Şimdi Ara

CBOX Gravity M2900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam bu ilk msgm :) bugun yeni bir cbox aldım modeli gravity m2900 özellikleri

# 12" WXGA 1280x800
    # Intel Pentium M 2.0 GHz (755 -2.0 Dothan) işlemci
    # Intel 855GME + ICH4M chipset
    # 1GB DDR 333 MHz bellek
    # 80GB Sabit disk (5400 RPM)
    # Onboard Intel Extreme Graphics
    # 64 MB çift görüntü desteği
    # DVD/CD-RW Combo
    # Q Türkçe Klavye
    # TouchPad Mouse
    # Entegre 10/100 BaseT Ethernet
    # Entegre V92 56Kbps software data/fax modem
    # IEEE 802.11b/g Intel Wireless 2200 ile kablosuz iletişim
    # Instant on Özelliği ile DVD,MP3
    # Onboard AC-97'' Audio
    # IEEE 1394 (Firewire), Tv-Out S-Video çıkışı, 4x USB 2.0 port, 1x Mikrofon girişi, 1x Kulaklık çıkışı, Bellek kart okuyucu (Multimedia Card, Secure Digital Card ve Memory Stick için), 1x PCMCI
    # Li-Ion 6 Hücre 4 saat pil kapasitesi, 1,5 Saat Hızlı Şarj Süresi, 65W AC adapter
    # Genişlik: 292mm, Derinlik: 230mm, Yükseklik: 31,3 mm
    # 1,9 Kg ağırlık
    # MS Windows XP Home Türkçe İşletim sistemi

fiyatı 1400 $
    bu ürün saglam ve dayanıklı bir ürünmüdür performansı nasıldır oyun oynayabilirim (elimdeki bilgisayar 16 mb onboard ekran kartına sahip oyunlarda fazla bi sorun cıkarmıyor) ve 12 '' ekranın sizce avantajları ve dezavantajları nedir?

Teşekkürler

• sanırım asıl sorun sen bu bilgisyarı neden aldıgını bilmeden almıssın bana gore ... Oyun icin ekran kartı yetersiz ekran kucuk oyun icin bu bilgisayar alınmaz. Ama dersen ki , surekli is gezilerine cıkıyorum ve yanimda tasıması kolay ve performanslı bir makine istiyorum. Bu uygundur . Yaw ne desem ki is icinde 2.0 ghz ve 1 gb ram fazla ... Walla kitlendim ne diyeceğimi bilemedim cboxcular konussun !Hayırlı olsun ...
  • sagol abi ilk once cevap yazdıgın icin evet biras oyle oldu ama simdi malum unv 3 e gectim yakında is gezileride olur yane ben bu bilgisayarı aslında biraz gelecegi dusunerek aldım yoksa m centrino 2 zaten cok gereksiz su an icin 1 gb ram de oyle ama ileride su an en iyi islemciye sahip olan notebook bile cok yavaslıyor ve yetersiz kalıyor ekranın kucuklugu oyundan daha ziyade film icin kotu ama s-video out olayı güzel yane ileride hersey icin kullanılabilir diye dusundum ...

c-box cılar konussanıza aranıza yeni biri katıldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_punker -- 26 Eylül 2005, 17:40:13 >
  • bence iyi yakında bende bole bisey alamyı dusunuyorum ama özelliklerini biraz değistiricem benim istediklerim kolay tasınsın- az ısınsın

# 12" WXGA 1280x800
    # Intel Pentium M 1.3 GHz celeron
    # Intel 855GME + ICH4M chipset
    # 1GB DDR 333 MHz bellek
    # 4GB CFdisk (HDD yerine bunu kullanıcam ama ayriyetten tabiki usb+firewire HDD bağlarım)
    # Onboard Intel Extreme Graphics
    # 64 MB çift görüntü desteği
    # DVD/CD-RW Combo
    # Q Türkçe Klavye
    # TouchPad Mouse
    # Entegre 10/100 BaseT Ethernet
    # Entegre V92 56Kbps software data/fax modem
    # IEEE 802.11b/g Intel Wireless 2200 ile kablosuz iletişim
    # Instant on Özelliği ile DVD,MP3
    # Onboard AC-97'' Audio
    # IEEE 1394 (Firewire), Tv-Out S-Video çıkışı, 4x USB 2.0 port, 1x Mikrofon girişi, 1x Kulaklık çıkışı, Bellek kart okuyucu (Multimedia Card, Secure Digital Card ve Memory Stick için), 1x PCMCI
    # Li-Ion 6 Hücre 4 saat pil kapasitesi, 1,5 Saat Hızlı Şarj Süresi, 65W AC adapter
    # Genişlik: 292mm, Derinlik: 230mm, Yükseklik: 31,3 mm
    # Gentoo (ben kurucam Stage1)

Nden CF kart diye sorarsanız bikere laptopu sallasam bile içinde HDD olmadığı için probleö yaratmaz. Ayrıca filmelri ve dosyarımı USB/Firewire HDD yazmak daha iyi işin olunca kullanırsın.

NOt bu laptopbun incelemesi

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=388

• evet abide islemci celeron da ısıtma problemi oldugunu duymustum sen mi yanlıs yazdın yoksa ben mi yanlıs okudum bide pili yer celeron biliyosn fanı otamatik olarak kapatmıyor ama genel olarak benimkiyle aynı sanırım
  • arkadaslar ya bıseyler yazın ya lutfen yardımcı olun
  • sen bunu nerden aldın bı lınk verebılecekmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abı gold dan aldım da lınkı baskabı sıtenın verıım cunku goldun sıtesınde gozukmuyor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86007&productid=bd81102
  • urunun burdada resmı yok fıyat /performan acısından ıyı gozukuyor kasası falan nsl resım ekleyebılırsen ıyı olur
  • ılgılendıgın ıcın cok sagol umarım bu link ısını gorur :)

http://www.cbox.com.tr/gravitym2900.htm
  • guzel makıne hayırlı olsun tabı kullandıkca tecrubelerını bızle paylasırsan en azından urunu dusunen arkaslarda yardımcı olabılırsın.

benden de bir link iyi bir alternatifhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1377
  • işi tersinden yapmışın arkadaşım;insan önce araştırır sorara sonra alır..Umarım hakim felan değilsindir..:=)) önce ceza verip sonra yargılamayasın...

dizüstünü neden aldığın önemli..sadece ofis uygulmasında mı kullanacaksın..yazarmısın,çizermisin mühendismisin,oyun kolikmisin..vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensarım -- 26 Ekim 2005, 22:11:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.