmadıgı ama hani Türk bulabilcegim veya Sizin gruplaştıgınız bir server var mı? Varsa nasıl oynayabilirim bi link atarsanız sevinirim :)

• arkadaşım interlude de orisis diye bi server var orda az turk var ama çok iyi insanlar orda oyunu sor fln hep cvp atarlar. hiç bıkmıyolar konuşmaktan bi dene derim.
  • hmm peki oyunda yalnız başıma mob kesmem di mi? yani oyuncu boldur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacre33 -- 14 Eylül 2009; 17:02:34 >
  • başka önerisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacre33

başka önerisi olan var mı

l2 we %90 ı türk
  • anlamadım :S l2'nin sadece patch oldugunu biliyorum :D abyss serveri mi %90 türk ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacre33 -- 14 Eylül 2009; 17:17:05 >
  • sANA l2massive.com a gel derdim ama demiyorum gelirsin ama cabuk sıkılabilirsin işin aslı şu şekilde .. massive pvp 45x server kimse belli droplar vede spoiller dışında kimse itemlere bakmaz. serverdaki ana kasma yeri yani farm yeri pagan ... bir gunde pagan 76 lvlyaparız hemen 3. class olursun sonra subcclass itemi npc satılıyor zaten 100 tane mss dropladıktan sonra subclass biter noblesse başlarsın clana da girersin surekli olarak kale savasları var raidbossları kesmek tam bir işkence surekli boss başlarında pwp olur ölür ölür dirilirsin. Her gün onlineyız hemen hemen. Oyuncular seni serverda ismine gore degil. clanina gore olduruyor. bu şekilde oynamak istersen gel serverdayız.
  • Lineage2 nin clientleri vardır. Clientine göre serverler vardır, Örneğin interlude clientin varsa interlude cliente uyan bir server bulup patch yapıp girersin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9313915/tm.htm
    Ayrıca üst konularada bakmalısın .
  • Dostum benım onerım low yada mıd rate bır server olur...
    Ancak yuksek ratelı bır serverda ısleyısı coz oncelıkle ...
    Classları ogren skıllerı ogren bazı seylerı ogren hıghde ...
    Oynamak ıstıycegın klassı belırle sonra bul kendıne gore low rate...
    Orda uzun soluklu oyna ...Highde cok uzun zaman takılma ...Oyunun heyecanı ölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 14 Eylül 2009; 23:03:59 >
  • gel dreams serverine bende akşama yeni char acicam sıfırdan kasarız ikimiz elimden geldiğince oyunu da öğretirim ama ben sadece akşamları oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.