Şimdi Ara

Cazip Fiyatları olan bir E-Ticaret sitesi kurmak istiyorum süreçler hakkında fikir verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemi ideasofttan almayı düşünüyorum.3 milyar sermayam var.bana neler gerekli arkadaşlar bu e ticaret sitesinin haricinde

mesela bi büro bilgisayar telefonlara bakacak biri kargolama yapacak biri vs

aklımdaki olay şu piyasa fiyatının altına satmak istiyorum ilk başta...yani en azından adımızı duyurana kadar....bunu nasıl yapabilirim...direk tedarikçiden alıp karsız satsam mesela?

satacağım ürünler teknoloji ürünleri olacak...bilgisayar telefon vb.

• 3000 sermaye ile piyasa fiyatları altında ürün almayı nasıl düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin iş olmaz..3 milyar sermayeyle yapılacak iş değil..tedarikçi bulamazsın...tedarik etsende kargo büyük yük olur...piyasanın altına düşemezsin düşsende kargo şirketleriyle anlaşman gerekir ama seninle muhattap olmazlar bile..üzgünüm bunları yazdıgım için...
  • Böyle sitelerin furyası geçmeye başladı, o yüzden çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
  • Tutmaz. Ortak bul beraber yapın sermayeniz de artar.
  • şu bilgisayar parçalarının tedarikçileri kimler mesela benim bildiğim arena metro akortek falan sanırım....ben bunlara desem böyle bir site açıyorum..bayiniz olmak istiyorum falan mı demem gerekiyor...sonuçta ondan ürün alıp satacağım ama ben bi süre çok düşük kar koyacağım ya da hiç koymayacağım...bu adamlar beni neden ciddiye almasın ? satışım düşük olacağı için mi ...yoksa bunlar toptancı gibi mi çalışıyor 3 5 adet değilde parti parti mi mal satıyorlar ?
  • ortak bulabilirim arkadaşlar..peki ne kadar sermaye gerekli 10 20 30 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon26

şu bilgisayar parçalarının tedarikçileri kimler mesela benim bildiğim arena metro akortek falan sanırım....ben bunlara desem böyle bir site açıyorum..bayiniz olmak istiyorum falan mı demem gerekiyor...sonuçta ondan ürün alıp satacağım ama ben bi süre çok düşük kar koyacağım ya da hiç koymayacağım...bu adamlar beni neden ciddiye almasın ? satışım düşük olacağı için mi ...yoksa bunlar toptancı gibi mi çalışıyor 3 5 adet değilde parti parti mi mal satıyorlar ?

parça toptancılarının sana verecegi fiyatların yüzde 10 üstüne zaten kendileri satıyorlar..sen hiç kar etmeden kargoyu cebinden ödesen dahi kimse senden gelip almaz...googleda cıkman lazım ön sıralarda..site acıldıgında insalara güven vermesi lazım..ürün çeşidi geniş olmazsada güven vermez....bunları saglaman içinde 100 bin üzeri gerekir diye düşünüyorum...sadece parayla olcak işlerde degil ayrıca bağlantıların olması gerekir...

Ben sana yapabilecegin bir iş söyleyeyim..Hiç stok bulundurmadan İSTOÇ falan tarzı bol toptancının bulundugu bir yere sadece ofis acıp binlerce ürünü takip ederek sitene koyabilirsin...Sipariş gelidigi zaman gidip alıp kargolarsın...Böyle calısan yerler duymuştum...

• teşekkürler ama ben teknoloji ürünleri satmak istiyorum.tedarikçilerin beni muhattap alması için ne yapmalıyım

mesela öncelikle bir firma kurup vergi numarası ticaret odasına kayıt falan bu gibi şeyler mi yapmalıyım

bankalardan pos alma olayı var bi de tabi

ürün çeşitliliğini zaten birkaç tedarikçi ile anlaşınca baya elde etmiş oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsilon26 -- 22 Haziran 2012; 21:54:49 >
  • Faydası dokunursa bak derim,http://forum.donanimhaber.com/m_62062704/tm.htm ..
  • sanırım olayın en önemli kısmı tedarikçi konusu...
  • Tsoftu arayın yardımcı olurlar aynı zamanda bilgilendirmede yapıyorlar.www.tsoft.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.